מפרט טכני של מצלמה Konica Minolta DIMAGE A2
מאמצים רבים הושקעו בעדכון מפרטי המוצרים באתר, אך עם זאת, ייתכנו מעת לעת שגיאות. אין להסתמך על מפרט זה בעת הזמנת המוצר ויש לבדוק את מפרט המוצר המדויק באתר החנות בו מבוצעת ההזמנה.
לקריאה נוספת אנחנו ב-zap משקיעים מאמצים ניכרים על מנת לאתר מידע ולהזינו במפרטי המוצרים בצורה המדוייקת והעדכנית ביותר.
עם זאת, מאחר ואיננו מוכרים את המוצרים, לצערנו, אין באפשרותנו להבטיח כי המידע המופיע באתר יהיה מדויק ב-100%.
על מנת להבטיח קנייה חכמה, חלה חובה על הגולש לקרוא את המידע המופיע באתר בו הוא מעוניין לרכוש את המוצר, ולוודא כי הוא אכן תואם את הדרישות.
מצאתם שגיאה במפרט? דווחו לנו מאפיינים כלליים
סוג מצלמה
בעזרת מיון סוג המצלמה ניתן להפריד בין המצלמות מהסוגים השונים: מצלמת רפלקס, או DSLR - מצלמות לאנשי מקצוע ולחובבי צילום רציניים, בעלות חיישן גדול ומערכת אופטית מתקדמת. מצלמות אלה גדולות ויקרות יחסית. מצלמות קומפקטיות - מיועדות לשימוש אישי ומשפחתי. מצלמות קטנות (אם כי לעיתים בעלות עדשת זום נכבדה) ולא יקרות, המתאפיינות בזמן תגובה אטי ביחס למצלמות רפלקס. כיוון שהחיישן קטן יותר והאופטיקה זולה, גם איכות התמונה פחות גבוהה. מצלמות ללא מראה - שילוב של השתיים. מצלמות בעלות חיישן גדול ועדשות מתחלפות, אך בשל השמטה של מנגנון המראה הן קטנות וקלות משמעותית ממצלמות רפלקס. מערכת המיקוד במצלמות אלה אטית יותר ממצלמות DSLR אך הולכת ומשתפרת בהתמדה בדגמים החדשים.
דמוי SLR
רזולוציה
מספר הפיקסלים באינטש רבוע (DPI). ככל שמספר זה גבוה יותר, כך מתקבלת איכות תמונה גבוהה יותר, שכן כל נקודה מכילה יותר מידע. רזולוציה נמדדת ביחידות מגה פיקסל (MP).
8.3 מגה פיקסל
מאפיינים אופטיים
זום אופטי
הזום האופטי מציין עד כמה יכולה עדשת המצלמה לקרב את התמונה. לדוגמה, מצלמה עם זום אופטי של 3X יכולה להגדיל את התמונה לעד פי 3. הזום האופטי מגדיל את התמונה בלי לפגוע ברזולוציה או בחדות התמונה (כל עוד האופטיקה של העדשה עצמה איכותית מספיק), בעוד הזום הדיגיטלי מבצע את ההגדלה באופן דיגיטלי על חשבון הרזולוציה וחדות התמונה. חשוב לדעת שבמצלמות עם זום אופטי גדול מאוד, הקצה המרוחק של הזום עלול הפיק תמונות באיכות ירודה.
7
טווח זום
35 מ"מ הינו פורמט הצילום השכיח ביותר ומדבר בעצם על גודל המוקצה לתמונה על פילם. המונח עדשות זום 35 מ"מ מתייחס ליחס בין העדשות במצלמה, ומדבר למעשה על היכולת להתמקד ולהתרחק מהעצם וההשפעה שיש לכך על רמת הפירוט של התמונה הנוצרת.
28-200 מ"מ
מאפייני חיישן
חיישן תמונה
חיישן התמונה במצלמה הוא רכיב הקולט את האור והופך אותו לאלקטרונים, ובכך מאפשר יצירת תמונה בזיכרון המצלמה הדיגיטלית. המצלמות הדיגיטליות משתמשות לרוב בשני סוגים עיקריים של חיישנים הבנויים בטכנולוגיה דומה בבסיסה: CCD ו-CMOS הנבדלים במידע שנשלח מהם אל המצלמה לאחר קליטת האור. ב-CMOS פעולת עיבוד התמונה תוך התחשבות בהפחתת "רעש" מתבצעת בחיישן עצמו, מה שמביא להפחתת המקום שנותר עבור קולטני האור. ב-CCD פעולות עיבוד התמונה מבוצעות ע"י רכיב נפרד לאחר שהמידע הועבר כפי שהוא ממשטח קליטת האור בחיישן.
CCD
השוואת מפרטים של מוצרים דומים
מוצרים נוספים שעשויים לעניין אותך
יש להוסיף מוצר אחד נוסף לפחות
ניתן להוסיף עד 4 מוצרים להשוואה
השוואה בין דגמים