דיסק ו רדיו תקינים
דירוג עולה
דירוג יורד
ANATOLY
26.06.2009
מכשיר ברמה בינונית ומטה קניתי AGC - 5280 daewoo ולא מרוצה ממנויש בו פגם של "Daewoo electronics "
אין בסים, מי שה רוצה לשמוע USB,SD - נתקע בזמן שמיה גם בעברה מקובץ לקובץ -- פגם של " DAEWOO"
המכשיר נמצא אצלי ברכב כבר שנה, ואני ממש מרוצה ממנו.לא היה לו שום בעייה מאז שקניתי אותוהכפתורים נוחים ולא קטנים מדיימפעיל את השירים מהכניסה המתאימה מהר מאודהוא נשלף ונכנס בקלות ובמההירותהמכשיר בא עם שלט, לנוחיות הנהג
מסך גדול
כניסת USB AUX SD
כניסת USB AUX SD
לא קורא מוזיקה מנגני הארדיסק
אין לו פונטים בעברית
מרחוק (במושב האחורי), לא רואים מה כתוב על המסך
אין לו פונטים בעברית
מרחוק (במושב האחורי), לא רואים מה כתוב על המסך
מכשיר ברמה בינונית ומטה! קניתי ב-900 ש"ח עם התקנה ועם שנתיים אחראיות (ולא שנה אחר!)
כניסת USB - מזהה מהר, קורא שירים מהר (מהר יותר מה-CD)
כפתור ווליאום ולא לחצנים - מאוד נוח לשנות עוצה (לדעתי - אין כמו בורר ווליאום ולא לחצנים)
תצוגה גדולה ברורה
כניסת כרטיס זיכרון
תצוגה גדולה ברורה
כניסת כרטיס זיכרון
מכשיר חסר באסים!!!!!! שימו לב: לא מרגישים באסים!!!! פחות באסים מהמכשיר המקורי של הרכב. היה לי רדיו טייפ מה שמגיע עם הרכב. החזרת בחזרה רדיו טייפ רק בשביל לוודאות שאני לא טועה.
קשה מאוד להחזיר את הפאנל הנשלף. לא נוח להחזירו למקום. ויתרתי והפסקי להודיר את הפאנל.
כפתורי תחנות רדיו קטנים מידי.
כפתורי תחנות רדיו קטנים מידי.
מולטימדיה לרכב Daewoo AGC5280