משה פייגלין - זהות

נמצאו 155 חוות דעת על מוצר משה פייגלין - זהות

and0afta photo
and0afta
18.03.2019
אוהב את כל אחד ואחד, בעל הגיון בריא והשקפת עולם פוליטית מרחיבה, ישר מתומצת ואש מעשה, בעל ערכים ואידיולוגיה שלא קיימת במנהיגים האחרים!
בא לעבוד
מציאותי
איש ארץ ישראל ויקיר המולדת
מפלגתו תגרום לפיצול של כוח הימין
אבי photo
אבי
18.03.2019
אמינות נדירה, שנים אומר אותו דבר, לא מתכופף.מוצר מדהים. שוק חופשי, ביטול משרדי ממשלה
לא מתלהם, חכם מאוד.
נדיר
לא מתלהם.
מאוד חכם, מקורי אפילו מבריק.בעייה קשה של אמינות. הבטיח לנו שנכבוש את היעד תוך 20 שנה, אבל אחרי 15 שנה, אימץ אידאולוגיה חלופית!
מאוד חכם, מקורי אפילו מבריק.
בעייה קשה של אמינות.
הבטיח לנו שנכבוש את היעד תוך 20 שנה,
אבל אחרי 15 שנה, אימץ אידאולוגיה חלופית!
מאוד חכם, מקורי אפילו מבריק.
בעייה קשה של אמינות.
הבטיח לנו שנכבוש את היעד תוך 20 שנה,
אבל אחרי 15 שנה, אימץ אידאולוגיה חלופית!
וועדת הדיור לבוגרי ישיבות photo
וועדת הדיור לבוגרי ישיבות
18.03.2019
אדם ערכי עם דרך ברורהאומר בקומה זקופה את דעותיו אדם מבין באמת את העם ראוי להיות מנהיג
ישר רהוט פיו וליבו שווים
אולי עודף ליברליזם
אם היה אפשר, הייתי נותן יותר מ5 כוכבים.מפלגת זהות היא המפלגה עם המצע הכי הגיוני, שיהיה טוב יותר לכולם אם יישמו אותו.גם לדתיים וגם לחילונים. גם לעשירים וגם לעניים.
אמין, מבריק, כנה, חדשני, צודק.
לא מצאתי.
יהודי photo
יהודי
18.03.2019
מפלגה מסוכנת מאוד, רוצה להרוס את המדינה ולמלא את הרחובות בסמים, אסור להצביע להם. .
אין
סמים, הריסת מוסד המשפחה, הריסת הרבנות והדת בישראל
שלום photo
שלום
18.03.2019
כשאומרים להיות עם חפשי בארצנו. וקם אמיץ אחד שמנסה לממש את הנרטיב שהעם היהודי היושב בציון התאסף סביבו. אני בעד
יושרה פנימית קיצונית
חזון מעט אוטופי
רק רמת השיח היחודית שהוא הביא לבחירות 2019 שווים את הבאזז המטורף שהוא יוצר.אדם שמגיע שקוף, בלי פילטרים ובלי משחקים - מה שאתה קונה זה מה שאתה מקבל.ובקיצור? קניה נבונה למדי.
בהיר
לא מתחמק גם משאלות קשות
מידע מקיף לגבי כל החבילה
קל להפעלה והבנה
לא מצאתי עוד כאלה, כשיהיו אעדכן
בלי ספק המפלגה הכי מרתקת בבחירות האלה. היחידים שמציעים משהו אחר ולא ססמאות כמו "לעזור לחלשים " או "רק לא ביבי " המצע שלהם פותרת את רוב הבעיות שיש בחברה הישראלית בתחומים כמו דת ומדינה או חינוך. מציעים שוק חופשי אמיתי ומתחייבים לצמצם את מעורבות המדינה בחיינו , ( בדיוק הפוך מכל השאר שרק רוצים יותר ).
מצע מסודר וברור.
המפלגה שדוגלת שאנשיי מקצוע יאיישו תפקידי שר כגון שר אוצר .
על פי מה שראיתי, הם מאחדים את כל האוכלוסיה מימין ומשמאל.
המצע המדיני שלהם קצת צורם . אך ללא ספק זאת המפלגה היחידה שמציעה תהליך בר ביצוע שלא ממשיך את השלטון הצבאי מאז ששת הימים .
דוד photo
דוד
18.03.2019
אדם חזק מעניין ואמיתי מאודבניגוד לשאר המתמודדים לא משאיר את העם בערפל לגבי דעותיולפי דעתי העובדה הכי ברורה לזה שפייגלין עושה עבודה טובה היא שכמעט אין מפלגה בכנסת היום שלא גנבה ממהמצע שלו רעיון כזה או אחר
ישיר אמיתי אם מצע מאוד מפורט ומלא אם המון דברים חדשים להציע
מייתג ימין קצת יותר קיצוני ממה שהייתי רוצה במדינת ישראל גם בביטחון ןגם בכלכלה
גזען, מפלג מסית בלתי ראוי למלא תפקיד ממלכתי כלשהו. האג'נדה שלו כוללת רק הפלייה "ממתק" בדמות ליגליזציה של סמים קלים.
אין
הכול
מרתק, סוף סוף מישהו שמדבר אינטלקטואלי...וודאי טוב כהוגה דעות, מקווה שגם יהיה טוב כח"כ
איש חכם, שמדבר לעם בצורה גבוהה, איש עקרונות
עדיין לא מכיר מספיק את העשיה בפועל
בהחלט מומלץ למדינת ישראל! אחרי שנים של פוליטיקאים שהמצע שלהם זה אנחנו חייבים א כי אנחנו לא אוהבים ב.. הגיע זמן למנהיג אמת שלא מסתתר מאחורי הר של שחיתות ושקרים ופוליטיקה. למנהיג שלא מסתיר שום דבר ומדבר על הכל בספר הנפלא "להיות יהודי חופשי"
חירות, משמעות, זהות, שפע כלכלי, אחדות ישראל, ביטחון, וש-ל-ו-ם-!
זה לא למכירה כי מנהיג לא מוכר את עצמו בנזיד עדשים של השחיתות
אחרי שימוש של 14 יום אפשר להגיד שהמוצר שימושי מאוד וטוב למדינת ישראל. משהו חדש מתחיל
בעל מידות טובות
דומה לסטיב ג'ובס
היה נשמע לי ממש בסדר עד הרגע שהוא פתח את הפה בנושא דת שהוא הצהיר שיצביע כמו יש עתיד
בחור עם המון כוונות טובות
ההסכמה שלו בכל מילה של אמסלם
hh photo
hh
10.03.2019
טוב עתיד חופשי ונקי משחיתות ומהסתדרות ומשאר מערין בישין בדמות הממשל וכדו לו בקיצור חלום
מלא
קצת מפריז בנושא דת