משה פייגלין - זהות
נמצאו 155 חוות דעת על מוצר משה פייגלין - זהות
Yossi
03.03.2019
איייין עליו.. הפתעת הבחירות!! רק פייגליין לחירות אמיתית, חירות מהרגולטורים שחונקים אותנו, חירות מהמיסים שהולכים לממן עצלנים ונהנתנים.. הפתעת הבחירות
אין
אבי
02.03.2019
מנהיג אמיתי, תמיד הולך עם האמת וההבטחה לבוחריו גם אם צריך לשלם מחיר אישי, מביא בשורה חדשה ושיח חדש לפוליטיקה הישראלים, מעבר לימין ושמאל דתיים חלונים יהודים ערבים, מביא התייחסות למהות ! סוף סוף יש למי להצביע !מנהיג
ראיית עומק יוצאת דופן
מחויב לאמת
חד
ראיית עומק יוצאת דופן
מחויב לאמת
חד
רוכב על אופניים במקום להרים משקולות בחדר כושר
משה פייגלין הוא האדם הכי ישר בפוליטיקה הישראלית ואני ומשפחתי נצביע זהות בבחירות הקרובות ללא ספקעקרוני, חכם, פרסם ספר מצע בן 300 עמודים בו הוא מספר את כל התוכניוצ שלו
אין
מפלגת ימין אמיתי בתוספת בשורה אמיתית בתחום הכלכלי ליברלי. סופסוף יש למי להצביע בבחירות האלה. ימין מדיני, כלכלי
ליברליזם
מקווה שיידע להתפשר אם צריך
מקווה שיידע להתפשר אם צריך
ישי
02.03.2019
פוליטיקאי חכם ישר עמוק יצירתי ושורשי. הוכיח בעברו שהוא עומד בעקרונות שלו. שמח מאוד שיש הפעם למי להצביע!המפלגה היחידה שאני מכיר שהמצע שלה נמכר בצורה כזאת בחנויות הספרים ו שמבצעת פריימריז פתוחים לכלל האזרחים.
התקשורת והסקרים לא סוקרים את המפלגה בהתאם-
נ.ב . הוא לא נראה לי גר בחיפה אלא בקרנ״ש
נ.ב . הוא לא נראה לי גר בחיפה אלא בקרנ״ש
האיש מייצג מהפך - פוליטיקה של רעיונות ודעות מול פוליטיקה של אנשים (שבפועל לא מקדמים שום דבר).יש לו דעות סדורות בכל נושא, אפילו כתב ספר לציבור שבו הוא מפרט. לא תמצא אותו מחביא או מתנצל על דעותיו.יור המפלגה היחידה שיש לה חזון לפתרונות!ישר. אותנטי.
לא חייב כלום לאף אחד (בעלי אינטרסים לוביסטים למיניהם שמקדמים את האינטרסים שלהם בכנסת דרך חקיקה - על חשבון משלם המיסים. שחיתות!), ובצירוף העובדה שמדובר באדם ישר, הסיכוי שייפול לשחיתויות נמוך מאוד, והסיכוי שיבטל את השחיתויות הקיימות- גבוה.
מציע פתרונות יצירתיים וריאליים לבעיות במדינה, כולל שוק הדיור, החינוך (כאשר חינוך הוא התקציב הגבוה במדינה), הורדת תקציב הביטחון (הגיע הזמן לצבא מקצועי. צהל מבזבז את כספי המיסים ללא הבחנה, בלי בושה), יוקר המחיה, הפרדת דת ממדינה, ועוד ועוד ועוד
האיש שיוציא לנו את המדינה מהורידים, כלומר: יוריד מיסים שמסבסדים דברים שאף אחד לא מעוניין בהם, יוריד חקיקה שמתערבת לנו בחיים הפרטיים.
לא פוליטיקאי סטנדרטי, ובכל לא פונה לציבור הרחב. בניגוד לשאר הפוליטיקאים הפופוליסטים.
שהוא על ידי התקשורת, ולבן היא לא סופרת אותו. לא הסיקורים ולא בסקרים (כאשר הסקר נשאל למי יצביעו, זהות בכלל לא באפשרויות. כלומר הם בכלל לא סופרים אותו בסקרים)
מחזיק בדעות קיצוניות (כמו פרלמנט ליהודים בלבד) שמסתיר אותם מאחורי סלוגנים של לגלזציה. כמה מאלה שהחליטו להצביע לו קראו את כל התוכנית שלו ומבינים שהיא לא ריאלית? לא הרבה. וכמה מכם נחשפו לתוכנית 100 ימים שלו שהוא פרסם בשנת 2008 (ומחק אותה בינתיים)בעזרת יועצי תקשורת הצליח לחבר כמה מסרים שפונים ללא מעט אנשים
מאחורי מסרים יפים תוכנית קיצונית ומסוכנת
Alexander
01.03.2019
מנהיג עם חזון ודעה, עם תוכנית שמבוססת על הבנה. אני מסכים עם רוב דעותיו על כלכלה, מדינה חכם, מושכל, ישר, מנוסה, עיקבי בעמדותיו
מהווה סכנה מסויימת לקארטלים ומאכרים בפוליטיקה הישנה, לכן הוא עצמו בסיכון
Uri
01.03.2019
אחד האנשים המקוריים והאמינים בנוף הפוליטי הישראלי. רהוט, אינטליגנטי, אדיב. כרגע המדינאי היחיד שיש לו חזוו טוטאלי ומפורט עבור מדינת ישראל.אמין, רהוט, ימני אמיתי.
לא פוליטיקאי, לא מתפשר.
Almog
01.03.2019
סוף סוףף מנהיג אמיתי עם ביצים בגודל ייען!לגיליזציהה, שיוויון, חינוך ברמה גבוהה, בטחון אז בטחון ולא סבבים ולא עפיפונים ולא השטויות האלה. ימין זה רק פייגלין
עדיין מחפש ואין.
idoharel1987
01.03.2019
איש עם דרך ועם אמונה.משנה סדורה, עם דעה כמעט על כל דבר.שואף למצב שלציבור יש כמה שיותר ארץ - וכמה שפחות מדינה.ליבראל כנה ונאמן.אני כבר החלטתי.אני #מצביע_זהות ספר מצע מפורט שהפך לרב מכר.
אלטרנטיבה אמיתית לסיסטם.
נבחרת מצנחת.
אלטרנטיבה אמיתית לסיסטם.
נבחרת מצנחת.
קשה לי להעלות חסרון ממשי שאני יכול לחשוב עליו כרגע.
פונדמנטליסט-מגלומן.מזכיר קצת את היטלר מן הבחינה הפסיכולוגית.המלצה אישית:עדיף להצביע לסטאלין(לפחות לו היה היגיון בריא ממין זה או אחר).אידאולוגיה ליברלית
פונדמנטליסט
מגלומן
מגלומן
Tomer
01.03.2019
המפלגה הכי מעניינת בפוליטיקה כיום, היחידה שמציעה רעיונות ואידאולוגיה ולא עוד דמויות ריקות ומשחקי 'כיסאולוגיה'...במהלך תקדימי ויוצא דופן בישראל, זהות פרסמה מצע רציני והעמידה אותו למכירה בחנויות(במחירי עלות) ותוך פחות משבועיים הפך הספר לרב-מכר והוא נמצא במקום הראשון ברשימת רבי-המכר החודשית.מפלגה בעלת מצע רציני
רשימה מגוונת שנבחרה באופן דמוקרטי
רעיונות חדשניים
דוגלת בערך החירות
ראייה מפוכחת של המציאות
רשימה מגוונת שנבחרה באופן דמוקרטי
רעיונות חדשניים
דוגלת בערך החירות
ראייה מפוכחת של המציאות
המפלגה מעוררת התנגדויות מגוחכות והזויות מכל הכיוונים במערכת הפוליטית והתקשורתית, זאת מכיוון שהיא שותה לכולם כולל כולם קולות רבים וקוראת תיגר על האליטות השונות - ולמעשה היא היחידה שמציעה להעביר את הכוח חזרה אל העם.
דוד
28.02.2019
איש אמת שהולך ביושר עם הדרך והחזון שלו בלי להתנצל. מתייחס בכבוד ובהערכה לכל מצביע פוטנציאלי. הוציעו לחנויות הספרים מצע מפורט ומסודר שאומר בדיוק במה אנחנו מאמינים ובאיזה דרך הולכים לפעול.ממזמן לא הייתה כזאת מפלגה עם כזאת חשיבה.ישר עם צדקת הדרך.
נראה כאחד שלא יוכל לכרות בריתות. הוא "יותר מדי " עם עקרונות ואהבת ישראל.
בעד דרכו איש חכם, אחפטי, בעל ערכים, יראת שמיים, נחמד, הוא היחיד שרוצה להוציא את המדינה מהורידים שלנו היחיד שמציע פיטרונתו. הגיוניות
קריסמה.
Paul
28.02.2019
זה שאתה מאמין שישות דמיונית המועתקת מישויות דמיוניות עתיקות יותר, הבטיחה לך אדמה שגרים בה כרגע אנשים אחרים, לא יגרום לנו להגר ממולדתנו.שחקן טוב ובחור רגוע בסה"כ
אי אפשר לחמם במיקרוגל
משה פייגלין - זהות