העמדות שלו ושל מפלגתו ידועות, יש מצע מפורט.
כדאי לקרוא
משה פייגלין - זהות
נמצאו 155 חוות דעת על מוצר משה פייגלין - זהות
avishai
28.02.2019
אפשר לאהוב, אפשר לא, אבל אי אפשר להתעלם. חכם, ישר, יעיל וטוב. מקווה שמפלגת תזכה למספר מושבים גבוה. לא שימש בתפקידים בכירים
Nadav
28.02.2019
אני מכיר אישית את משה כבר חמש שנים, ויכול להעיד שמדובר באדם חכם, אכפתי, שמאמין בעם ורוצה להוציא ממנו את הטוב ביותר. העקביות שלו במשך 25 שנה בקידום משנתו המיוחדת מעוררת הערכה רבה. משה התחיל את פעילותו בהתנגדות להסכמי אוסלו, והיום זה כבר ברור שהוא צדק. מקווה בשבילו ובשבילנו שיצליח.אמינות
עקביות
חכמה
תבונה
אכפתיות
כח רצון
לא מתפשר על העקרונות שלו (יש שידרשו את זה לרעה מבחינה פוליטית)
מקדים את זמנו (מצע זהות כבר פורש מדינת שלום עם חזון)
מקדים את זמנו (מצע זהות כבר פורש מדינת שלום עם חזון)
Elior
28.02.2019
סוף סוף בן אדם עם ערכים אמיתיים שרוצה באמת לעשות במדינה הזאת שינוי מצביע זהותישר אמיתי עקבי אחריי עקרונות שלו
אין
איש ערכי, ישר, יסודי ומעמיק. קראתי את המצע ומפלגת זהות זו הבחירה שלי!אני מאחל למדינת ישראל שהוא יהיה ראש הממשלה בקרוב. פיו ולבו שונים, אפשר לבחון אותו.
רזה וחטוב בצורה מעצבנת.
משה פייגלין הוא אדם ישר מוכשר , חושב לעומק ולרוחב. משה יודע לחזות אירועים חשובים ותהליכים. למשה משנה סדורה וקוהרנטית שמצידה את החזון של העם היהודי ומדינת ישראל. אני מצביע זהות כי אני השתכנעתי שרעיונות זהות הם נכונים עבורי ויבטיחו מגינה טובה יותר, שלום, גאווה לאומית ותרבותית ועתיד טוב יותר לדור הצעיר ולכל יהודי התפוצות. שפע אישי ולאומי, זהות יהודית, חירות, חינוך איכותי,
חסר לי המרכיב החילוני שאומר שכם אם איני יהודי מאמין אני יהודי אמיתי . ארץ ישראל שייכת לעם ישראל כיוון שבארץ ישראל התיישב עם ישראל.
ים ישראל כיום יושב בארץ ישראל ויש בכוחו לקבוע עובדה זאת. לערביי יהודה ושומרון יש 22 מדינות ערביות . ליהודים יש רק מדינה אחת,
raz
28.02.2019
מוביל מהפכה של ממש בפוליטיקה הישראלית! הצליח לאחד תחת רעיון החרות וזהזהות היהודית (ולא אינטרסים) רשימה מגוונת שמציעים להחזיר את המדינה למטרתה ומימדיה הראויים- לטובת האומה.נשאר נאמן לערכים, לא מזגזג, מאמין שהוא נבחר על ידי האזרחים ובשבילם. ממליץ בחום!ישר דרך, יצירתי ומאמין בזכות האזרחים לבחור את דרכיהם.
נלחם בשחיתות המאורגנת, כמו חברת 'שראל' ובפנציות התקציביות המנופחות (חלקם מעל מליון בשנה, בלי שחסכו אגורה!) של שופטים וכל מיני פרוטקציונרים ששודדים את הקופה הציבורית על חשבון כולנו.
יתן לנו להוציא אל הפועל את היצירתיות והיוזמה שנבלמים היום בסבך הבירוקרטיה.
ועוד ועוד.
וגם יש לו מצע מפורט ומעמיק, תסתכלו במצע!
יתן לנו להוציא אל הפועל את היצירתיות והיוזמה שנבלמים היום בסבך הבירוקרטיה.
ועוד ועוד.
וגם יש לו מצע מפורט ומעמיק, תסתכלו במצע!
מוזר בנוף הפוליטיקה הישראלית. יהיה קשה להתמודד מול קבוצות הלחץ המושחתות של הוועדים הגדולים (אני מקווה שיש שם מספיק אנשים ישרים שיעזרו).
מנחם
28.02.2019
ראש הממשלה הבא של עם ישראל! מנהיג שנותן לבוחר את ספר המצע המושלם ופונה לאינטלגנציה שלו ולא הותן סתם סיסמאות מיותרות!!יותר מידי בשביל להעלות על הכתב..
טוב מידי בשביל העם הזה. חחח
אדם מאוד אינטליגנט, בעל מצע מבריק ויו"ר של מפלגה שבאמת מכבדת את הבוחרים. ליברל אמיתי. ישר, אינטליגנט, לא מזגזג, איש השוק החופשי.
הוא לא מתאים להיות ראש ממשלת ישראל אך משום שהוא לא מתמודד כיום על תואר זה אין זה אמור להפריע.
Alex
28.02.2019
מאז ומתמיד הראה שורשים ודעות ליברליות, לקח זמן ובשנים האלו התחיל לגבוש את עמדותיו למצע הנפלא של "זהות".פעל ומרד כנגד הסכם אוסלו הנורא שעד היום עלה לנו טריליון שקל ואלפי ישראלים הרוגים וממשיך לגבותהוא ומפלגתו היחידים שלא מזלזלים באינטיליגנציה של הבוחרים וידוע בדיוק במה בוחריםבעזרת הספגטי, נעשה ונצליח ובעוד מספר שנים תהיה פה מדינה יהודית ליברלית.אדם בעל ראש פתוח והגיון
ליברל
לא משתחרר מספר המצע
לא משתחרר מספר המצע
Yonatan
28.02.2019
האיש הנכון בכל רעיונות חדשניים. סוף סוף נראה שבאמת יש עתיד אמיתי לזוגות צעירים סוף סוףמה לא
אין
מקורי, חדשני, מרענן. יודע להתנסח מעולה, אמין. בכל צמתי ההכרעה עמד במילתו. לא מתכופף בפני טיקונים. בקיצור - סטארטפ. אמין, ישר, שקוף, מקורי, חדשני, ספורטיבי. לא חושש להיפתח לאחרים.
אליהו
28.02.2019
היחיד שבאמת אומר משהו, ולא רק זה, אלא כל מה שהוא אומר נכון. נמאס מ"כל מה שטוב לישראל" ומ"זה או אנחנו או השמאל". פייגלין הוא אדם שכל אחד יכול לדעת בדיוק מה הוא חושב על כל נושא.שקוף. מכבד את הבוחרים. אומר אמת.
דורש מאנשים לקחת אחריות על החיים שלהם.
צבי
28.02.2019
לא פוליטיקאי-מדינאיבנאדם ברמה של מנהיגים גדולים שהיה בעולם כמו צ'רצ'ילאיש חזון שדורות רבים ידברו עליו וילמדו את משנתויושר
נחישות
הגינות
מדבר בגובה עיניים עם כולם
אומץ בלתי רגיל
לא גבוה כמו גנץ
ישר ללא פגם מהקופסה . נסיון בתרום ללא תקלה. אמין מבשר עתיד טוב יותר. היחיד שמדבר ברור ואומר משהונסיון
יושר
מחשבה
אמיתי
בן אדם
ניתן לכתוב אחרי השימוש
מועמד רציני, למפלגתו מצע ברור בכל תחומי החיים כאשר הקו המקשר בכל זה השאיפה לזהות וחירות-קוהרנטי
-בעל חזון
-יביא עתיד טוב יותר
-בעל חזון
-יביא עתיד טוב יותר
אשכנזי מעט מתנשא
דוד
28.02.2019
אדם אמיץ, חכם, נאמן לאמת שלו, מדבר עניינית ולא יורד לפופוליזם. אני בוחר בזהות ממליץ לכולם לקנות את המצע ולקרוא בנחת. לתת זמן לחשוב לפני שמחליטיםמצע רציני, נכתב לפני הבחירות (!!!), מנגנון מפלגתי חדש שמצמצם פוטנציאל לשחיתות
ראייה ארוכת טווח, פתרונות מעשיים מפורטים בתחומים המרכזיים הנוגעים לשלטון: חינוך, כלכלה, ביטחון, דת ומדינה.
התפיסה שלו קוהרנטית ודורשת הקשבה אמיתית לרעיון חדש. תפקיד המדינה הוא להעניק ביטחון ומשפט. לא להכתיב תרבות, לא לתכנן את חלוקת המשאבים ולא ליצור את הזהות של האזרח והעם אלא לשקף אותה (לאפשר לה להתקיים במינימום התערבות)
חסר קצת כריזמה, ולא שם ג'ל בשיער
משה פייגלין - זהות