Electrolux
אספקה מהירה
נמצאו 7 חוות דעת על מוצר תנור בנוי Electrolux EOH7427X אלקטרולוקס
ימי
13.08.2024
התנור אצלי ארבע שנים וכל שנה הגומי האוטם של התנור נקרעדבר שלא קרה לי מעולםעם אף תנור אחר וכל תיקון כזה הוא מעל 700 שחממש לא מומלץ!!!!זמן שימוש במוצר: מעל שנה
נוחות התפעול, טמפרטורת הדלת
איכות האפייה, עמידות לאורך זמן
לא מומלץ בכלל. הדלת מתחממת מאוד, השירות אומרים שזה תקין. לא משחים טוב, לא אופה אחידזמן שימוש במוצר: כחצי שנה
איכות האפייה, נוחות התפעול, טמפרטורת הדלת
קניתי את התנור בחודש יוני 2022, לפני 5 חודשים, עד כה מאוד נוח לשימוש. מאוד התלבטתי על התנור מכיוון שלפני כן היה לי תנור של בוש המון שנים שלא עבד טוב. באופן מפתיע התנור הזה עובד מציון, יותר פשוט, פחות מתוחכם אבל עושה את העובדהאיכות האפייה, נוחות התפעול, טמפרטורת הדלת, עמידות לאורך זמן
אואזיס
24.04.2022
תנור גרמני מעולה, פשוט, אפייה אחידה ותוכניות מעולות ושימושיות זמן שימוש במוצר: מעל שנה
איכות האפייה, נוחות התפעול, טמפרטורת הדלת, תכניות הפעלה, עמידות לאורך זמן
בקי
21.11.2021
טעות טעות! לא לקנות אף תנור של אלקטרולוקס , מהרגע הראשון לא אופה אחיד, לא משנה מה אני אופה בתנור, האנרגיות שזה לוקח ממני, גורמות לי להפסיק לאפות... טכנאי מהחברה מיני ליין היה כמה פעמים וכל פעם מחליפים חלק אחר... הזוי... תנור חדש, עלאק... חבל שהחלפתי את הישן! וחברת מיני ליין מתנהגת בביריונות, לא עומדים בזמני טכנאי וגם עד שמשיגים אותם זה למות! התרחקו כמו מאש מכל תנורי אלקטרולוס ובכלל מחברת מיני ליין החובבנית! לי פשוט נמאס אני זורקת את זה וקונה תנור חדש . ואגב אני בטוחה שהם יודעים שיש פאק בתנורים שלהם ועדיין ממשיכים למכור אותם! ראו הוזהרתם! זמן שימוש במוצר: כחצי שנה
טמפרטורת הדלת, תכניות הפעלה
איכות האפייה, נוחות התפעול
yatab7
10.10.2021
אחרי שנה וחצי התפוצצה שימשת התנור לרסיסים כשהתנור היה כבוי בלילה. החברה שנותנת שרות ממאנת לקחת אחריות על תקלה כל כך מסוכנת ודורשת תשלום מופקע של 700 שח ועוד 280 שח ביקור טכנאי. בקיצור לא לקנותזמן שימוש במוצר: מעל שנה
נוחות התפעול, תכניות הפעלה
איכות האפייה, טמפרטורת הדלת, עמידות לאורך זמן
yuvaltz23
18.01.2021
תנור חדש לא אופה בצורה אחידהיפה
לא אופה בצורה אחידה
מודעה
תנור בנוי 71 ליטר Electrolux דגם EOH7427X EOH7427X - .
עד 5 ימי עסקים
מכירה אישית מכירה אישית משלוח חינם משלוח חינם מחיר סופי: מכירה אישית
מודעה
תנור אפייה בנוי Electrolux EOH7427X אלקטרולוקס 71 ליטר נירוסטה | תוצרת גרמניה EOH7427X תנור אפייה בנוי 71 ליטר בילד אין אלקטרולוקס עם טורבו אקטיבי, 2 מסילות טלסקופיות לשתי תבניות, טריקה רכה וAqua Cleaning ניקוי קל בסיוע אדים בטמפרטורה של 90°C ב-30 דקות | תוצרת גרמניה
עד 5 ימי עסקים
2,490 ₪ 2,490 ₪ משלוח חינם משלוח חינם מחיר סופי: 2,490 ₪