Jabra

8.8
קלות משקל, באסים מעולים, עמידות במים ואבק בתקן IP57
צורמות בגבוהים, שומעים את עצמכם נושמים בכל מצב
בשורה התחתונה
ה-Jabra Elite Active 75t הן אוזניות ספורט ברמה גבוהה המהוות שדרוג מהדור הקודם אך עדיין מכילות מספר בעיות. איכות הקול מפתיעה עם באסים עמוקים ביותר אך הגבוהים מוגזמים ולעיתים צורמים - מה שדורש תיקון דרך האפליקציה של החברה. הן נאות ונתפסות היטב בתוך האוזן, כך שגם אם אתם משתוללים לכל עבר, הן יישארו במקומן. בו זמנית, האחיזה מייצרת אט...
קניתי אותן לפני מעל חודש לאחר התלבטות האם לקנות את האיירפודס פרו או אותם.במקביל לקניית הדגם הזה קניתי לאשתי גם את ה65t אקטיב כך שבהם השתמשתי.באופן כללי אין טעם לקנות בכלל את הדגם החדש, לא מרגיש שום שינוי חוץ מגודל האוזניה שגם ככה היא קטנה.במשפט אחד - מאוד מצטער שבסוף הלכתי על הדגם הזה ולא על האיירפודס כשהם לא רחוקים מבחינת המחיר שלהם.האוזניות לא מתחברות לשעון גרמין שלי, הצד השני בשיחות שומע את כלל רעשי הרקע ובפנייה לחברת JABRA נאמר לי שהם לא מבטיחים התחברות טובה לשעונים (מאוזניות של 800 שקל זה המינימום מבחינתי).לא אחזור לקנות עוד מוצרים של JABRA.
- הבטריה מעולה.
- איכות הסאונד בשמיעת מוזיקה היא מצויינת.
- לא מתחברות לי בצורה טובה לשעון ספורט שלי(גרמין vivoactive music 3) וזו אחת הסיבות המרכזיות שקניתי אותן.

- כשאני מדבר בטלפון ברחוב שומעים ממש את רעשי הרקע ברמה שזה מפריע לשיחת הטלפון.

- יש טובות מהן במחירים האלה או לפחות זולות מהן באותה הרמה.

- מכאיבות באוזן לאחר זמן מסויים (היו לי כבר אוזניות דומות של חברה אחרת, מעולם לא כאב לי)

- יקרות מאוד ביחס לעלות תועלת.
האוזניות הכי טובות שיש היום בשוק מאוד ממליץ אני לא יודע למה wishbuy נתן 8.8
image from duck
stamido photo
stamido
17.08.2020
אוזניות מעולות במיוחד למי שעוסק בספורט ( עומדות יפה בריצה והזעה)סאונד מעולה כולל כיוונון מדויק אישי דרך האפליקציהאופציה למיקרופון פתוח לשמיעה מה קורה בסביבה אפשר לקנפג את פעולת הכפתורים להתאמה אישית
סאונד מעולה
חיבור לכמה מכשירים במקביל
סוללה חזקה להרבה זמן
מעולה לספורטאים
שימוש במחשב - רק מונו או באמצעות מחבר (יקר )
קטנות וחכמות. הרבה יותר טובות מהאוזניות האלחוטיות של אפל, גם בגרסת ה-Pro.מותג דני ולא סיני, סאונד מעולה יחסית לאוזניות מסוג Buds, אפליקציה חכמה, חיי סוללה ארוכים (המארז עצמו הוא סוללה נוספת, ניתן לטעון אותן בתוכו גם ללא חיבורו לחשמל), פיצ'רים רבים כולל מצב לשמיעת הסביבה ללא הסרת האוזניות מהאוזן ומחיר שפוי יחסית לכל מוצר דומה של אפל, בו משלמים מחיר חזירי רק על עצם העובדה שיש עליו לוגו של אפל.חבל שהיבואן בארץ יקר, אבל זה צפוי. אפשר למצוא בחו"ל בפחות ממאה דולר.
- איכות סאונד מצויינת
- חיי סוללה טובים יחסית לגודל הזעיר
- מצב Hear through לכל סיטואציה בה מעוניינים לשמוע את הסביבה היטב בלי להסיר האוזניות
- אפליקציה מצויינת המתעדכנת לעתים קרובות
- עדכוני Firmware (קושחה) תכופים
- אפשרות התאמה אישית של פעולת הכפתורים בקליק/דבל קליק/טריפל קליק, כולל מענה וניתוק שיחת טלפון, הגברת והנמכת ווליום, העברת שיר קדימה/אחורה וכו'
- מחיר גבוה משמעותית בישראל
בהתחלה פחדתי לקנות אוזניות במחיר כזה, אבל כבר מהשימוש הראשון ועד עכשיו (שבועיים) אני יכול לומר שהן שוות כל שקל!
-בס מטורף!
-איכות שיחה טובה
-יש אופציה לשמוע את מה שקורה מסביב
-נשארות באוזן בזמן ריצה מבלי ליפול
-אפליקציה נוחה שגם יכולה להגדיר עבור כל משתמש הגדרות המתאימות לו במיוחד על בסיס גיל ומבדק שמיעה
-נוחות לשימוש
-נדלקות ומתחברות למכשיר ברגע שהאוזנייה הימנית או שתיהן נמצאות באוזן
-הסוללה די חלשה (לטעמי) אבל קייס הטעינה די מכפר על זה
היה לי לפני את גברה פולס אוזניות אלחוטיות לא לגמרי חופשיות דיי התלהבתי מהם עד שהסוללה התחילה להגמר תוך שעתיים יש לי את אלה כמה ימים צריך להתרגל אליהם סוגרות את האוזן משמעותי לא שומעים כלום מסביב יש כפתור שנותן אפשרות לשמוע טוב לריצה במכון כושר זה מצויין כי לא שומעים את המוזיקה המעפנה שלהם הסוללה חזקה מאוד מחזיק המון הקייס נוח מאוד האפלקציה אחלה הדבר הכי מיוחד פה זה הסואנד איכותי וממש ממש חזק לפני זה הייתי חייה להוסיף כל מיני אפלקציות שהרסו את הוליום לא פה
נוחות
קטנות