Crystal
ללא חיישנים
הספק:
3,000 וואט
נמצאו 22 חוות דעת על מוצר מייבש כביסה Crystal TD9000 קריסטל
נוחה, שקטה ומומלצתנוחה מאוד למי שיש גם מכונה עם פתח עליון. מייבשת מכונה שלמה של תחתונים וגרביים בשעה בלבד. שקטה מאוד. אחרי כל שימוש צריך לנקות את המסנן
המכונה מגיעה ללא חוברת הסבר או תעודת אחריות וצריך להתקשר לקריסטל לפני ההתקנה על מנת שיבוא טכנאי כדי לתת את החוברת. מאוד מסורבל ומעצבן.
אורטל
26.01.2005
שווה להשקיע במיוחד למי שהכביסות נערמות ולא מתייבשות בחורף הקר הזה קלה לשימוש מבחינת הפתח העליון והתוכניות אני מאוד מרוצה מהעבודה שלה
הכביסה יוצאת מקומטת למרות שרשום שיש תוכנית שאמורה למנוע קימוט בסוף העבודה ,צורכת הרבה חשמל
יאנה
20.12.2004
שווה לקנות למי שיש לו מכונת כביסה עם פתח עליון!ולמי שרוצה מייבש איכותי!מכונת יבוש טובה מאוד,גדולה מבפנים וקומפקטית -לא תופסת הרבה מקום.בגדים יוצים יבשים ולא דהוים אפילו אפשר להכניס בגדים עדינים (תוכנית מיוחדתלכביסה עדינה).שווה להשקיע! !שווה לקנות!!!
הכביסה יוצאת מקומטת, למרות שאני לא מפוצצת את המייבש,(זה קורא לכל המייבשים גם אם תוכנית אל-קמט ).
אורח
14.12.2004
מתאים רק לבעלי גב חזקמייבשת בצורה מעולה וללא קמטים
התקינו לי את מכונת הכביסה על המייבש. וכל פעם שאני מכניסה למייבש צריך עזרה מבעלי להרים את מכונת הכביסה, אני מכניסה מהר מהר את הבגדים למייבש כי נתפס לו הגב מההרמה. חבל שלא עושים דגם שהמכסה עולה אוטומטית ומרים את המכונה.
מייבש כביסה Crystal TD9000 קריסטל