Canon
מצלמה Canon IXUS40/SD300 קנון
נמצאו 17 חוות דעת על מוצר מצלמה Canon IXUS40/SD300 קנון
מצלמה ממש ממש טובה. קניתי בשנה שעברה במכירה פומבית עם 3 שנות אחריות יצרן ואני מאד מאד מרוצה. קודם היה לי OLYMPUS ואין מה להשוות כי מצלמה זו מצלמת הרבה יותר מהר (כמעט ללא השהיה), הרבה יותר ידידותית ומורידה את התמונות בקבל USB הרבה יותר מהר, וגם נכנסת בקלות לכיס או פאוץ כך שהיא כל הזמן זמינה.איכות הצילום והקול של הוידאו מצוינת, ממש כמו מצלמת וידאו אבל בלי זום. הוספתי כרטיס זכרון גדול שמאפשר המון קליפים (או סרטון עד 5 דקות) וגם תמונות רגילות. צילמתי המון סרטןנים שיוצאים גדולים מאד בAVI אם מצלמים באיכות הגבוהה אבל בתוכנה פשוטה אפשר להקטין ל MPEG. הסוללה מחזיקה המון זמן והעובדה שהיא נטענת הוא ממש יתרון בעיני כי לא צריך אף פעם לקנות סוללות. קניתי סוללה נטענת חלופית (דרך האינטרנט מחו"ל בכ-50 ש"ח) ואחת תמיד טעונה כך שאני מסודרת.בקיצור מצלמה ממש מומלצת!קטנה מאד, מהירה מאד, מסך גדול, תמונות מצוינות, מצלמת סרטוני וידאו עם קול ללא הגבלת זמן. קלה מאד לתפעול, לא מצריכה לקנות סוללות.
סוללה נגמרת באופן די פתאומי ללא התראה מספיקה (רצוי להחזיק סוללה נוספת).
יאיר
19.01.2006
סה"כ עבור המחיר זוהי מצלמה מצויינת. מה שמאד חשוב לזכור כאשר מבקרים אותה (וזה לתשומת לב המבקרים האחרים...) היא הייעוד שלה. אם אתם מחפשים מצלמת כיס, דיגיטאלית, איכותית - זוהיבחירה מצויינת!אני עשיתי מחקר רב לפני שקניתי ולא התאכזבתי אפילו לרגע. המצלמה מבצעת את המוטל עליה מעל ומעבר לכל דרישה של הצלם החובבן. אין לצפות ממנה לאיכויות-על של דיגיטאלית רפלקס גדולה - כי אין מה לעשות, היא לא. היתרונות הבולטים שלה הם כדלקמן:1. מבחינת איכות קשה לבקש יותר. גוף המצלמה עשוי היטב, חסין מפני נפילות קלות ונעים למגע.2. הגודל שלה מאפשר להכניסה לכיס הקדמי של המכנסיים מבלי להרגיש. דבר זה הוא הכרחי לדעתי במצלמות מסוג אלה והוא יתרונה הבולט אם נשווה אותה לדיגיטליות קומפקטיות אחרות. זוהי בפירוש מצלמת כיס אמיתית!3. יש לה כמה טריקים חמודים (אם כי צריך לקרוא את ההוראות היטב בכדי להבין איך לתפעלם) אשר להם ערך מוסף אמיתי ולא גימיקי. דוגמא מצויינת לטריק שכזה הוא פונקציית התמונה הפנוראמית המאפשרת חיבור אוטומטי (על ידי התוכנה המסופקת של קנון) של תמונות אשר צולמו ברצף. אפשר להוציא תמונות נוף מדהימות בדרך זו והכל מלווה על ידי עזרה על גבי מסך המצלמה.4. ישנם הרבה מצבי צילום ידניים המאפשרים לרציניים יותר מביננו לשחק קצת יותר. למי שזה לא מעניין אותו - אין בעיה - המצלמה תתפקד מצויין גם בלי התערבות.5. זמן האתחול שלה מהיר מאוד. איך שמדליקים אותה היא מוכנה מייד לפעולה. כמו כן, גם זמן ה"התאוששות" שלה אחרי צילום, או זמן הכתיבה לכרטיס שלה. המצלמה הזאת מהירה מאוד ולמי שרגיל למצלמות הישנות יותר (שלאחר כל צילום היה צורך להמתין כמה רגעים מייגעים) זהו דבר מבורך.לגבי החסרונות המעטים:לגבי חיי הסוללה - היא מחזיקה מעמד די יפה. אפשר לצאת לטיול יום בכיף מבלי לדאוג שהיא תגמר. הבעיה היא רק שהתצוגה לגבי כמה נשאר בה היא לא כל כך ברורה ורק כשממש כבר אין לה כח המצלמה מודיעה על כך - קצת מעצבן. חוץ מזה, אין לי ממש תלונות רציניות.לסיכום - המצלמה הזאת היא מצויינת לדעתי. אני נהנה ממנה מאוד. למי ששוקל לרכוש מצלמת כיס במחיר סביר - רוצו לחנויות. ואם כבר קניתם אז לא להתעצל ולקרוא את ההוראות כי תגלו פונקציות רבות ושימושיות שלא ידעתם שהן קיימות.קומפקטית מאוד, איכות החומרים מצויינת, מסך גדול ובהיר (התופס כמעט את כל גב המצלמה), שימוש פשוט יחסית, מצב וידאו איכותי, קל להוציא ממנה תמונות טובות, מחיר טוב למוצר כה איכותי
מכסה סוללה קצת עדין, אורך חיי הסוללה לא צפוי (פתאום נגמרת ללא אזהרה), פלאש קצת חלש
daniel
13.01.2006
מצלמה ממש קטנה וממש כדאית!!אחלה מצב וידאומצלמה קומפקטית נכנסת לכל כיס וכעת גם המחיר שלה מתאים לכל כיס
סוללה שמחזיקה יחסית למעט זמן...לי היא החזיקה לבערך 100 תמונות - יום שלם זה כולל גם דיי הרבה זמן שהסתכלתי ועברתי על התמונות וחברים שהסתכלו עליהם.
אם אתם יוצאים לטיול למספר ימים ואין לכם אפשרות להטעין את הסוללה אני מציע לקנות עוד סוללה.
לא לקנות!קטנה, קומפקטית, עיצוב נאה.
איכות צילום על הפנים. קטאסטרופה של תמונות. אפילו בושה וחרפה. תמונות לא חדות, עיניים אדומות. ומה זה הקריקטורה הזאת של טעינת הסוללה? ממש מסובך! במקום לחבר חוט חשמל ולסגור עיניין צריך לפרק את הסוללה מהמצלמה.....
והזיכרון? 16M בכלל זה סופר בדיחה.
והזיכרון? 16M בכלל זה סופר בדיחה.
נבות
29.11.2005
מצלמה מעולה. אני מאוד מרוצה.מצלמה קטנה קלה נוחה יפה תמונות מעולות, תיפעול פשוט, פונקציות מתקדמות רבות, טרוויאלית להפעלה
כדי להשתמש באפשרויות מתקדמות של צילום (פורטריט למשל) צריך לעבורת דרך תפריט ולא דרך סיבוב כפתור כמו במצלמות היותר גדולות
אילן
07.11.2005
לא לקנות בלי מגן מסך מיוחד או שזה פגם יצור.בכל מקרה יש כבר מספר מקרים של מסכים דפוקים.קטנה.מלא אפשרויות צילום
מסך עדין מידי !!!!!!! מלא תקלות !!!!!!!!!!!!לא לקנות בלי מגן מסך מיוחד או שזה פגם יצור.בכל מקרה יש כבר מספר מקרים של מסכים דפוקים.
דרור
04.11.2005
מצלמה מדהימה אני מטייל איתה בדרום אמריקה יצאתי איתה לגונגלים בלחוות של 90 אחוז ולא היה שום בעיה גם בקור מטורף של מינוס 5 עדין מצלמת כמו גדולה חשוב להגדיש שכמה מצלמות לא עבודו בקור וכמה התקלקלו בלחוות מצלמה מצוינת חזקה מאוד איכות תמונה טובה מאוד
מסך לוקח הרבה סוללה אבל תמיד אפשר לצלם בלי
מאיר
04.11.2005
מצלמה קטנה וכייפית. מתאימה מאוד לטיולים. יצאו עתה דגמים חדשים שלה IXUS55 עם יותר מגה פיקסלים כך שהמחיר שלה אמור לרדת. ה 4 מגהפיקסל שלה מספיקים בהחלט. יקרה.מצלמה איכותית, קומפקטית, מהירה. מסך גדול "2 וגם עינית. תפריט עשיר באפשרויות. הייתי איתה בחו"ל הסוללה מספיקה ליום צילומים מלא כולל צילומי וידאו. הטענתי כל ערב מחדש. המצלמה קטנה ונוחה מאוד לנשיאה בכיס.
המצלמה יקרה, באה ללא נרתיק. אין הסבר לגבי השימוש בשני התקליטורים הנלווים.
מצלמה טובה לאנשים שנימצאים בתחילת דרכם בעולם הצילום,או כאלה שגודל המצלמה חשוב להם מאוד.אך אין שום סיבה -ממש ביזבוז כסף אם אתם קונים אותה בארץ או בנתב"ג שלנו.בארץ נותנים אחריות 3 שנים,בחול 2.אך אין שום סיבה לשלם כפול אל שנה נוספת !!ראו הוזהרתם !!קטנה,נוחה יחסית לשימוש גם לאנשים שלא מבינים בצילום,אך אני ממליץ מאוד לקרוא את ספר ההפעלה וללמוד קצת על עקרונות הצילום.זה בהחלט ישפר את התמונות שלכם!
המחיר שלה בארץ!!! בסאקל דיוטי פרי היא עלתה לחברה שלי 420$ ובאירופה ב 4 מדינות (גרמניה,איטליה,צרפת והולנד) מחיר של המצלמה הזאת לא עולה על 250 EURO ומקבלים שנתיים אחרות בינלאומית !!ראיתי אותה גם ב220 EURO וכמו כן אפשר לקבל החזר מס ביציאה מאירופה כך שהמחיר שלה יוצה בערך 210$ - חצי !!! חצי ממה שהיא עולה בארץ!!
למי שמחפש איכות ומוכן להתפשר על איכות המסך. ועל האפשרות שהוא ישבר/ישרט/יתקלקלמצלמת ברמה טובה אפילו טובה מאוד!
אין מגן מסך. והמסך ממש ממש רגיש ועדין.
מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםאין אין אין מצלמה יותר שווה ממנה.............
חסרון אחד בשביל לצלם במים צריך כיסויי מיוחד ולא כתוב מאיפה אפשר לקנות אותו....
לקנות אותה ומהר. קטנה ומדהימה...וכמובן לא לשכוח לשים אותה בנרתיק כי היא קטנה וחבל שהיא תישרט!!!!מצלמה ממש קטנה ומדהימה... קניתי אותה אתמול וכבר אני נהנה ממנה!!!!!!!!!
אין אין אין אין אין אין ואין!!!!!!!!
אורח
12.07.2005
מצלמה דיי מאכזבתיש בשוק הרבה יותר טובותמצלמה קטנה במיוחד
מתקלקלת מהר, שבירה ביותר
איכות צילום על הפרצוף,
איכות צילום על הפרצוף,
שי
10.06.2005
מצלמה טובה למי שמחפש מצלמה קומפקטית עם איכויות טובות.ממליץ לרכוש סוללה נוספתמצלמה קומפקטית מאוד, מסך יחסית גדול "2, תפריטים נוחים וברורים, אפשרויות רבות, האפשרות לצילומים פנורמיים נוחה מאוד.
ההתרעה על התרוקנות הסוללה באה מאוחר מידי ומותירה אפשרות לצילומים בודדים נוספים.
מצלמה נהדרת לאלה שנמאס להם להסתובב עם מצלמות ה reflex האמתניות.צילומים נהדרים ובכל מזג אויר.תמורה טובה לכסף.קטנה מאוד ונכנסת לכל כיס.
מהירה מאוד מרגע ההדלקה ועד להוצאת תמונה ראשונה
סרטון וידאו לללא הגבלת זמן.
מהירה מאוד מרגע ההדלקה ועד להוצאת תמונה ראשונה
סרטון וידאו לללא הגבלת זמן.
מסופקת עם כרטיס זכרון של 16MB.
סוללה נטענת של canon אשר דורשת מטען מיוחד. ( לא מומלץ לחובבי treck's ובמקומות מרוחקים מהסיוליזציה)
ללא משכך רעידות.
ללא משכך רעידות.
זו הבחירה הטובה ביותר למצלמת כיס עם יכולות של מצלמה מקצועית, ניתן לקחת אותה לכל חור. שוקלת 130גרם עם הבטריה והכרטיס, מצלמת מהר וטוב.צילום וידאו באיכות מדהימה של 640X480 עם 30 תמונות לשניה ועד אפשרות של 60 תמונות לשניה (למשל לצילום עצמים שזזים מהר), ניתן להקליט גם באיכות מספקת של 320X240 ו15 תמונות לשניה שעה שלמה על כרטיס של גיגה. כמובן, לא צריך להזכיר הוידאו עם קול.מצלמה סוף הדרך, קטנה, גוף קשיח מנירוסטה, תמונות מדהימות אחת אחת, סרטי וידאו באיכות גבוהה, כרטיס SD. בקיצור CANON.
לא ניתן לעשות זום בזמן צילום וידאו, בטריה קומפקטית ולא AA סטנדרטית עקב גודלה הקטן.
מצלמה Canon IXUS40/SD300 קנון