Samsung
שחור לבן
מהירות הדפסה מקסימלית:
20 דפים בדקה
נמצאו 8 חוות דעת על מוצר מדפסת Samsung SCX4521F סמסונג
מכונת צילום משולבת לייזר Samsung SCX4521F קניתי חדשה לפני כמה שנים. חסכונית, מדפיסה ומצלמת סביר, הFEEDER נשאר תקין. ניתן לקנות טונר תחליפי בזול. הבעיה היחידה שלה זה התייבשות הגומייה שמושכת את הדפים ואז צריך לעזור לדף או לפתוח ולסגור את הדלת של המכונה כדי שהדף יכנס פנימה ויודפס... מעצבן... תיקנתי פעמיים וקניתי מדפסת של חברה אחרת...חסכונית, מדפיסה ומצלמת סביר, ניתן לקנות טונר תחליפי בזול, יחס עלות להדפסה משתלם.
מנגנון גריפת הנייר לא אמין. תיקון והחלפת גלגל והגומייה יעלה בסביבות 250 ש"ח כולל מע"מ כל פעם..
מדפסת מאוד מאוד נוחה ,פשוטה לתפעול ועדיפה על רבות אחרות במחיר דומה ,מהירות הדפסה של המדפסת מהירה לעומת אחרות קלה לתפעול.
מדפיסה די מהר .
אין בעיות עם דיו וכו' ..
כמעט ואין בעיות במדפסת .
מדפיסה די מהר .
אין בעיות עם דיו וכו' ..
כמעט ואין בעיות במדפסת .
עשתה לי פעמים בודדות בעיות עם החיבור אבל חוץ מזה מדפסת מצויינת
מדפסת לייזר משולבת במחיר נמוך מאוד ביחס לתועלת שלה.הכפתורים על ה"דש בורד" ממוקמים לפי קטגוריות, וישנו מגן אבק לדפים.זולה.
מדפיסה מהר.
כפתור של חיסכון בטונר.
מיקום כפתורים לפי קטגוריות.
פקס, סורק, מכונת צילום ומדפסת במכשיר אחד.
מדפיסה מהר.
כפתור של חיסכון בטונר.
מיקום כפתורים לפי קטגוריות.
פקס, סורק, מכונת צילום ומדפסת במכשיר אחד.
החימום הראשוני לוקח כ20-30 שניות.
די גדולה.
עיצוב לא משהו של המדפסת.
די גדולה.
עיצוב לא משהו של המדפסת.
סה"כ מוצר מעולה , רכשתי את המכשיר ביולי 2008 אך כעבור שלושה חודשים נקרעה הרצועה שמושכת דפים , פניתי ליבואן , השירות היה טוב והמכשיר תוקן תוך מספר ימים , שאלתי את היבואן איך זה ייתכן שמכשיר חדש יתקלקל אחרי 3 חודשים בלבד של עבודה לא רציפה והם טענו שאולי הדפים שאני משתמש לא טובים ! ממש צחקתי ,מאז ועד היום עובד מצויין וללא תקלות , אני מדפיס כמות סבירה של דפים ,עוד לא החלפתי טונור.שווה כל שקל , עלות מול תועלת מצויינת .
feeder לסריקה\צילום דפים.
רועש
תופס מקום
רועש
תופס מקום
מכשיר פשוט מעולה. עושה את העבודה בצורה מאוד אמינה ונוחה.והמחיר מאוד מאוד אטרקטיבי.. יחס ביצועים/עלות - מצויין.המכשיר אמנם עשוי פלסטיק אך עושה רושם מסיבי ואמין.קל ונוח מאוד לתפעול.עד היום הדפסתי כ 800 דף ולא היתה בעיה אחת של תקיעת נייר.
מזין הדפים לסריקה מעולה ונדיר באיכותו למכשירים בסדרי גודל שלו.
מזין הדפים לסריקה מעולה ונדיר באיכותו למכשירים בסדרי גודל שלו.
הסורק לא מדהים לעבודת גרפיקה, אבל למשרד הוא מצויין.
גרפיקאים בכל מקרה ירכשו סורק נפרד.
צג ה LCD ללא תאורה, דבר המקשה לפעמים בקריאה.
גרפיקאים בכל מקרה ירכשו סורק נפרד.
צג ה LCD ללא תאורה, דבר המקשה לפעמים בקריאה.
מכשיר מצויין, מקצועי וקומפקטי. מתאים מאוד למשרד הבייתי. סורק מצויין ופראקטי. מאוד נוח ואיכותי. קיים אצלי 4 חודשים. מרוצה מאוד. כעצמאית שעובדת מהבית אני פשוט נהנית מהקניה. הכל במכשיר אחד ולא תופס הרבה מקום. את הפקס' עדיין לא ניסיתי.12.9.11חלפו 3 שנים בדיוק מאז חוות הדעת שנתתי כאן.הפעם אומר שאני מאוכזבת מאוד.לפני כשנה החלפתי ספק כוח למכונה והטיפול עלה לי מחצית מעלותה.הבוקר היא שוב שווקה חיים. והפעם אני לא מתכוונת לתקן.להחזיר עלות מכונה תוך 3 שנים נראה לי מוגזם ולא כלכלי.הדפסה מהירה ואיכותית.
אפשרות לחיסכון בטונר.
ניתן לצלם מסמכים - שני צדדים בעמוד אחד, כגון: רשיון נהיגה.
אפשרות לחיסכון בטונר.
ניתן לצלם מסמכים - שני צדדים בעמוד אחד, כגון: רשיון נהיגה.
לוקח זמן להתחמם עד המסמך הראשון.
סריקה איטית.
דפים נתקעים כל הזמן במהלך הדפסה.
מכונה שמתקלקלת מהר!
לא לגעת.
סריקה איטית.
דפים נתקעים כל הזמן במהלך הדפסה.
מכונה שמתקלקלת מהר!
לא לגעת.
מכשיר מצוין, איכות טובה מאוד. נמצא אצלי יותר מחצי שנה ללא שום תקלות, סרקתי איתו את כל המסמכים הישנים בקלות רבה!מזין דפים טוב, איכות הדפסה טובה, קל להגדרה ולתיפעול, תוכנת סריקה טובה.
קצת רועש בשלב החימום.
אני חייב להמליץ בחום על המכשיר הזה של סמסונג , חיפשתי מכשיר משולב שיוכל לספק את הצרכים שלי גם כבית וגם כמשרד והתלבטתי מה לקחת בסוף החלטתי על ה4521f של סמסונג מכשיר אמין מקצועי. אני נהנה מכל רגע איתו.קומפקטי שקט יכולות גבוהות מקצועי ואמין.
האמת... לא מצאתי
מדפסת Samsung SCX4521F סמסונג