Intel
Intel Pentium 4, Intel Pentium D, Intel Celeron D, Intel Core 2 Duo
מהירות (FSB):
1,066 MHz
נמצאה חוות דעת אחת על מוצר לוח אם Intel DG965WH אינטל
פשוט לוח אם טוב מבית טוב! יש בו את כל היציאות הנדרשות On Board פרט לחיבור ה- Serial. נדרשתי לקנות חיבור כזה שמתחבר אל ממשק ה- USB כדי לחבר התקן של משטח עם עט אלקטרוני ישן (אך מעולה שאני לא מעוניין להחליפו בחידושים זולים) והחיבור שלו הוא Serial.פרט לעניין זה, יש בלוח הרחבה אחת של PCI-Express X16 לחיבור כרטיס מסך, 3 הרחבות של PCI-E X2 ו-3 הרחבות של PCI רגילים להרחבות נוספות. תומך במעבדי ה- Core 2 Duo ובזיכרונות בנפח של עד 8 ג'יגה (בחיבור זיכרון בנפח 2048 מגה בפלג אחד על כל ארבעת הסלוטים) במהירויות של 533, 667 וכמובן 800 מגה-הרץ.6 חיבורי SATA/SATA2, חיבור 1 של IDE (ל-CD/DVD ו/או דיסקים קשיחים בחיבור דומה). חיבור Parallel שאם אני לא טועה הוא חיבור המדפסות הישן ו-10 חיבורי USB (במארזים רגילים תוכלו לנצל כ-8 חיבורי USB ולא יותר כי אין מקום בשביל עוד שניים במארז).בשימוש עם מעבד מסידרת ה- CORE 2 DUO ומעלה תוכלו להריץ את מערכת חלונות הויסטה בצורה מעולה.בעניין חיבור ה- Serial שהזכרתי קודם. בלוח שרכשתי אין חיבור כזה ולכן נאלצתי לקנות בנפרד חיבור שהוא מתאם מ- Serial ל-USB כאמור, אך באתר הבית של INTEL רושמים עתה במפרט הלוח שהוא כן כולל עליו חיבור SERIAL מובנה. צריך לבדוק את העניין במידה והחיבור חיוני לכם כמו לי.עיינו ב"חוות הדעת - המלצה שלי".
אין חסרונות למי שהוא לא גיימר ולא מעוניין לחבר 2 כרטיסי מסך בחיבור PCI-E X16 ולאלו שמעוניינים לשלב מעבדי 4 ליבות על הלוח הזה.
לוח אם Intel DG965WH אינטל