Amcor

נמצאו 3 חוות דעת על מוצר מקרר Amcor 3000MS Silver אמקור

avi photo
avi
14.05.2013
מקרר מעולה שקט ויפה קל מאוד לניקוי עיצוב יפה מרווח ומחולק היטב והכי חשוב שומר על טריות המוצרים, רכשתי אותו ועוד מוצרי חשמל רבים בסופר אלקטריק ברוטשילד 34 בת ים אחרי חיפושים והשוואות אין סוף מוכר בחנות דתי בשם אליעזר נתן לי את השרות הכי טוב ממליץ בחום להתייעץ איתו לפני כל קניה הוא עזר לי מאד בבחירת מקרר ומוצרי חשמל אחרים שקניתי לבית , כל מוצרי החשמל בחנות מקוריים ולא מוצרים מזוייפים כמו שניתקלתי בחנויות אחרות.
שקט, יפה, קל מאוד לניקוי, עיצוב יפה, מרווח, מחולק היטב, תאורה גבוהה, הכי חשוב שומר על טריות המוצרים
אין חסרנות
אבירם photo
אבירם
19.12.2012
רכשתי אותו לפני כחודש.לאחר התלבטויות רבות הוחלט שוב על מקרר אמקור.המקרר מתוכנן למשפחה ישראלית גדולה (5 נפשות עם מתבגרים).המקרר פשוט להפעלה ללא גאג'דים מיותרים
פלסטיקה איכותית,אפשרות לשים בקבוקים של 2 ליטר בדלת המקרר, .תא הקפאה גדול עם תאורה,מיוצר בישראל כחול לבן,10 שנות אחריות
עדיין לא מצאתי (מקווה שלא אמצא)
מקרר גרוע!רק תקלות, דלתות לא נסגרות טוב, מרעיש, שירות גרוע של היבואןלהתרחק!הבטיחו 10 שנים אחריות לאחר שנה וחודש התחילו כל התקלותאבל באותיות הקטנות של האחריות כתוב שנה אחריות ו 9 שנים זה רק מערכת קירור.החלפים ושירות טכנאי במחירים גבוהים מאוד.
די גדול- יש הרבה מקום
עיצוב יפה