Onkyo
רסיבר Onkyo TXSR607 אונקיו
נמצאו 3 חוות דעת על מוצר רסיבר Onkyo TXSR607 אונקיו
רסיבר מעולה נראה טוב יכול להיתמודד עם כל דבר שיש לכם שומעים פשוט מצוין עם יש לכם רמקולים בינוניים עד טובים כמובן ואני לא יודע מה אתכם אבל אני ממליץ אליו ואין שום פשרות שמיעה חדשה של d3 7.2 אונקיו יודעת מה היא עושה בינתיים היא מובילה גם עם העוצמה וגם בשיכלול וגם בחיבורים 6 חיבורי hdmi זהה מטורף!!!
לא מצאתי יש לי את המוצר כבר 4 חודשים כי יש בו הכל
רכשתי את הרסיבר לפני כשבועיים.הוא מחובר אצלי עם מערכת סטליטית של פולק אודיו 6750.הצליל באודיו הוא לא פחות ממושלם! מגוון מצבי השמע הרב מאפשר לטעמי התאמה לכל אוזן מוזיקלית.אהבתי מאוד את מנגנון ההמרה בין אות אנלוגי לבין הסראונד. אצלי יש הרבה מאוד תקליטים (פטיפון טכניקס 1210), ומנגנון זה (נדמה לי שהוא נקרא DTS) פשוט משפר באופן מעולה את השמע המקורי.עוד יתרון בולט הוא יכול ה - upscaling לקלט הוידאו ל - HDMI. ממש ניכר בתמונה שאיכותה שופרה. כמובן שאין להתפשר על כבלים איכותיים - אצלי יש מונסטר.כניסות HDMI מרובות, לרבות אחת קדמית.לרסיבר עומק צליל שונה ומיוחד (לא כולם אוהבים את זה - אך זה מאפיין את אונקיו).כמי שאוזנו רגישה מאוד לצלילים הקטנים (לרבות פישולים...) אני מאוד שבע רצון.מצבי שמע רבים.
שדרוג תמונה לHD
אופציה ל - Zone 2 , לבצע הגברה כפולה או לחבר לו רמקולים בתצורת 7.2.
שדרוג תמונה לHD
אופציה ל - Zone 2 , לבצע הגברה כפולה או לחבר לו רמקולים בתצורת 7.2.
אין כניסת פטיפון מקורית .
מתחמם בטירוף
מצריך ידע מקצועי בחיבור הראשוני.
מתחמם בטירוף
מצריך ידע מקצועי בחיבור הראשוני.
רסיבר עם יתרונות וחסרונות ברורים. יש לן את כל הפונקציות החדישות ביותר, הוא חזק (140W X 7) ונוח לשימוש.החיסרון של המגבר שהוא נשמע "לא משהו" בקולנוע ביתי וממש גרוע בסטריאו דו ערוצי (צליל יבש ולא מדויק, הסאב דופק בלי שום קשר למוזיקה).לסיכום:מגבר טוב (אבל לא מצויין) למשתמש ממוצע. לא מתאים לאודיופילים ומי שמחפש מגבר בעיקרי לסטריאו דו ערוצי.חזק, נוח לשימוש, בעל פונקציות רבות (6 חיבורי USB!!!).
לא מאד יקר.
לטעמי גם נראה בסדר.
לא מאד יקר.
לטעמי גם נראה בסדר.
שמע בינוני בקולנוע ביתי וגרוע בסטריאו דו ערוצי.
רסיבר Onkyo TXSR607 אונקיו