Siemens AS280 סימנס
כולל דיבורית
נמצאו 6 חוות דעת על מוצר Siemens AS280 סימנס
אריק
31.08.2012
טלפון איכותי היתרון הגדול אחריות לשנתיים(החזיק לי בערך שנתיים במצב טוב כרגע קצת בעייתי) מאוד נוח לשימוש.יחסית מאוד חזק.עיצוב נאה.טלפון חזק וקל לתפעול זמן בטריה טוב
לא מתאים לחובבי המשחקים והאפליקציות.בנוסף,לכל טלפון אלחוטי יש קרינה כך שכדאי לקנות נייח קווי של סימנס עם אחריות לשנתיים.
טלפון ברמה גבוהה כאשר איכות השיחה נשמעת ברור וצלול. אני חושב שהוא עלול להיות טיפה מסובך בשביל אנשים מבוגרים שהידע הטכנולוגי שלהם לא ברמה של הצעירים, כמו כן המקשים קצת קטנים ולא מתאימים לאנשים בעלי לקויות ראייה, אך סה"כ מדובר בטלפון טוב עם מחיר נוח.עיצוב נחמד.
מסך בעל תאורה כתומה.
מחיר טוב.
מסך בעל תאורה כתומה.
מחיר טוב.
תאורת ההודעה תמיד מהבהבת גם לאחר מענה לשיחה בזמן, עדיין לא הצלחתי לסדר את זה.
סה"כ טלפון סביר ומעלהנקנה לפני שבוע - פברואר 2012. עושה עבודה טובה.זמן סוללה בינוני. סוללות נגמרו אחרי 4-5 ימים כאשר לא בשימוש מסיבי. אם כי לפחות משהו כמו שעה בספיקר.טעינת סוללות איטית למדי - בערך 8 שעות מאפס לטעינה מלאה בעיני ניהול רשימת השיחות לוקה בחסר1. בהיסטוריית שיחות לא נשמרים תאריך ושעה 2. יומן שיחות נכנסות הרשימה כוללת את כל השיחות הנכנסות אילו שנענו ואילו שלא - ללא יכולת להבחין ביניהן. בנוסף: בדגם עם התא הקולי (AS285) הרשימה הזאת גם כוללת הודעות בתא הקולי כך שלא ברור לי אם ניתן להבחין בין הודעה שהתקבלה לתא הקולי לבין "סתם" שיחה נכנסת או שלא נענתה. מי שקונה - שיבדוק1. קול ברור באוזניה וברמקול
3. ללא הפרעות ורעשים
3. ללא הפרעות ורעשים
1. ניהול היסטוריית שיחות
2. זמן סוללה לא רע אבל יכול להיות יותר טוב.
2. זמן סוללה לא רע אבל יכול להיות יותר טוב.
טלפון אלחוטי הכי טוב שהיה לי פשוט מעולה.עיצוב נחמד, לא זולל סוללות, מראה שעה ותאריךספיקר חזק ונוח, מקשים נוחיםפשוט טלפון מעולהנ.ב אני כבר קניתי את אותו הדגם עם שתי שלוחות ואני משתמש כבר שנהפשוט טלפון מדהים1. עיצוב
3. שנתיים אחריות
4. מחיר
5. תאריך ושעה
6. סוללות
אין פשוט אין
קיבלתי פעם את הטלפון הזה מאורנג' כשהצטרפתי לתקופת התנסות בשירות והחזרתי אותו הייתי דיי מרוצה מהאיכות וקניתי שוב את אותו הדגם פשוט בחוץ. טלפון נחמד מעוצב יפה, מסך ברור ואיכות שיחה לא רעה גם ברמקול וגם רגיל הרמקול יש לציין מאוד איכותי לא כמו באחרים כמו יונידן וכדומיהם. סוללות שניתן מהר מאוד להחליף באחרות וזולות יש לציין, מחזיק מעמד המווווווווווווון זמן ובשיחות ארוכות, מה שכן הוא דיי איטי בתגובות בכניסה לתפריטים ובכניסה לספר טלפונים ושיחות שלא נענו. ממש לא מצטיין במהירות וזה מאכזב אבל סה"כ טלפון טוב וזול. גם לא הבנתי את הנושא של השעה בו... אני מכוון את השעון אבל תמיד חוזר לי שעה אחורה. לפי מה שהבנתי מהחנות צריך לפנות לנותן האחריות ניופאן לפיתרון הבעיה. בוא נגיד ככה שאיכות השיחות והרמקול והכל ממש מפצה על כל החסרונות וזה נראה לי הכי חשוב בטלפון בייתי. איכות שיחה ללא פשרות גם ברמקול גם ברגיל.
מקשים נוחים, ווליום גבוה בצלצולים
טווח רחב מאוד ומצוין!
מקשים נוחים, ווליום גבוה בצלצולים
טווח רחב מאוד ומצוין!
מאוד איטי בתגובות בכניסה לתפריטים, שיחות נכנסות וכד'...
אין עברית אבל זה לא משהו שממש חסר...
אין עברית אבל זה לא משהו שממש חסר...
טלפון אלחוטי עם רכזת שיכולה לנהל 4 שלוחות. הבסיס מעוצב יפה וקטן. איכות הגימור והחומרים ברמה גבוהה (תוצרת גרמניה, לא סין..).איכות קליטה ושמיעה מצוינת, כולל שיחה ברמקול.עובד על שתי סוללות AAA - כאשר צריך להחליף סיפור זול.כאשר עובדים במצב חסכוני זמן המתנה ארוך ללא טעינה. איכות החומרים - גבוהה
עמיד בנפילות.
קליטה ואיכות שיחה - גבוהה מאוד
אורך חיי סוללה - ארוך מאוד
סוללות פשוטות וזולות להחלפה
עמיד בנפילות.
קליטה ואיכות שיחה - גבוהה מאוד
אורך חיי סוללה - ארוך מאוד
סוללות פשוטות וזולות להחלפה
אין תפסן למכשיר, בגלל הגימור הוא קצת חלק.
לא תומך עברית
אין שקע יציאה לאוזניה או הקלטה.
לא תומך עברית
אין שקע יציאה לאוזניה או הקלטה.
Siemens AS280 סימנס