Western Digital
כונן קשיח
זכרון נדיף (Buffer):
MB 32
נמצאו 2 חוות דעת על מוצר WD10EALX Western Digital
יש לי את הדיסק יותר משנה, ובנתיים אני מאוד מרוצה. הוא עובד רצוף ובלי תקלות, בהתאם למוניטין של Western Digital. חיפשתי דיסק קשיח למטרת משחקים, והדגם הזה (WD10EALX) נראה לי כמו העסקה הכי טובה - הוא נחשב יחסית מהיר (7200 סל"ד, סדרה כחולה, 32MB Cache), אבל יותר זול מהדיסק הקשיח מהגרסה השחורה של Western Digital באותו נפח (1TB). לאחר שחפרתי קצת בתוצאות מבחנים ברשת, למדתי שההבדל בביצועים בין הדגם הזה לבין הדיסק מהגרסה השחורה היה יחסית זניח לטובת הגרסה השחורה (אם בכלל), ולכן הלכתי על זה, שהיה הזול יותר. עד היום הדיסק הזה משרת אותי מעולה, ואני צופה שהוא ימשיך לעשות את זה במשך הכמה שנים הקרובות. אני אעדכן אם וכאשר יהיו תקלות. החסרון היחיד שלו הוא שהוא מתחמם הרבה יותר מהדיסקים האחרים. יש לי עוד 4 דיסקים (Seagate אחד ועוד 3 WD מהסדרה הירוקה), כשה- WD10EALX מגיע אצלי לפעמים ל- 46 מעלות צלזיוס (בעבודה מסיבית), בזמן שהאחרים בקושי מגרדים את ה- 40 מעלות (וגם זה נדיר). מהיר (7200 סל"ד, 32MB Cache), אמין, שקט וזול יחסית.
מתחמם יותר.
יובל
15.06.2011
כונן מצויין, קניתי שניים והם עובדים אצלי ב-RAID 0 בשרת אחסון, מהירות מצויינת, מחובר לרשת ג'יגה - מהירות העתקה היא 125 מגהבייט\שנייה יציבה. מבצע סטרימינג ל6 מחשבים וסטרימר בו זמנית ללא קפיצות.אמין - WD חברה אמינה
מהיר - 125 מגהבייט\שנייה
שקט
קירור - פחות מתחמם מכוננים אחרי. חוסך את הצורך באיוורור רציני
מהיר - 125 מגהבייט\שנייה
שקט
קירור - פחות מתחמם מכוננים אחרי. חוסך את הצורך באיוורור רציני
3 פלטות של 333 ג'יגה ולא 2 של 500 ג'יגה.
מהירות גישה קצת איטית (access latency)
מהירות גישה קצת איטית (access latency)
WD10EALX Western Digital