- צליל מדויק ומצוין.
Dav-TZ230 Sony קולנוע ביתי סוני
נמצאו 2 חוות דעת על מוצר Dav-TZ230 Sony קולנוע ביתי סוני
יצי
29.05.2012
המערכת מאוד מומלצת לשמיעת מוזיקה.איכות שמע מעולה, סאונד היקפי מצוין, באס עמוק, וצליל מדויק מעניקים חווית שמיעה גבוהה ונעימה לאוזן.שווה כל שקל. - פחות רלוונטית לחיבור לטלוויזיה, אבל מי שרואה בפורמט dvd רגיל זה עובד מצוין.
- לא מגיעה עם חיבורים לטלויזיה.
- לא מגיעה עם חיבורים לטלויזיה.
רכשתי את מערכת הקולנוע הביתית הזו של סוניבידיעה שה DVD שכלול במערכת תומך בפורמט HD כמו שצויןחיברתי את הרמקולים והDVD לטלוויזית HD,הכנסתי CD של שירים לבדוק את השמע האיכות הייתה טובה (לא יותר)לאחר מכן ניסיתי לפתוח סרטים בפורמט HD וגיליתי שזה לא תומךכאשר הכנסתי כונן חיצוני ובו סדרות בפורמטים רגילים (AVI וכדומה)הDVD הלא קרא אותם ואפילו לא הראה לי את התיקייה שלך במקום זזאת הוא הראה לי 97 פעמים סרט מסוים ב 97 תיקיות שונות (עם אותו הסרט)כל מה שהצלחתי לקרוא זה היה בסופו של דבר 20% מהמדיה של הכונן.הרמקולים מתחברים לטלויזיה (כדי לשמוע את הממיר ברמקולים) בחיבור שלא כלול באריזה ושקשה למצוא (גם חיבור ה HDMI שמיותר ל DVD זה לא כלול)בנוסף לכל זה הDVD איטי מאוד ולוקח לו הרבה זמן לכל פעולהאני מאוד לא ממליץ לקנות את המערכת הזו ה DVD שלה לא קורא את רוב הפורמטים (גם לא HD) והמערכת הפעלה של ה DVD פשוט גרועה!פשוט אכזבה!5 רמקולים +באס באיכות טובה
DVD במערכת הפעלה גרועה
לא קורא את רוב הפורמטים