LG
מקרן קול LG NB3520A
נמצאו 2 חוות דעת על מוצר מקרן קול LG NB3520A
סאונד בר נחמד שנותן אווירה ונוכחות קניתי בחנות של ח.י בכפר סבאסה”כ עושה את העבודהצליל מדוייק ומכיוון שמסונכרן בלוטוס מאפשר גמישות בתוך חלל בחדר
ישנם טובים וחזקים יותר ממנו ובמחירים טובים יותר
Anat
07.03.2013
רכשתי את המוצר לפני כחודש מח.י. אלקטרוניקה בסניף עודפים. מאוד מרוצה!!!. בהתחלה הוא לא עבד כשחיברתי אותו לטלויזיה, רק כשחיברתי למחשב. בירור קצר העלה שזה קרה בגלל שהחיבור בין הממיר לטלויזיה שלי היה ב component ולא ב HDMI. ברגע שהחלפתי את הממיר לממיר HD הבעיה נפתרה. למקרן יש רק 4 כניסות: 2 אופטיות, USB ואחת של 3.5 ממ. לכן אם מחברים אליו טלויזיה בכבל אופטי, ההזנה של הקול לטלויזיה חייבת להיות ב HDMI. אחרת לא יעבוד (תבדקו אם לטלויזיה שלכם יש יציאה אופטית לפני שאתם קונים).איכות השמיעה הרבה יותר טובה מרמקולים של טלויזיה. כבר שמעתי שמע באיכות טובה יותר אבל בעלות גבוהה הרבה יותר. האיכות במקרן הזה בדיוק מתאימה לנו והמחיר מתאים לתקציב שלנו.מכיוון שלמקרן אין יכולת BT (למרות שבאתר היצרן בחול מופיע שהיא קיימת בדגם הזה), קניתי משדר BT שמתחבר למקרן ביציאת ה 3.5 ממ. עכשיו אני יכולה לשדר את המוזיקה מהאייפון שלי למקרן - בדיוק מה שחיפשתי.נדלק ונכבה אוטומטית כאשר מדליקים ומכבים את טלויזיה.
תופס מעט מאוד מקום , עיצוב יפה.
סאב אלחוטי.
תופס מעט מאוד מקום , עיצוב יפה.
סאב אלחוטי.
אין כניסת קומפוננט.
אין bluetooth למרות שבאתר היצרן בחול מופיע שקיים.
USB לא קורא אייפון
אין bluetooth למרות שבאתר היצרן בחול מופיע שקיים.
USB לא קורא אייפון
מקרן קול LG NB3520A