עושה את העבודה בדיוק רב
ניתנת לכיול מדוייק
המנוע חזק ומערכת טחינה רחבה מבטיחה טיחינה ללא חימום
אחידות גבוהה מאוד(בטחינה דקה לאספרסו).
מעט מאוד קפה נשאר במכונה.
תוצאות מעולות בשילוב עם מכונת ללית
למה בחרנו בחנות הזו?
משלוח חינם
אספקה מהירה
נמצאה חוות דעת אחת על מוצר מטחנת קפה ותבלינים Ceado E5P
מכונה מקצועית ומעולה: טחינה מדוייקת לאספרסו. ניתנת לכיול באמצעות פירוק החוגה( שני ברגים) וסיבוב של הגלגל העליון של הסכינים ביד. מערכת טחינה רחבה ושטוחה מבטיחה טחינה ללא חימום הקפה. מבנה פשוט ללא מעברים בעייתיים מבטיח שמעט מאוד קפה נשאר במכונה. אין לה כל מיני שטיקים מיותרים של זמן טחינה( מי צריך את זה) ומערכת שקילה. אני שם בה בדיוק שתי כפיות מדידה ועוד טיפה( 17 ג') וטוחן לעצמי כל פעם משהו אחר. תוצאות מעולות( בשילוב עם מכונת ללית)גדולה יחסית - למי שזה חשוב
חסרה לוחית דקה בפתח היציאה שתפקידה למנוע התגיישות (היא הרבה פחות מגיישת ממכונות קודמות שהיו לי. לי זה לא מפריע, ועדיף על הישארות קפה במכונה).
כפתור הפעלת הטחינה אינו מתאים לכל הידיות בין השאר לידיות פתוחות למטה... צריך להפעיל עם אצבע... לא מזובך, אבל מיותר. אפשר היה להציב כפתור מעל כמו ברוב המכונות
תמונת המוצר
מטחנת קפה ותבלינים Ceado E5P