פצצה של מקרר. יש לי אותו כבר שנתיים עם אפס תקלות.
שקט נוח לניקוי, צג ברור וידידותי. ממליץ בחום.
Samsung
מיין לפי: תאריך
תאריך
דירוג עולה
דירוג יורד
מקרר מעולה !!תא אחסון עמוקים ומרווחים עם תאורה מעולה.
ronitben4
17.11.2020
רק לא לרכוש מהחברה הזאת- פגם במקרר- קרחון נמצא מאחורי אחת המגירות. גם לאחר תיקון הבעיה חזרה- אני לא יכולה להשתמש במגרה- הכל קופא. דרך אגב, אולי זה לא הדגם המצויין אך מה זה משנה? חברה פח
לא מוצאת
ציינתי ויש עוד כמו- פלסיקים נשברים מהר, בשימוש סביר
יש לי את המקרר הזה מאז ראש השנה ובינתיים הוא מצוין , מרווח ועמוק עם מדפים מודולריים, שקט והמוצרים נשמרים בצורה המיטבית. הגישה אליהם היא נוחה מאד.התאים לבקבוקים בדלתות ענקיים לעד 6 בקבוקים ליטר וחצי.פחדנו תחילה לקנות סמסונג בגלל שהרשת מזהירה לא לקנות מהם אבל הבננו שהבעיות היו יותר במקררים עם קיוסק.דלת אחת במקפיא יכולה להפוך למקרר רגיל וזה נפלא.
מה שרשמתי.
טביעות אצבעות מאד בולטות עליו ונדרש ניקוי תדיר.
אורח
10.09.2020
המקרר גדול ועמוק ויש מקום להמון מוצרים.המקרר חזק מאוד ויציב, שקט מאודאופציה כמובן לשינוי טמפרטורהלנו הוא מספיק ואולי למשפחות אחרות הוא לא יהיה מספיק גדול
מקרר שרכשתי לא מזמן והוא מצויין מבחינתי!
גדול
יש מקפיא למטה
מקרר עמוק יחסית
מקרר טוב את האוכל
2 מגירות בלבד- לפעמים לא מספיק- אצלנו במשפחה זה מספיק
מקרר מעולה. קנינו מהיבואן סמליין- זה חשוב כי הרבה חוות דעת שליליות זה מיבואן אחר ושם היו בעיות. קניתי בחיפה בחנות בשם 'דאמוני' אחרי חששות כי החוות דעת עליו חצויות. הוא הבטיח שסמליין לא בעייתי ואכן צדק לשמחתנו.מקרר גדול, המקפיא התחתון הימני יכול להפוך למקרר וזה יתרון ענק למי שיכול לוותר עליו כמקפיא (לנו יש מקפיא נוסף). המקרר מחולק נכון, מרווח, הירקות נשארים רעננים הרבה זמן, אין ריחות רעים. אנחנו בהחלט מרוציםהדלתות עמוקות ככה שיש הרבה מקום אחסון על הדלתות לצנצנות, שתיה, ביצים וכו. אפרופו ביצים- תקבלו קופסת פלסטיק אובלית- מסדרים אותן בשורות, לוקח קצת זמן להתרגל ואח"כ אתה לא מבין את היית שם אותם כל השנים בתבניות עם השקעים..החסרון היחיד זה נושא המגירות במקרר: יש 2 מגירות ככה שמי שרגיל למגירת גבינות 2 מגירות ירקות יצטרך להסתפק ב2 סה"כ.
חלוקה נוחה
מידות נוחות- נכנס למעלית סטנדרטית, לא צריך מנוף/לפרק דלתות
אפשר להפוך חלק מהמקפיא למקרר
המוצרים מחזיקים הרבה זמן
למי שלא הולך להפוך את המקפיא למקרר, יש רק 2 מגירות במקרר
מקרר בן שנתיים. המדפים לא חזקים, מדף אחד כבר נשבר. האוכל מתקלקל די מהר .יחסית למקרר שנראה גדול, המדפים מאוד קטנים.
מרשים
מדפים לא מחולקים טוב
מדפים שבירים
מדפים שבירים
אור
12.07.2020
אחרי שבדקנו וחיפשנו הרבה סוגים.. מצאנו מקרר מעולה!שקט מאדנוח וכיף לשימוש הבית!איכותי וחזק!!מומלץ!!
גימור ויופי מושלם!
חלוקת המדפים ומגירות מעולה!
חלוקת המדפים ומגירות מעולה!
לא מצאתי
יש לי את המקרר כבר שנה וחצי, מצטרף לכל הדעות כאן שמדובר במקרר מאיכות ירודה והרבה תקלות. במקרה שלי המקפיא בדלת הימנית תחתונה מפסיק לפעול מדי פעם, רק המזל שעשיתי המשך אחריות ל 3 שנים כך שהם יגיעו לתקן את הבעיה אבל לגבי העתיד כנראה אצטרך לחשוב על החלפה :(
מעוצב יפה/גודל/מחיר
כל מה שציינתי למעלה :(
להתרחק כמו מאש !!קניתי את המקרר בדצמבר 2018 ואחרי שבוע של שימוש כל המסגרות של.המדפים התפוררו.האחריות.לא.תופסת על פלסטיקה.למרות שבשיחה עם נציג )שיחה מוקלטת) נאמר לי שידוע שיש למקרר הזה בעיה עם המדפים.
מקרר פח שלא שווה שקל.. אומנם הוא יפה מבחוץ אבל פה היתרונות נגמרים
תמונת המוצר
המקרר נמצא ברשותנו כשנתיים. מזה שנה שהוא מרעיש ומתפקד בצורה מאכזבת מאוד. שירות סמסונג פשוט גרוע. שומר נפשו ירחק!!!
ראה מעלה.
אצלנו כבר שנה וחצי. מתפקד מצוין בלי תקלות. מאוד שימוש ונוח. לא בולט בהרבה מקו ארונות.
פונקציונלי, ניצול מירבי של השטח. שקט.
נשארים סימנים על הדלתות מכל מגע.
אורי
25.07.2019
אכן יש תביע יצוגית מטורפת כ 3000 לקוחות!!! וזו התביעה השנייה בשנים האחרונות. יש פגם בייצור ידוע גם במדינות אחרות. והחברה לא לוקחת אחריות!!!
יפה, בנויי באופן שימושי
אמינות ירודה, קלקולים בלי סוף, שירות מזעזע, יבואן הגוזל את לקוחותיו ולא נותן שירות בסיסי אלא בתשלום מופקע.
aaa
20.07.2019
אל תעיזו לקנות מקרר של סמסונג צרות ועוד צרות. מקרר בן שנתיים כבר 4 תיקונים יקרים וסמליין מתנערים. יש תביעה יצוגית חדשה של 2019. גם בקודמת הם הפסידו ועדיין ממשיכים למכור את המקרר הזוועתי הזה. להתרחק כמו מאש.
אין
מפסיק לקרר.מרעיש. מים נוזלים. כל 3 שבועות תקלה.
קודם כל אני אתחיל בהמלצה " תתרחקו ממקררי סמסונג כמו מאש"ישנה קבוצה בפייסבוק של קרוב ל3000 איש נפגעי סמסונג.אצלי המקרר בסה"כ מקרר בנתיים ,רק שהמדפים נסדקו אחרי פחות משנתיים.ככל הנראה פגם או פלסטיקה באיכות ירודה.נותן השירות של היבואן הרשמי סמליין הינו אלקטרוניקס פרו ביקשו ממני 400 ₪ על כל מדף צריך 4.ליידיעה
מקרר בנתיים
מדפים
מרעיש
יקר
נרכש בעלות של 10400 לפני כשנתיים
מרעיש
יקר
נרכש בעלות של 10400 לפני כשנתיים
קיבלנו את המקרר בינואר 2019. לפני שבוע הוא שבק חיים. הוא היה מקרר מצוין כל עוד הוא עבד. אבל כשהתקלקל, זה היה סופי. הטכנאי של השירות הרשמי הכריז על התקלה כלא ניתנת לתיקון. RIP
זמן שימוש במוצר:
מעל שנה
רעש המנוע, חלוקת תאים של תא הקירור, נפח תא ההקפאה, שמירה על טריות פירות וירקות, נוחות הניקיון
עמידות לאורך זמן
נמצא ברשותי כמעט שנה.הוא דיי שקט (לא לגמרי שקט), עובד טוב, ואין שום פגם בינתיים.מרוצה מאוד.
ניתן לשנות חצי מקפיא ממקרר למקפיא וזה מאוד נוח
מקרר גדול
פלסטיקה נראית עמידה
לא יקר מידי
מקרר גדול
פלסטיקה נראית עמידה
לא יקר מידי
הנירוסטה נשרט בקלות (מוותרים על מגנטים)
שקט אבל לא לגמרי
שקט אבל לא לגמרי