שקט
מסודר מצויין (מלבד זוג מגירות)
אפשרות החלפת פונקציונליות של החלק הימני התחתון בין מקרר למקפיא
דירוג עולה
דירוג יורד
sonja
15.06.2018
באופן כללי המקרר נחמד - שקט, ונראה טובהמקפיא מסודר נהדר, אך מגירות הירקות קטנות מדי, מה שמעביר ירקות ופירות לרחבי המקרר.מי שיכול להשתמש בחלק השמאלי התחתון בלבד במקפיא והחלק הימני המקרר יכול להנות מהמגירות התחתונות המרווחות, אצלינו המקפיא מלא בכל החלק התחתון.בקיצור, למשפחה עם 3 ילדים, שצורכים ירקות ופירות רבים, קצת מפריע.צריך לשים לב שיש מקום משני צדי המקרר לפתיחת הדלת, כך שאם מצידו האחד קיר עלול לא להפתח כמו שצריך.הדלתות יחסית כבדות ולקחת לי זמן להתרגל לשים לב שהדלת סגורההמחיצה בין שני הצדדים בחלק העליון לעיתים לא תמיד מתקפלת, בימים הראשונים קראנו לטכנאי כי אחד החלקים של המחיצה נשבראבל, למרות כל מה שפורט בחסרונות, בסך הכל בחצי השנה לערך שיש לנו אותו אנחנו בכל זאת מרוצים, קל מאוד להתמצא בו. ובסך הכל עושה עבודה טובה
מגירות ירקות קטנות מדי
המחיצה בין שני צידי המקרר לא מאוד אמינה, אמנם מצפצף כשלא סגור אבל מצריך תשומת לב
טביעות אצבע מאוד בולטות עליו (מצריך העברת מטלית תכופה)
אין תבנית ביצים רגילה אלא מין קופסא - לא נוחה
דורש מרווח מהצדדים (ככל המקררים בקטגוריה)
טביעות אצבע מאוד בולטות עליו (מצריך העברת מטלית תכופה)
אין תבנית ביצים רגילה אלא מין קופסא - לא נוחה
דורש מרווח מהצדדים (ככל המקררים בקטגוריה)
מקרר מעולה ! רכשתי אותו לאחר סקר שוק מאד נרחב, הכולל בדיקת מפרטים שונים וקבלת המלצות על הרבה דגמים וחברות. ואני לא מתחרטת לרגע !מאד מאד מומלץ !!
קיבולת גדולה, חלוקת מדפים טובה - הכל מול הפנים.
איכות פלסטיקה מעולה!
שקט מאד
בפריזר יש מקום איכסון במגרות גם בדלתות - מאד נוח והכל מאורגן
מקרר פצצה בלי קרח ובלי נזילות טפו טפו :)
עיצוב מושלם
נוח מאד לשומרי שבת - פיקוד שבת מובנה
איכות פלסטיקה מעולה!
שקט מאד
בפריזר יש מקום איכסון במגרות גם בדלתות - מאד נוח והכל מאורגן
מקרר פצצה בלי קרח ובלי נזילות טפו טפו :)
עיצוב מושלם
נוח מאד לשומרי שבת - פיקוד שבת מובנה
אין
אזרחים יקרים. מינעו מעצכם עוגמת נפש והתרחקו כמו מאש מהמקררים הללו, במיוחד משירות החזירי של היבואן הרשמי. שימו לב שיש ל99% מהמקרר אחריות לשנה בלבד. רק על המדחס (חלק שנדיר מאוד שמתקלקל) יש אחריות פרסומת 10 שנים. כמה ימים לפני תום שנת האחריות המקרר שלי התחיל עם הבעיות, באו, תיקנו ואז התקלות חזרו ואמרו שנגמרה האחריות. עכשיו אני אוכל מרורים מהקופסא הענקית הזו שהפכה להיות נטל על המשפחה שלי. גם כאשר הם באו לתקן במחירים מופקעים, הם נותנים אחריות (3 חודשים בלבד) על החלק שהם מחליפים, אולם מסרבים בתוקף לתת אחריות על כך שאותה תקלה/תופעה לא תחזור. בקיצור, חבל על עוגמת הנפש.
עיצוב
אמינות ירודה, הצתברות קרח
פלסטיקים מתפרקים ועוד ועוד
פלסטיקים מתפרקים ועוד ועוד
אין דברים כאלה. מקרר בטכנולוגייה חדשה (תקראו בפרטים הטכניים באתרים השונים). קנינו לפני כמה ימים. את המקרר פשוט לא שומעים. למרות שלכאורה הוא קטן בנפח מאחד אחר שהיה לנו, בשל הצורה שלו האחסון הרבה יותר נוח. ניתן להפוך, בלחיצת כפתור, את החלק הימני התחתון למקרר במקום מקפיא (למעשה אפשר להפוך את החלק הזה לאחת מארבע אפשרויות). התאורה בפנים לד שאינה מחממת את פנים המקרר. אין מה להתלבט...
יפהפה, שקט מאוד, חסכוני בחשמל, אחסון רב, הפיכת רבע מקרר למקפיא או מקרר לפי הצורך
פשוט אין
מקרר מקפיא תחתון Samsung RF60J9001SL 700 ליטר סמסונג