Sauter
TO335 Sauter סאוטר
נמצאו 6 חוות דעת על מוצר TO335 Sauter סאוטר
מוצר פשוט וטוב, עושה את העבודה במקום להדליק תנור גדול מדליק את הטוסטר והוא עושה את העבודה בהלכה :)זמן שימוש במוצר: כחודש
איכות החימום, מהירות החימום, מימדים, נוחות הניקיון, עמידות לאורך זמן
xnoamx
01.03.2023
אני רכשתי את דגם TO-5035Gואני מרוצה מאוד מהמוצר.אפשר לאפות בו עוגות וכל דבר שתנור עושהזמן שימוש במוצר: מעל שנה
איכות החימום, מהירות החימום, מימדים, נוחות הניקיון, עמידות לאורך זמן
טוסטר אובן שמתאים רק לאפיה של מוצרים לא רגישים .כדאי לקנות רק אם רוצים לחמם משהו אבל לא לאפותקניתי ב 200 שח. יחסית למחיר הזה משתלם.
אין בידוד בכלל מאף צד- כל הצדדים רותחים ומסוכן לגעת בהם- חוץ מבזבזו החום/חשמל
הדלת לא חסית חום בכלל- בגלל זה החום מקדימה בורח ולא מפוזר שווה בפנים.
עוגות נאפות חזק בדופן האחורית אבל לא נאפות ליד הדלת.
טרמוסטט משקר ביותר מ 40 מעלות! כאשר שמים טרמוסטט 250- הטמפ האמיתי בפנים סביב 200.
הדלת לא חסית חום בכלל- בגלל זה החום מקדימה בורח ולא מפוזר שווה בפנים.
עוגות נאפות חזק בדופן האחורית אבל לא נאפות ליד הדלת.
המוצר נרכש לפני כשבוע. פועל כשורה. נראה טוב בלבן. תואם את התיאור והמפרט הטכני. המחיר מצוין.מחיר! נרכש בפחות ממאתיים ש"ח מחיר מצחיק לתמורה.
בבדיקה עם מד חום חיצוני, התרמוסטט מדויק מאד.
בבדיקה עם מד חום חיצוני, התרמוסטט מדויק מאד.
בזמן שמתקרר אחרי הכיבוי, משמיע קולות "נפץ" מוזרים ועד שמתרגלים קצת מפחידים.
שומי
01.03.2020
קנינו לפני כמה שבועות, בגדול אנחנו מרוצים. פשוט להפעלה ומבשל טוב. רק צריך לקחת בחשבון איפה רוצים להשתמש בו (ראו "חסרונות").פשוט ואיכותי
חומרים איכותיים
מגוון של מדפים וכלים
חומרים איכותיים
מגוון של מדפים וכלים
אין כמעט בידוד מהצדדים, אז לא ניתן להשתמש במרחב מצומצם בגלל החום שנוצר. בהוראות כתוב להשאיר 10 ס"מ מכל צד, ונראה לי שפחות מזה לא יהיה בטוח.
תמורה טובה למחיר, לא יקר ועושה את העבודה. אחרי כמה חודשים של שימוש אנחנו מרוצים מהקניהפשוט להפעלה
אין לי
TO335 Sauter סאוטר