Bosch
משלוח חינם משלוח חינם
למה בחרנו בחנות הזו?
נמצאו 28 חוות דעת על מוצר מכונת כביסה Bosch WAN28160BY 8 ק"ג בוש
- מיין לפי: דירוג יורד

מכונה שקטה, מנקה מצוין, ריח טוב מהבגדים, ממליצה בחוםזמן שימוש במוצר: שבוע או פחות

המכונה אצלי חודשיים. עובדת בלי בעיות. מנקה. שקטהזמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים

יש פתח דק בגומי של האוטם דלת ולפעמים גרב של הילדים נכנסת לשם ומתחבאת ורק צריך לשלוף אותה בקלות.לא דרמטי בכלל והייתי קונה את המכונה שוב עם המידע הזה.שקטה מאוד, הכל יוצא נקי ועם ריח טוב.נכנסים בה הרבה בגדים.פתח למרכך לא גדול אז דורש להתרגל אבל שוב, לא דרמטי ואולי זה בכלל בגלל שאני גבר...קיבלתי מחיר הכי טוב שאפשר אז מבחינתי מכונה וקניה מנצחת.זמן שימוש במוצר: כחודש
איכות ניקיון הבגדים, פעולה מהירה, רעש בעת הפעולה, נוחות התפעול והמקשים, עמידות לאורך זמן
כביסת גרביים ופריטי לבוש קטנים

שקטה מאוד , מכילה כמות בגדים מכובדת , הכביסה יוצאת נקייה ומריחה נהדר.מערכת ההפעלה נוחה וקלה לתפעול .לדעתי המכונה הכי טובה בטווח המחיר שלה . ממליץ!איכות ניקיון הבגדים, פעולה מהירה, רעש בעת הפעולה, נוחות התפעול והמקשים, כביסת גרביים ופריטי לבוש קטנים, עמידות לאורך זמן

קיבלתי המלצה מחברה , מרוצה מאוד מכונה שקטה עם קיבולת גדולה הבגדים יוצאים נקיים ובריח טוב .ברשותי כחודש מומלץ!איכות ניקיון הבגדים, פעולה מהירה, רעש בעת הפעולה, נוחות התפעול והמקשים, כביסת גרביים ופריטי לבוש קטנים, עמידות לאורך זמן

המכונה אצלי חודש עובדת בלי בעיות שקטה ונוחה לטיפעולהבגדים יוצאים פצצה . מרוצה מאודאיכות ניקיון הבגדים, פעולה מהירה, רעש בעת הפעולה, נוחות התפעול והמקשים, כביסת גרביים ופריטי לבוש קטנים, עמידות לאורך זמן

ווואו מכונה מטורפת! נראה לי הכי טובה שהייתה לנו. שקטה (אין מה להשוואות למכונה הקודמת שהיתה לנו-בקו-הבוש לא רואה אותה ממטר)עושה חשק לכבס המכונה הזאת. כל זה מהפעלות ראשונות, במידה ומשהו לא ילך טוב אעדכן. אבל מיד רואים שזה מכונה ברמות הגבוהות.זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות

מי שמתלונן על הרעשים הבלתי נסבלים בעת הסחיטה, כנראה שלא פירק ברגי הקיבוע.מכונה מעולה.זמן שימוש במוצר: כחצי שנה

מכונת כביסה מצוינת. ממש שינוי בחוקי המשחק מבחינתנו. כמות תוכניות אינסופית (לא שזה נדרש, אבל בהחלט מגוון עצום), סחיטה 1400 מוציאה את הכביסה במצב מצוין לקראת ייבוש מזורז. סופר פשוטה להפעלה. אופציה של טיימר עד 12 שעות. שקטה לחלוטין. באמת שלאחר שימוש של כשנתיים, אך ורק דברים טובים להגיד על המוצר הזה.זמן שימוש במוצר: מעל שנה

מעולה ומרוצה.......זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות

מכונה מצויינת. שקטה וטובה. כמו הרבה מכונות, התוכניות הקצרות הם לכמות כביסה קטנהזמן שימוש במוצר: כחודש

בסהכ ניסיון של כמה ימים, אבל הכביסה יוצאת נהדר המכונה קלה לתפעול, פונקציות טובות, למעט העובדה שאין תכנית קצרה ל8 קילו כביסה.היא שקטה ביותר! אני כל הזמן בודקת אם היא באמת עובדת.בסהכ מוצר נהדרזמן שימוש במוצר: שבוע או פחות

מכונת כביסה מעולה , אצלינו כבר 3 חודשים והיא עובדת מעולה , ממש שקטה , והיא מוציאה את הבגדים נקיים, ממליץ בחום על הדגם הזהזמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
כמו שרשמתי למעלה
אין בכלל חסרונות

מכונה מצויינת עובדת שקט שכמעט ולא שומעים,מוציא כביסה נקייה מאוד ומריחה טובממליץ בחום.זמן שימוש במוצר: כחודש
שקטה מאוד
עדיין לא מצאתי

קיבלתי המלצה מחברה לאחר שהמכונת כביסה האחרונה שלי התקלקלה ולא התאכזבתי ! ברשותי כבר שבועיים והכביסה יוצאת ממש נקייה ובריח מדהים !קלה להפעלה וידידותית מאוד
לא מצאתי משהו שאפשר להצביע עליו בתור חיסרון

אצלי רק כמה ימים ולכן עדיין לא סגור על הכל, המכונה עובדת שקט ומוציאה כביסה נקיהזמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
שקטה
כביסה נקיה