JBL
נמצאו 21 חוות דעת על מוצר רמקול נייד JBL Charge 5
סקירת Wisebuy
שלומי עמיצור , 17.08.2021
8.7
סאונד כיפי, מאוזן ותוסס, עוצמת שמע חזקה, עמידות במים בתקן IP67, ניתן לחבר לרמקולים נוספים, מטעין התקנים חיצוניים, חיבור לשני התקנים בו זמנית
ללא דיבורית לשיחות, מעט מגושם וכבד
בשורה התחתונה
Charge 5 ממשיך את המסורת המכובדת של סדרת הרמקולים הפופולרית של JBL. הוא אולי לא רמקול High End עם סאונד מדויק וצלול במיוחד, אבל הוא מצליח להפיק צליל דינמי וכיפי עם באס חזק, תדרים גבוהים מודגשים וחדים ועוצמה מרשימה. נוחות שימוש טובה, סוללה חזקה שגם מסוגלת להטעין מכשירים חיצוניים ועמידות מלאה במים הופכים אותו לחבילה מצוינת במחיר ס...
JBL ממשיכים להפתיע אותי כל פעם מחדש עם האיכות בתמורה למחיר, והאיכות ביחס לגודל! הרמקול מפיק צליל נעים ומדוייק, אבל בווליומים הגבוהים הוא יכול קצת לזייף ולהתקשות. בשעות הראשונות שהשתמשתי במוצר היה לו צליל מוזר ניגנתי שירים, אך הוא פשוט נעלם אחרי לילה של טעינה. הבאסים מדוייקים, עמוקים וכיפיים מאד. זמני הסוללה מרשימים לדעתי, הטעינה יכולה להיות מהירה יותר. טווח הבלוטוס׳ מצויין! אני מרוצה. מומלץ!זמן שימוש במוצר: כחודש
עוצמת השמע, משך פעולת הסוללה, סט החיבורים, ניידות ומשקל
איכות הצליל, נוחות התפעול
החלטתי ללכת על הקו הזה במקום מקרן קולזה הוכיח את עצמו לחלוטין. למרות ההפרשים לכאורה בעוצמות, הרמקול מפיק צליל מעולה וב60% מספיק למלא את הסלון לחגיגת מוסיקה וסאונדהיתרון שלו מול מקרן קול היא היכולת לקרב את הרמקול ליושבים (למשל בשולחן הסלון) או אפילו להניח מאחורי היושבים לסאונד בתחושת תלת מימד.זמן שימוש במוצר: כחודש
איכות הצליל, עוצמת השמע, משך פעולת הסוללה, נוחות התפעול, סט החיבורים
ניידות ומשקל
רמקול הכי טוב בקטגוריהזמן שימוש במוצר: כחודש
איכות הצליל, עוצמת השמע, משך פעולת הסוללה, נוחות התפעול, סט החיבורים, ניידות ומשקל
הרמקול זה יותר חזק ואיכותי מסאונד בר שיש לי . ממש הפתיע אותי לטובה .יפה , איכותי , צליל טוב , עוצמתי .
עושה חשק לקנות עוד אחד כזה שיעבוד במקביל .
תמונת המוצר
רמקול נייד JBL Charge 5