Dyson
דירוג החנות 5
משלוח חינם
ותק של 10 שנים
נמצאו 6 חוות דעת על מוצר שואב אבק עומד Dyson V12 Slim Total Clean דייסון
מוצר מושלם! האופציה שיעבוד בלי הפסקה בלחיצת כפתור ולא על ידי לחיצה על ההדק היא מעולה! בנוסף הלייזר לאיתור אבק עושה את החיים קלים!זמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
איכות הניקיון, נוחות התחזוקה, אביזרים, זמן סוללה, אורך כבל החשמל, עמידות לאורך זמן
רעש בעת הפעולה
Adi
09.07.2022
היה לי דייסון V8 כארבע שנים. הפעם הראשונה שהבטריה "מתה", היתה אחרי כמעט שנתיים, היתה לי עוד אחריות בתוקף והחליפו לי את הבטריה. בפעם השניה, אחרי כעוד שנתיים, החלטתי לקנות את הדגם החדש. המכשיר פחות נוח לי מקודמו. קופסאת האחסון קטנה יותר, יותר מסורבל לרוקן אותה, תמיד אני צריכה להכניס את היד כדי להוציא שיער וסיבים שנתקעו בה ולהתלכלך באבק (מה שלא היה בדגם הקודם). זמן הפעולה המוצהר ארוך, אבל אם מגבירים את העוצמה (מה שאני מרבה לעשות) הזמן מתקצר משמעותית למספר דקות מועט (מקסימום 6 דקות). נכון שהוסיפו כפתור הפעל/נתק כך שלא יהיה צריך כל הזמן ללחוץ על כפתור ההפעלה בכל זמן השאיבה, אך המיקום שלו ממש לא נוח. אני אישית אהבתי את הדגם שהיה לי קודם הרבה יותר. זמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
איכות הניקיון, אביזרים
רעש בעת הפעולה, זמן סוללה
נוחות התחזוקה
שואב מצוין, צג דיגיטלי שמראה את מצב הסוללה ואת מצב המיכל, הרבה יותר טוב מהדגמים הקודמים, קל במשקלו, נח לשימוש, סוללה מספיקה לניקוי יסודי של כל הבית. אני ממש אוהבת את המוצר.זמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
איכות הניקיון, נוחות התחזוקה, רעש בעת הפעולה, אביזרים, זמן סוללה, אורך כבל החשמל, עמידות לאורך זמן
מוטי
29.04.2022
הכל טוב חוץ מהמחיר, לולא לחץ של אשתי לא הייתי קונה כל כך יקר, יש שואבי אבק ברבע מחיר שעושים אותה עבודה.זמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
איכות הניקיון, נוחות התחזוקה, זמן סוללה, עמידות לאורך זמן
רעש בעת הפעולה, אביזרים
הערה אחת, המוצר סופק עם מגוון אביזרים, אולם מתקן התליה יכול להכיל רק תליה של שני אביזרים בלבדזמן שימוש במוצר: כחודש
איכות הניקיון, רעש בעת הפעולה, אביזרים, זמן סוללה, אורך כבל החשמל, עמידות לאורך זמן
נוחות התחזוקה
rute19960806