Babyliss

2551 Babyliss בייביליס

נמצאו 26 חוות דעת על מוצר 2551 Babyliss בייביליס

זה אחלה מגהץ שיער בדיוק התנסיתי בו הוא גורם לשיער להיראות כמו פן טבעי ממש כמו במספרה הייתי אומרת שאפילו יותר טוב ..המוצר עושה את השיער פן מקלות ,השיער ניראה חלק,רך וטבעי.מוצר מעולה וגם יחסית זול.מומלץ בחום.
משאיר את השיער חלק ורך,לא שורף אותו ,מחזיק מעמד הרבה זמן ..
אין.
רותם photo
רותם
16.05.2007
הופתעתי לטובה מהמחליק הזה. השיער יוצא חלק מאוד, רך ויפה. יש לי שיער ארוך מאוד וגלי. אני משתמשת במחליק כדי לעבור על השיער אחרי פן וכדי לסדר את הפוני. היה לי מחליק של חברה אחרת שהתפרק מהר מאוד והיה גדול מדי ולא נוח. קיבלתי היום את המחליק הזה, קל מאוד להשתמש בו, לא האמנתי שהשיער יצא כל כך רך וחלק.
מחתמם מהר, נוח לשימוש, כבל ארוך. יש כפתור הדלקה וכיבוי, כך שאפשר להשאיר את המכשיר בחשמל ולהדליק מתי שצריך.
אולי אם יש הרבה שיער זה יקח הרבה זמן. אבל זה כך עם כל מחליק.
סתיו photo
סתיו
19.04.2007
מוצר מאוד מקצועי, ומקיים את מה שמבטיח... לא ציפיתי שבאמת זה יעשה לי כזה חלק!! ממש כמו במספרה...אני מרוצה מהקניה!
מחליק בערך בזמן שאת יושבת במספרה, והתוצאה נראית ממש כמו במספרה אם לא יותר!!
אין!! פשוט אין..!
דיאנה photo
דיאנה
07.02.2007
מוצר מקצועי לכל דבר ועושה את העבודה שלו מעל למצופה!!! המכשיר הזה באמת אידאלי למי שרוצה שיער חלק בקצת זמן ובלי לשלם כל פעם כסף למספרה.
מחליק בדקות ומשאיר את השיער רך ונעים לעומת מכשירים אחרים שלוקח הרבה יותר זמן להחליק ועד שזה כבר חלק השיער לא הכי נעים למגע.
למרות שזה חסרון שדי מתרגלים אליו והוא כלום לעומת היתרונות של המכשיר- לא הכי נוח להחזיק אותו ובאיזשהו שלב היד מתעייפת.
אחרי שהתאכזבתי כבר פעמייםם מאוד שמחתי לגלות מוצר מדהים שכזה ובאמת עובד. השיער ישר ונראה ממש כמו פאן אמיתי במייבש, הטיפול לא לוקח הרבה יותר זמן ממה שהיה לוקח במספרה, ובנוסף בזכות העובדה שאין מייבש אפשר לשמוע מוזיקה או אפילו לדבר בזמן שעושים את הישור. בהחלט מומלץ לכל מי שרוצה שיער חלק ונעים.
נוח הרבה יותר ממוצרים אחרים בזכות הכבל המסתובב, מתחמם מהר לחום מירבי ובאמת עושה את העבודה!
כמו שאר המוצרים מהסוג הזה - נזק לשיער, לוקח הרבה זמן, לפעמים קצת מסורבל (במיוחד המאחורה) לא בדיוק חסרון אבל חשוב לשים לב - המוצר מאוד חם!!
עתליה photo
עתליה
22.10.2006
ממליצה בחום, סוף סוף מחליק שיער שבאמת עושה את העבודה בלי יותר מדי מאמץ
המכשיר מחליק את השיער (גם אני לא האמנתי בהתחלה) נוח לשימוש וחוסך את הטרחה של ללכת למספרה
כדי לקבל תוצאה חלקה לגמרי צריך להשקיע שעה לבעלות שיער ארוך , חוץ מזה צריך מאוד להיזהר לא לחטוף כוויה.
j photo
j
14.04.2006
מומלץ בחום. רוצו לקנות מהר לפני שיגמר (: (: (:שוקי תוריד קצת במחיר.
המכשיר פשוט המצאה נהדרת לכל מי שיש לה שיער נפוח ומתולתל אני פשוט נהנית ממנו ומספרת לכול העולם
החיסרון היחיד שזה לא בא באותה חבילה עם שוקי זיקרי כי זה לוקח קצת זמן. אבל זה בדיוק אותו זמן שספר עובד על השיער שלי
ריקי photo
ריקי
23.02.2006
ממילצה על המכשיר מכל הלבכמו כן יש להזהר אני חטפתי כוויה, ודווקה לא בשימוש עצמי ,אלה כשעשיתי למשהי אחרת
מוצר מדהים,לא יאומן השיער יוצא כמו במיספרה ואף יותר ,אני לא מפסיקה
לפרגן ולספר לכולם על נפלאותיו, זמן החלקת השיער הוא בדיוק אותו
זמן שיושבים במיספרה ,שורה תחתונה חוסך זמן וכמובן כסף למספרה
לא מעגל קצוות, להחלקת שיער בלבד , לא ממומלץ למי שרוצה יותר
ממראה חלק.
hila photo
hila
07.12.2005
ההחלקה ממש מושלמת, כמו במספרה, אם לא יותר טוב.. אני ממליצה עליו בחום למי שהשיער שלה לא נוח.
המכשיר מאוד מקצועי, לא שורף את השיער (אני חושבת שזה הדבר הכי חשוב לנו..), קל לשימוש והתוצאה מדהימה
לדעתי החסרון שהוא לאו דווקא במכשיר הזה אלה בכולם שזה לוקח הרבה זמן.. אבל משתלם!
gal photo
gal
02.12.2005
בהחלט שווה את ההשקעה - גם הזמן וגם המחיר. דרך אגב, חלק מהאתרים מציעים מתנה עם המוצר - מכשיר שעושה תלתלים. הוא לא ממש שווה משהו.
הרבה פעמים התפתיתי ורכשתי מוצרים שמבטיחים הרבה ועושים מעט, ולכן הייתי ספקנית במקרה הזה. להפתעתי הרבה, כבחורה עם הרבה מאוד שערות מתולתלות, הפכתי לבעלת שיער חלק!!! המעשיר הזה שייך לקבוצה נדירה של מוצרים שמבטיחים ומקיימים.
הטרנספומציה הזו לקחה שעה ומשהו - צריך קצת סבלנות לבעלות הרבה שיער

ראשון