עמיד במכות
עיצוב מותאם לשטח \ חיילים
שעון יד דיגיטלי לגבר Casio G-Shock DW9052 קסיו
zap choice
₪191
משלוח חינםנמצאו 26 חוות דעת על מוצר שעון יד דיגיטלי לגבר Casio G-Shock DW9052 קסיו
- מיין לפי: דירוג יורד

קנו לי את השעון הזה לפני קצת יותר משנה לגיוס והוא נוח לשימוש צבאי ועמיד במכות חזקות ומים אז זה מצוין לחיילים.אין חסרונות

מעין
02.04.2015
שעון מדהים קנו לי אותו לא מזמן ליום ההולדת, רצועה חזקה, עד 200 מטר מתחת לים כפתורים נוחים, טיימר וסתופר טובים ועמיד מפני מכות חזקות.רצועה טובה, עד 200 מטר, חזק מצויין עם טיימר וסתופר.
אין.

שעון קסיו, איו מה להגיד, שווה כל שקל ועושה את העבודה.מתאים במיוחד לצבא ולאנשי עבודה פיזית (בעיקר מאחר שהוא שורד כמעט כל מצב)שרידות
מחיר
נוחות
קלות שימוש
מחיר
נוחות
קלות שימוש
אין

קניתי את השעון אחרי שקניתי שעון מאוד יקר ולא הסתדרתי איתו אז אחרי שמכרתי אותו חיפשתי משהוא פשוט ועמיד אני מאוד מרוצה שעון עמיד חזק מתאים למי שעובד בחוץ או לאנשי קבע חיילים זול ואמין
פשוט אין

הג'י שוק הקלאסי, הזול, הפשוט, יש כל מה שצריך בלי פונקציות מיוחדות או יש שיגידו מיותרות. עמיד במיוחד..יחסית זול
עמיד
יש סטופר, שעון מעורר/תזוכרת, טיימר
עמיד
יש סטופר, שעון מעורר/תזוכרת, טיימר
אין איזה פונקציות מיוחדות אחרות

שעון טוב, כמו שצריך. עובד כראוי, והאמת קצת היה לי קשה למצוא איך מאירים את השעון כמו שהיה לי בקסיו אחר - אז למי שלא יודע, לוחצים על הכפתור הגדול עם הG. הדגם הכי נוח לחיילים, שורד היטב. שעון סטנדרטי. עמיד.
אין.

עונד את השעון הזה כבר 10 שנים והוא לא מתקלקל! לא להאמין אבל הוא ממש ממש עמידנוח ונראה טוב והוא חזק מאוד עם תאורה מצוינת
ניגר הרבה זיעה ברצועה ובגוף השעון בחלק הפנימי שלו (לכיוון היד) ויש צורך לשטוף את היד כמה פעמים בשבוע ואת השעון גם

שעון ספורטיבי, מהמם ומדוייק.סוללה מחזקה הרבה זמן, וכמובן אטום למים.מתאים גם לחיילים לפני גיוסלא שביר, אטום למים.
אין

לא מאמין ששעון "גי שוק" מקורי עולה היום פחות מ 200 שקל.רכשתי פשוט כי רציתי חדש, המחיר היום מעולה ולשעון מעולהשעון מוגן מים וזעזועים ליום יום ולספורט
אין

שעון נהדר מדוייק איכותי עמיד למים. לא נעצר . מתאים לפעילות ספורטיבית מתאים לנשים ולגבריםנוח איכותי
אין

קניתי את השעון לפני כשנה והוא עובד מצויין ועושה את העבודה.עמיד חזק ויציב וגם נראה בסדר.עמיד
לא מצאתי
תמונת המוצר

מוצר תקין חזק ויציב טוב לריצות ולספורט עמיד בזיעה... ללא שריטות .. עמיד בפני נפילות מגובה רב...טיימר
סטופר
סטופר
שעון מעורר קצר

nigga
31.03.2019
מוצר ממש ממש טוב משהו the best! אני מאוד נהינתי מהשעון היה לי כבר שעון כזה אך נאבד לי אז עכשיו אני מחפש שעון כזה כי הוא שימש אותי היטבכל השעון
שעון מעורר לא כל כך חזק ורק 20 שניות...

אחלה שעון קלאסי, חזק מאוד נוח. גם הכפתורים לא נלחצים בטעות אף פעם והגודל טוב.גודל
כפתורים מופנמים
כפתורים מופנמים
מראה

קנו לי את השעון הזה לפני כחצי שנה בתור מתנה, אומנם אני אוהב את השעון הזה מאוד אך יש לי כמה הסתגויות ממנו.נוח, מחזיק מעמד, חסין למים, טוב לשטח, מחיר סביר.
מדי פעם השעון צובט אותי כשאר אני לובש אותו, ללא הרבה פיטצרים מיוחדים, הרצועה לפעמים קטנה מדי ולוחצת.

מרוצה מאוד. שעון נוח , איכותי וחזק. לגמריי שווה את הכסף.גדול
טיימר