Casio
דירוג החנות 4.5
משלוח חינם
ותק של 17 שנים
נמצאו 26 חוות דעת על מוצר שעון יד דיגיטלי לגבר Casio G-Shock DW9052 קסיו
עונד את השעון הזה כבר 10 שנים והוא לא מתקלקל! לא להאמין אבל הוא ממש ממש עמידנוח ונראה טוב והוא חזק מאוד עם תאורה מצוינת
ניגר הרבה זיעה ברצועה ובגוף השעון בחלק הפנימי שלו (לכיוון היד) ויש צורך לשטוף את היד כמה פעמים בשבוע ואת השעון גם
שעון טוב, כמו שצריך. עובד כראוי, והאמת קצת היה לי קשה למצוא איך מאירים את השעון כמו שהיה לי בקסיו אחר - אז למי שלא יודע, לוחצים על הכפתור הגדול עם הG. הדגם הכי נוח לחיילים, שורד היטב. שעון סטנדרטי. עמיד.
אין.
הג'י שוק הקלאסי, הזול, הפשוט, יש כל מה שצריך בלי פונקציות מיוחדות או יש שיגידו מיותרות. עמיד במיוחד..יחסית זול
עמיד
יש סטופר, שעון מעורר/תזוכרת, טיימר
עמיד
יש סטופר, שעון מעורר/תזוכרת, טיימר
אין איזה פונקציות מיוחדות אחרות
קניתי את השעון אחרי שקניתי שעון מאוד יקר ולא הסתדרתי איתו אז אחרי שמכרתי אותו חיפשתי משהוא פשוט ועמיד אני מאוד מרוצה שעון עמיד חזק מתאים למי שעובד בחוץ או לאנשי קבע חיילים זול ואמין
פשוט אין
שעון קסיו, איו מה להגיד, שווה כל שקל ועושה את העבודה.מתאים במיוחד לצבא ולאנשי עבודה פיזית (בעיקר מאחר שהוא שורד כמעט כל מצב)שרידות
מחיר
קלות שימוש
אין
מעין
02.04.2015
שעון מדהים קנו לי אותו לא מזמן ליום ההולדת, רצועה חזקה, עד 200 מטר מתחת לים כפתורים נוחים, טיימר וסתופר טובים ועמיד מפני מכות חזקות.רצועה טובה, עד 200 מטר, חזק מצויין עם טיימר וסתופר.
אין.
שעון יד מעולה!שירת אותי שירות צבאי מלא + 3 שנים באזרחות.אחד הדגמים הפופולארים של CASIO.נגד מים.
שעון ספירה לאחור .
סטופר.
תאורה חזקה להפליא.
עמיד למכות ופגיעות .
מקשים מאד נוחים למגע.
אחרי 6 שנים של פעילות ספורט אינטנסיבית צריך להחליף רצועה .
קנו לי את השעון הזה בתור מתנה לגיוס שלי.. ליווה אותי לאורך כל השירות הצבאי שלי בנאמנותעמיד במים
עמיד להרבה מכות
בטרייה חזקה ועמידה לזמן ארוך
עמיד להרבה מכות
בטרייה חזקה ועמידה לזמן ארוך
אין
קנו לי את השעון הזה לפני קצת יותר משנה לגיוס והוא נוח לשימוש צבאי ועמיד במכות חזקות ומים אז זה מצוין לחיילים.עמיד במכות
עמיד במים
יש לו מגוון אפשרויות שונות
סוללה עמידה לאורך זמן
עיצוב מותאם לשטח \ חיילים
אין חסרונות
קניתי את השעון לפני כשנה ואני מאוד מרוצה ממנו.העיצוב יפה לדעתי, יש טיימר, סטופר. כשמשתמשים בפונקציות האלו אז רואים את השעה למעלה.אמנם אין המון פונקציות (איך שמירת שעות, ספר טלפונים, שעונים במדינות אחרות) אבל חבר'ה- זה שעון! אני מאוד מרוצה.עיצוב יפה, סטופר, טיימר שעון מעורר.
אין הרבה פונקציות, שעון מעורר חלש וניתן להפעלה פעם אחת
שעון יד דיגיטלי לגבר Casio G-Shock DW9052 קסיו