זאפ השוואת מחירים

טלפון סלולרי 3120 Nokia נוקיה

מצלמה:

ללא

נמצאו 20 חוות דעת על מוצר טלפון סלולרי 3120 Nokia נוקיה

זה בדיוק מה שאני חיפשתי - טלפון זול וטוב בלי כל השטויות מסביב.טלפון שנועד לשמש כטלפון.
דבר ראשון זה נוקיה וכל מה שמשתמע מזה.
מסך מעולה.
איכות צילצולים מעולה.
ספיקר מעולה.
טלפון בסיסי, לא למחפשי גאג'טים.
לעיתים נדירות ניתן לשמוע רעש לבן קל בעוצמה המקסימלית דרך הרמקול (לא שומעים אותו במצב ספיקר בשום מקרה).
דוד photo
דוד
03.01.2006
אם אתם לא מחפשים בית שלם או סטודיו להקלטה זה בהחלט הצעד הנכון, ובתמורה על הפשרה תקבלו פלאפון עם עיצוב קטלני שימשוך תשומת לב רבה, ובעיקר ישמור על כיסכם (בהשוואה מול רשת אורנג -1700 ש''ח, רשת סלקום -1200 ש''ח. פחות מחצי מהמחיר).אם אתם בקטע של גאדג'טים ושל לעשות פוזות על החברה, תחפשו משהו יותר רציני. לכוון אותכם? נוקיה 6230i ומוטורולה e398 .
טוב, נתחיל מזה שמדובר על נוקיה, חברה עם ביצים שמייצרת טנקים סלולריים.
פלאפון פשוט כמו כל מערכות נוקיה, בסיסי ולא יותר מדי מסובך.
עיצוב מעניין ומושך.
ספיקר, נורא שימושי בימינו.
יש כאלה שיראו בגודלו הקטן יתרון גם, אני אישית לא.
יגידו פה החכמים "מביני עניין" בגאדג'טים שמדובר בפלאפון בסיסי מדי, אבל אם אתם כמוני, יש לכם מצלמה דיגיטאלית (שבהחלט עדיפה על הזבל שבא בפלאפונים בימינו), ואתם מתחרפנים מהחיות האלה שחושבים שMp3 זה מגניב, אז בהחלט הדגם הזה הולך איתכם גם אם אין לו גאדג'טים אלו.
למרות זאת, לא הייתי מתנגד לפחות לצילצולי Mp3.

המסך: לא רע בכלל למרות שאני אישית הייתי מעדיף משהו גדול יותר ועם קצת יותר צבעים, אפשר להתעלם מהעובדה הזאת.
הגודל: ליפעמים זה נחשב לחסרון. אני מעדיף משהו שישקול קצת יותר ושאני ארגיש שהוא בכיס שלי, הדבר הזה פשוט מיקרוסקופי.
אין רשמקול וזה חבל, בפלאפון הקודם שלי (3520) היה והשתמשתי בו הרבה.
אין ישומים, ובעיקר מצער שאין את יישום ה-Converter שהיה נורא נוח לשימוש ב3520 , אך את היישום ניתן להוריד כך שזו לא בעיה.
למי שמחפש מכשיר טוב ויעיל ללא מצלמה. נוקיה איכותית ומשתלמת!!
איכות שמיעה ודיבור מעולות, תפריטים נוחים, קל להפעלה ונח לשימוש. תמורה טובה למחיר!!
אין BLUETOOTH, מהירות הגלישה באינטרנט לא משהו.
רוצו לקנות!!! פשוט פלאפון מצויין...
-איכות שמיעה מצויינת.
-איכות רינגטונים מצויינת.
-גלישה מהירה (אורנג').
-זה נוקיה!!!
-לעיתים קרובות הוא מתנתק סתם מהאינטרנט.

ראשון
טלפון סלולרי 3120 Nokia נוקיה image