נמצאו 75 חוות דעת על מוצר טלפון סלולרי Nokia 6230i נוקיה
![amir photo amir photo](https://sso.zap.co.il/Images/Users/246833/Picture.jpg)
שידרגתי מ נוקיה 6110 או משהו כזה. סה"כ מעולה. נראה טוב. מקשים נוחים מאד. נראה לי שתפריטי נוקיה עבר זמנם. יותר מדי מקשים בשביל להגיע לכל מקוםשמיעה מעולה. יכולת קליטה מצויינת. תגובה מהירה. תמורה מלאה לכסף
רדיו רק בחיבור אוזניה שהיא גם האנטנה.
לא ניתן לבחור קיצורים התפריט קיים אלא רק מרשימה קבועה שלא מספקת(כמו למשל שיחות שהתקבלו או לא נענו)
![אימן photo אימן photo](https://sso.zap.co.il/Images/Users/298088/Picture.jpg)
קטן וקצת איתי, טלפון מצויין,עושה את העבודה,נראה פשוט-אבל יש לו את כל הפונקציות שצריך,פשוט יחסית לתפעול .בלוטוט,אינפרא רד, יומן,שעון מעורר,טייפ מנהלים,רמקול,מצלמה 1.3 מגהפיקס,רדיו,MP3
מגיע עם כרטיס זיכרון קטן ולכן יש לקחת בחשבון קניית כרטיס זיכרון גדול יותר.
![אור photo אור photo](https://sso.zap.co.il/Images/Users/269148/Picture.jpg)
נוקיה - לטוב ולרע (בעיקר לטוב)מותר איכותי, לדעתי יקר מדי בשביל מה שמקבלים.כנראה שמשלמים בעיקר על השם.סביר להניח שעברת מנוקיה לנוקיה חדש יותר ואז אין צורך להתרגל לממשק חדש.
מערכת ההפעלה איטית מאוד ביחס לדגם הקודם שהיה לי (6230).
מצלמה טובה אולי לצלם חייזרים.
נראה שחסכו על הפלסטיקים (חלשים יותר וצבעם מתקלף)
מצלמה טובה אולי לצלם חייזרים.
נראה שחסכו על הפלסטיקים (חלשים יותר וצבעם מתקלף)
![דניס photo דניס photo](https://sso.zap.co.il/Images/Users/288576/Picture.jpg)
המכשיר הוא פשוט ונוח לשימוש והממשק פשוט מאוד.המצלמה באיכות סבירה אך כבר יחסית מיושנת וכאשר מעלים את התמונות למחשב הרזולוציה נפגמת.מכישר מוזיקה טוב,מצלמה באיכות של 1.3 מגה פיקסל,אפשרות להרחבה של עד 512 MB,ממשק קל לתפעול ותומך BT.
בתנאי תאורה קשים בקושי אפשר לראות את המסך והרמקולים לא כל כך חזקים.אין תמיכה בדור שלישי.
![אורן photo אורן photo](https://sso.zap.co.il/Images/Users/198433/Picture.jpg)
מכשיר קל אך לא קליל, ממשק של נוקיה, עיצוב אלגנטי, פלסטיק איכותי והרכבה טובה. בחרתי בסלולרי הזה לאחר בדיקה של אפשרויות אחרות. לא הייתי מעוניין במכשיר דור שלישי (המכשיר נחשב דור 2.5) , רציתי מכשיר עם יכולות MP3 - בעיקר בשביל הצלצולים ולא בשביל המוסיקה, מצלמה לא הייתה פרמטר הכרחי, אך המצלמה הכלולה איכותית יותר מזו הכלולה בדגמים אחרים.יכולת הבלוטות' שלו גם היתה גורם משפיע בקנייה, היות והייתי צריך אותה לשיחה בלבד. אחרת הייתי לוקח מכשיר עם יכולת BT 2.0 שמאפשרת שמיעת מוסיקה בסטריאו.לא הצלחתי לשלוח תמונות לכתובות דוא"ל או לטלפונים בחו"ל ברשתות תואמות.רכשתי אותו בינואר 2006.אלגנטי, זכרון עד 2 גיגה. ממשק נוח. אינטרנט סביר. מצלמה סבירה עד טובה גם בתאורה לקויה. ג'אווה למשחקים ואפליקציות. עברית טובה.
ממשק איטי מאוד.יותר איטי אם מוסיפים זכרון.לוח המקשים חלק, ממשק מסורבל. זכרון של 32 מגה. לא זול.
![אייל photo אייל photo](https://sso.zap.co.il/Images/Users/204040/Picture.jpg)
טלפון מצויין,עושה את העבודה,נראה פשוט-אבל יש לו את כל הפונקציות שצריך,פשוט יחסית לתפעול (נוקיה!!). רכשתי אותו לפני חצי שנה ובינתיים אין בעיות,מה גם שמחירו ירד.מאוד ממליץ-בעיקר לי שלא משתמש בדור ה3 ומי שלא מחפש טלפון לפוזות.משקל וגודל סבירים בהחלטבלוטוט,אינפרא רד, יומן,שעון מעורר,טייפ מנהלים,רמקול,מצלמה 1.3 מגהפיקס,רדיו,MP3
סוס עבודה-נפל לי מס' פעמים ולא קרה לו כלום
סוס עבודה-נפל לי מס' פעמים ולא קרה לו כלום
מגיע עם כרטיס זיכרון קטן ולכן יש לקחת בחשבון קניית כרטיס זיכרון גדול יותר,לא מגיע עם כבל USB למחשב(לפחות באורנ'ג)
![רונן photo רונן photo](https://sso.zap.co.il/Images/Users/296631/Picture.jpg?icd=202105151431)
מכשיר מעולה עד כדי כך שרכשתי מכשיר נוסף מאותו הדגם.בוא נתחיל מכך שאהבתי את זה שהוא מעוצב לטעמי,בקוים ישרים.הוא פשוט לתפעול,כמו רוב מכשירי נוקיה ונותן תמורה מלאה יחסית למחירו.מקשים גדולים יחסית לגודלו של המכשיר.
מסך חד
מצלמה סבירה
זכרון פנימי גדול יחסית ובנוסף תומך בכרטיס עד 512 מגה
מסך חד
מצלמה סבירה
זכרון פנימי גדול יחסית ובנוסף תומך בכרטיס עד 512 מגה
אין פלאש
אם אתה טוען תמונת רקע,בעלת נפח גדול,המכשיר נהיה איטי.
אם אתה טוען תמונת רקע,בעלת נפח גדול,המכשיר נהיה איטי.
![idan photo idan photo](https://sso.zap.co.il/Images/Users/280684/Picture.jpg)
יחסית להיום הוא מכשיר מתחת לממוצע אבל למי שאין הרבה כסף ורוצה מכשיר קליל, נוח ופשוט לדעתי זו בחירה טובה.אישית אני ממש לא אוהב את החיבור Poport הזה, ואני מקווה שיום אחד הוא יוחלף במיני USB .סה"כ יש פה תמורה טובה לכסף, המכשיר נוח ופשוט, יש פה מצלמה 1.3MPix ונגן MP3 במחיר נמוך . בקיצור שווה.עיצוב קטן וקליל.
מסך חד ביחס לאיכות שלו.
הממשק הנוח והפשוט של נוקיה.
הוידיאו טוב מאוד.
מסך חד ביחס לאיכות שלו.
הממשק הנוח והפשוט של נוקיה.
הוידיאו טוב מאוד.
המכשיר איטי .
מקשים לא לבעלי אצבעות גדולות.
מצלמה סבירה, לא יותר מזה.
חיבור ה-Poport .
מקשים לא לבעלי אצבעות גדולות.
מצלמה סבירה, לא יותר מזה.
חיבור ה-Poport .
![vilgraf photo vilgraf photo](https://sso.zap.co.il/Images/Users/404841/Picture.jpg)
חוץ מכפתור של ג'ויסטיק אין לטלפון הזה חסרונות. אפשרויות עיסקיות רבות ומגוונות, סינכרון טוב עם מחשב ומכשירי BLUETOOTH , ספר טלפונים נהדר, מצלמה לא רעה, קליטה מעולה ומחיר שנהיה סביר - כל זה יכול למשוך תשומת לבקליטה,נוחות טפריט,נוחות שימוש,ארגונומיקה,עיצוב,קישוריות,מוניטין
מסך,כפתור של ג'ויסטיק
![אופק photo אופק photo](https://sso.zap.co.il/Images/Users/293923/Picture.jpg)
מכשיר שיותר מתאים למגזר העיסקי אם פונקציות טובות אבל יש היום מכשירים יותר טובים כגון k610 ן v3x אבל המחיר של ה6230ן גבוה יחסיתיתרונות עיסקיים טובים ממשק סדרה simbian 40 שכל להשתמש בו חוץ מזה גם MP3 טוב ומצלמה טובה יחסית 1.3
המכשיר הזה הוא לא פלאפון מולטימדיה אבל יש לו הרבה תכונות טובות
![eden photo eden photo](https://sso.zap.co.il/Images/Users/253434/Picture.jpg)
פלפון נוח, חמוד, שווה להחזיק אותו אם לא רוצים דור שלישי או משהו דומה והרבה סיפוק נותן תמורת מחירו...אבל כיום עדיף אולי יום שלישי אבל זה לא משנה ואני עדיף מאוד וממליץ בחום על הפלאפון הזה.BLUETOOTH נוח וטוב, מצלמה של 1.3 שיוצאת טוב בעור ומספיקהת נגן MP3, צילום וידאו נוח ומכשיר הקלטה ממש מצויין ופלאפון קטן ונוח.
סוללה שנגמרת מהר, באגים עם התוכנה שזה בעיה מאוד מעצבנת ונפוצה והפיתרון של החברה שאני מנוי בא זה לכבות ולדליק שזה ממש דבר דפוק לפי דעתי...
![נוי photo נוי photo](https://sso.zap.co.il/Images/Users/291848/Picture.jpg)
נוי
11.12.2006
אם אתם מחפשים פלא' שהוא לא דור 3 אז תקנו את זה המלצה שלי יש לי תפלאפון הזה יתאים לכםפלאפון עם תכונות מעולות למשל נכן mp3/3gp מצלמה על רמה מעולה
1.3 מגה פיקסל ווקי טוקי מובנה במכשיר רמקול ברמה גבוהה עם איכות 64 פולי (גבוהה ביותר) איכות מסך די גבוהה אפילו שזה 65k זה לא אומר האיכות טובה ביותר רדיו fm אין בעיות קליטה במכשיר צורה חיצונית יפה ביותר אפשרות צפייה בקליפים ותמונות באיכות גבוהה והכל מהמחשב
קישוריות bt ואינפרא אדום טוב זהו
קישוריות bt ואינפרא אדום טוב זהו
מקשים לא נוחים במיוחד האמצעי והפלאפון קצת איטי מקשים צפופים פאנל מקורי עולה די הרבה בין 50 -80 ש''ח זהו לא מצאתי יותר מזהה
![שחר photo שחר photo](https://sso.zap.co.il/Images/Users/239229/Picture.jpg)
אם אתם מחפשים טלפון שהוא לא דור 3 אבל עם מצלמה זה הטלפון. אם יש לכם סבלנות לחכות עד שהתפריט יטען אז הוא מומלץ עוד יותר.מסך צבעוני מאוד יחסית למספ הצבעים (65K), מצלמה באיכות טובה, מגוון תפריטים שעוזרים מאוד, קשה לשבירה, שומעים טוב (שמדברים בטלפון).
אין פלאש. אני רואה את זה כחיסרון גדול. היו הרבה שאמרו שהמקשים לא נוחים. זה נכון חלקית. אם אתם משתמשים במקשים לא מקוריים זה נכון, אבל מי שמשתמש במקשים מקוריים, שאפשר לקנות, המקשים נוחים מאוד. הבעיה במקשים נוחים היא שהם יקרים. הטלפון הזה איטי!!! לוקח בערך שנייה וחצי-שתיים וחצי אם אתם על תצוגת סמלים.
![דמיטרי photo דמיטרי photo](https://sso.zap.co.il/Images/Users/285104/Picture.jpg)
דמיטרי
18.11.2006
באמת שווה את המחיר ומי שלא צריך דור 3 זה הטלפון לא תצטערו!!!והמחיר ממש לא כבד לכיס ביחס לטלפונים אחרים (רק אם לא קונים בחברה)מכשיר מצוין אני נהנה ממנו כל רגע,MP3,מצלמה,BT,מה עוד צריך בפלאפון?
ממשק ממש נח (NOKIA לא...)איכות תמונה ממש טובה ויש אפילו זום במצלמה.
ממשק ממש נח (NOKIA לא...)איכות תמונה ממש טובה ויש אפילו זום במצלמה.
אין פלאש,מקש אמצעי לא הכי נח.אבל חוץ מזה אין עליו!לא מצאתי עוד חסרונות
![אביתר photo אביתר photo](https://sso.zap.co.il/Images/Users/231889/Picture.jpg)
נתחיל בזה שאני לא אשלם אפילו שקל על מכשיר שלא כתוב עליו NOKIA.אין עליהם!למי שלא צריך דור 3 - זה המכשיר האידיאלי.אפשר לדעתי להשיג חדש גם בפחות מ 1200 - תתמקחו טוב טוב עם המוכר, כל יום יוצאים מכשירים חדשים והמכשיר הזה כבר נחשב די ישן (למרות שהוא עדיין מצויין).מארז קטן וקל שיש בו הכל - MP3, רדיו, רשמקול, מצלמה (לא מקצועית - לצילום מזדמן), BT, IR, USB, WAP, EDGE.
אני אישית שונא צדפה או סליידר ונראה לי שאין מכשיר אחר עם כל התכונות האלו בגודל הזה.
מסך מדהים - לא משנה שהוא 56 אלף ולא 262, הוא עדיין מדהים! אז לא אכפת לי מהנתונים הטכניים.
איכות שמע באזניות - מצויינת.
טעינה מהירה.
אצלי אין בעיה של מהירות.
איכות שמע באזניות - מצויינת.
טעינה מהירה.
אצלי אין בעיה של מהירות.
מקשים לא הכי נוחים בעולם - אבל אני לא בטוח אם שלי מקוריים, אם הם לא מקוריים אז בטח זאת הסיבה
אין פלאש.
בעיה קבועה בנוקיה - מד הסוללה לא אמין. אחרי שיורד קו אחד - האחרים יורדים תוך שניה, ולפעמים המד עולה בלי שום סיבה (שלי שטוענים אותו!)
אין פלאש.
![איה photo איה photo](https://sso.zap.co.il/Images/Users/288838/Picture.jpg)
איה
05.11.2006
פלאפון ממש טוב!!!! נהנתי מכל רגע איתולמרות שהוא איטי ושהמקשים ממש לא נוחים עדיין פלאפון מצוייןקניתי את המכשיר לא מזמן ואני ממש מרוצה!!
מספיק משוכלל( mp3,מצלמה,bt,וידיאו...)
נוח, המצלמה באיכות טובה(1.3 פיקסל)
מספיק משוכלל( mp3,מצלמה,bt,וידיאו...)
נוח, המצלמה באיכות טובה(1.3 פיקסל)
איטיייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!
ממש איטי והזיכרון שלו פיצי אבל אפשר להרחיב
והמקשים ממממששששש לא נוחים(בעיקר האמצעי
ממש איטי והזיכרון שלו פיצי אבל אפשר להרחיב
והמקשים ממממששששש לא נוחים(בעיקר האמצעי
![טלפון סלולרי Nokia 6230i נוקיה image](https://img.zap.co.il/pics/9/1/9/2/13062919.gif)
טלפון סלולרי Nokia 6230i נוקיה