זאפ השוואת מחירים

סקירת Wisebuy ‏
בן סלור , 26.02.2009
7.7
נוחות שימוש כללית טובה, מסך טוב, קישורית Bluetooth, עיצוב נאה ובנייה איכותית
המקשים הראשיים חלקלקים, מצלמה באיכות בינונית, חריץ לכרטיס הזיכרון מתחת למכסה הסוללה
בשורה התחתונה
ה-6131 הוא מכשיר פשוט וטוב, שניחן בעיצוב נאה ובעמידות גבוהה. אם אתם מחפשים מכשיר בדור 2.5 שישמש אתכם היטב לניהול שיחות ולשליחת מסרונים, ומוכנים להסתפק בתכונות מולטימדיה בסיסיות ברובן – ה-6131 יכול להיות בחירה טובה.
הפלאפון ברמה סבירה ביותר לא יותר... הממשק של הפלאפון הזה לא ברמה שחשבתי שהוא יהיה. כולל העיצוב שלו והבטריה שלו לא מחזיקה הרבה זמן מעמד.
הפונקציות שלו דיי טובות מבחינת מסך והרמקול שלו ממש טוב
הממשק שלו על הפנים העיצוב שלו על הפנים הבטרייה שלו על הפנים.
אני חושב שהמכשיר טוב אבל לא יותר מידי האבתי אותו במיוחד בגלל העיצוב והכול מבפנים לא משהו בינוני במיוחד הצילום והמוזיקה שזה התחביבים העיקריים של ילדים שבשבילם עוצב המכשיר
עיצוב ממש יפה במיוחד הרעיון של נוקיה עם הכפתור וגם המסך החיצוני טוב ממשק סימביאן מצויין לפי דעתי
המוזיקה צילום ממשק קשה ליסום לאנשים שלו היה להם נוקיה
טלפון חביב , לא יותר מזה.היתי נותן לו 7 מתוך 10 כי יש טלפונים הרבה יותר מתקדמים והטלפון הזה חמוד ונחמד ומעוצב אבל מלבד זאת הוא די חלש בביצועים היתי מציע לכם שתקחו טלפון מתקדם יותר..!
מסך מדהים ! איכותי! נדיר !
הטלפון מעוצב, ממשק נחמד מאוד יש רדיו יש תקשורת בלוטוס
המסך החיצוני גדול וגם הוא איכותי
הטלפון יכול להיפתח בקלות ע"י לחיצת כפתור! המקשים די גדולים והם די נוחים ללחיצה.
רמקול חזק והטלפון מעוצב לטעמי.
אז כך :
הסוללה נגמרת מהר...אפילו מאוד מהר...
המסך איכותי אבל די עדין וגם קצת רגיש .
המצלמה של המכשיר מצלמת באיכות בינונוית ולמרות שהטלפון די חדש והכל, המצלמה שלו דווקא לא והיא די מיושנת יחסית , יש כבר טלפונים עם מצלמות 3.2 מגה פיקסל .. והמצלמה של המכשיר הזה נחותה!
מצלמת הוידאו מצלמת באיכות מזוויעה.
לא היה מזיק איזה פלאש איזה פוקוס קטן שיהיה במצלמה...משהו.
אין מצלמה קדמית בטלפון כי הוא לא דור שלישי אני התרגלתי פשוט מהמכשיר הקודם שהיה לי .
הרמקול חזק אבל הפגין ביצועים צורמים מדי פעם.
אני חושבת שבעד הסכום שלו , יש היום בשוק מכשירים יותר טובים ממכשיר זה .בדיעבד לא הייתי רוכשת את המכשיר הספציפי הזה.
נחמד,מעוצב יפה,יש בו הרבה פונקציות.כגון אמ פי 3 ,רדיו,בלוטוס,מצלמה.ספיקר שניתן שמאפשר לשוחח מבלי להחזיק את המכשיר.
אך כפי שציינו פה קודמי הסוללה שלו ממש חלשה מתרוקנת ממש מהר.המצלמה לא ממש איכותית ,בקיצור אני דיי התאכזבתי מהמכשיר.
המכשיר בסה"כ כטלפון - מספק את הנדרש ממנו, האיכות צליל מעולה בין אם באוזניה או באמצעות הרמקול הפנימי. מספק את התכונות המינימליות כיום בטלפון עם כל מיני פיצ'רים נוספים כגון רדיו, מחשבון מדעי, מצלמה איכותית (אך איטית) עוצמת המוסיקה באמצעות הרמקול הפנימי גבוהה לעומת מכשירים אחרים שהכרתי בעלי תכונת נגן MP3. מציג קליפים באיכות סבירה. החסרון היחידי ולמעשה מה שהכי ירד לי בגללו. זה העניין של הסוללה. אפילו לא 24 שעות של שימוש סביר... אם אתם מדברים הרבה זה בהחלט לא! הטלפון בשבילכם. בטלפון הקודם שלי ... 5140 של נוקיה הייתי מחזיק סוללה ללא הטענה למשך יום וחצי בערך.
איכות צליל מעולה, נגן מולטימדיה, מסך גדול ואיכותי. תמיכה עד 2 GB כרטיס זכרון. דק, נעים לאחיזה. מצלמה איכותית.
סוללה חלשה! למי שמדבר כשלוש ארבע שעות ביום, לא יתאים הטלפון! . זה החסרון הכי גדול בטלפון ולפיכך הטלפון מבחינתי קיבל דרוג נמוך.
בסה"כ מכשיר לא משהו.ציפיתי שבגלל שזה מכשיר של נוקיה זה יהיה מכשיר חזק שלא נהרס, וכל פעם שהוא נופל הוא נהרס קצת וקצת, עד שאחרי שנה וחצי הוא נהרס טוטאלית.
פתיחה נוחה (עם כפתור)
ממשק נח.
נשבר הרבה,
מקשים לא כ"כ נוחים
מצלמת לילה גרועה
כשסוגר הבטריה נהרס כל נפילה הבטרייה יוצאת
בטרייה חלשה.
טלפון מרשים ונוח להפליא, כמו שנוקיה יודעת לייצר, אך לצערי הם נפלו עם מערכת הפעלה. היה בשימוש יומיומי, די חזק לסוג הזה. נקנה בספטמבר שנה שעברה.
ידידותי מאד
נוח לשימוש - מקשים נעימים למגע, גדולים ואינטואיטיבים
תצוגה מצוינת - מסכים חדים, צבעים חיים
נראה מרשים
מגוון שירותים עשיר
סוללה חלשה - עם בלוטות דלוק מספיק ליום
כניסה יחודית למטען - דרוש מתאם
מערכת הפעלה נדפקת פעמיים בשנה וצריך לאפס.
מכשיר סלולרי מהטובים יחסית למחיר הלא גבוהה שלו.המכשיר הוא מצוין לשימוש רגיל: שיחות, קצת MP3 , מצלמה בסיסית ודברים כאלה.יש לו רמקולים חזקים אך באיכות לא כל כך מרשימה.מצלמת 1.3 מגה פיקסל באיכות בינונית מינוס.מסך גדול ובאיכות ממש ממש מצוינת.עיצוב יפה למרת שהמכשיר קצת גדול מבחינת המידות.בסה"כ מכשיר טוב ושווה את המחיר.
מסך איכותי.
עיצוב נחמד.
רמקולים חזקים.
קצת גדול.
סוללה לא חזקה.
מצלמת 1.3 מגה.
לדעתי מדובר באכזבה גדולה ביחס למה שאתה מצפה מנוקיה. המכשיר נח לפעול ותו לא. אני הייתי חסיד גדול של נוקיה בגלל כמה סיבות שאת כולם אין במכשיר הנ"ל.1בטריה חזקה 2.קליטה מעולה 3.שקע הטענה דומה לכל מכשירי נוקיה . הבטריה שלו נוראית,הקליטה שלו הרבה פחות טובה מכל הנוקיות הקודמות,ואת כניסת המטען הם שינו לכניסה קטנה יותר (שלא ברור לי מה עמד מאחורי הרעיון הטיפשי הזה) מה שאומר שגם אתה לא יכול להטעינו בכל מקום שיש מטען של נוקיה והדבר היותר מעצבן שהמגעים שלו מאוד רופפים וכל תזוזה קטנה המטען מאבד מגע ומפסיק להטעין.מה גם ששקע ההטענה נמצא מעל למכשיר (בניגוד לנוקיות הישנות יותר שהוא למטה) מה שאומר שלדבר תוך כדי הטענה כמעט בלתי אפשרי כי זה כל שניה בורח החוצה ומאבד מגע. מעבר לזה המסך בסדר המצלמה בינונית ומטה,(צילום לילה לא רואים כלום) צילום וידיאו באיכות ירודה,זיכרון קצר מאוד ,לחובבי התמונות וההורדות חובה להוסיף כרטיס זכרון. תופעה נוספת שנתקלתי בא הרבה פעמים שכרטיס ה'סים' כנראה לא יושב מספיק חזק ומידי פעם הוא קצת זז ואז אתה צריך להוציא את הבטריה ולהחזירו למקומו שוב. (וזה לא שבמקרה נפלתי על מכשיר אחד כזה,במשך השנה וחצי שהמכשיר אצלי כבר החלפתי אותו כמה וכמה פעמים והבעיה נמשכה) לסיכום: לכל נאמני נוקיה השנים שרגלים למכשירים עם בטריה שלא נגמרת,קליטה טובה בד"כ, וכו' זה לא המכשיר בשבלכם
אין הרבה מלבד מכשיר נח לשימוש, מסך סביר ,מקשים נוחים מאוד! (מצאתי יתרון אחד אה?) אה ..וגם ספיקר שלו סביר בהחלט
בטריה-מזעזעת
כניסת מטען
המלצה שלי לדלג ישר לדור 3, אומנם גם אז הבטריה לא תיהיה טובה יותר אבל לפחות תתנחמו ממה שדור 3 יכול להציע.
מכשיר מיושן עם פונקציות מעטות.מצלמה 1.3 מגה פיקסל.המצלמה נלחצת ומצלמת כל הזמן כאשר המכשיר בכיס.ספיקר די חזק.טוב למי שרוצה סלולארי לדיבור בלבד.
מסך די גדול ומקשים נוחים לשימוש
מתקלקל כל שני וחמישי
עדי photo
עדי
12.09.2010
קניתי את המכשיר לפני כשנתיים. פעם ראשונה שאני קונה מכשיר מסוג צדפה אבל קיבלתי המלצות על מכשירי צדפה בכללי וגם היו הרבה המלצות באתר לגבי המכשיר הזה באופן ספציפי. למי שלא מעוניין במכשיר דור שלישי עם כל התוספים שלהם, אבל עדיין רוצה מכשיר נוח עם נגן MP3, זה מכשיר מצויין. הבעיה העיקרית במכשיר הוא שהוא מאד עדין ואחרי חבטה אחת לא רצינית (כי איזה מכשיר טלפון לא סופג חבטות?) כבר הפסיקו לשמוע כמו שצריך. אחד היתרונות של מכשירי צדפה אמור להיות העמידות שלהם והמכשיר הזה לא עמד בציפיות בתחום הזה. כאשר המכשיר מתפקד הוא מצויין, אבל לעיתים קרובות הרמקול לא עובד כמו שצריך ולכן גם לא שומעים אותו מצלצל. גם הפלסטיקה עדינה למדי אבל לא משהו שמפריע. עניין אחר, וזה עניין של טעם, הוא שגם כאשר הצדפה סגורה המכשיר עדיין לא נעול בנעילת מקשים ולכן הכפתורים בצד (עצמת קול, מצלמה וכו') נלחצים כאשר המכשיר בתיק/כיס. יש נעילת מקשים אוטומטית שאפשר להפעיל כך שיש פתרון לבעיה.
ממשק נוח (נוקיה), כפתורים גדולים ונוחים, מסך פנימי גדול ומסך חיצוני נוח, סוללה מצויינת, רמקול חזק.
רגיש מידי לחבטות שגורמות לבעיות בשמיעה בפומית וברמקול (משפיע גם על הצלצול) ולסדקים בפלסטיקה.
רכשתי את המכשיר לפני כמעט כשנה. זה מכשיר טוב וזול אבל יש לקחת בחשבון שהוא מתאים לשנת שימוש אחת בלבד. יש לו בעיות ילדות בחודשים הראשונים לשימוש. פתאום מפסיקים לשמוע צלצול או שאין תצוגה במסך - כאן בדרך הכלל שרות התיקונים נכנס לפעולה ומלבד הניג'וס והטרחה בנסיעה אליהם הלוך וחזור וזמן ההמתנה עד לתום התיקון, בסוף מקבלים את המכשיר והוא עובד. אבל לא לאורח זמן כי אחרי שנה בערך, המכשיר פשוט מתפרק. הציר של הפומית לא מספיק חזר ואחרי מספר פעמים שהוא נפתח ונסגר, הפלסטיק בפינה לא מחזיק מעמד ונשבר. מכיוון שזה שבר, זה לא עומד באחריות ואין מה לעשות אלא רק לזרוק את המכשיר לפח כי התיקון של הפסטיק עולה כמו מכשיר חדש.כשעובד, הוא די נח. שמע טוב, קרינה סבירה, מצלמה לא רעה אם מבינים את המגבלות (צילום באור יום בלבד)
נח, צילומים טובים באור יום אחרת מפוקסלים.
מתפרק אחרי כשנה והתיקון אינו באחריות
הצדפה הראשונה של נוקיה שהיא ללא ספק הצלחה, יתרונות המכשיר עוולים על החסרון בקלות, כל לטיפעול (כמה שנוקיה יודעת לעשות). פשוט מכשיר מצוין (אין מה להשוות ל 7270) ומומלץ בחום.הדירוג שלי הוא 4.5 (נוקיה היו צריכים לשים בטריה חזקה יותר), אבל אין 4.5 אז אני אתן 4, כי את ה חמישיות שלו הוא יקבל בשפע.הדרוג שלי:4
מלבד 3G יש לו כל פיצ'ר שניתן להעלות על הדעת. איכות הצליל הנגן MP3 או רדיו מצויינת, מצלמה איכותית (טוב היא לא תבוא במקום הדיגיטאלית שלכם, אבל בהחלט שימושית לצילום מזדמן), מסך ענק של 2.2 אינטש' עם 16 מיליון צבעים (יותר גדול ואיכותי משל רוב המצלמות הדיגיטאליות הפשוטות). עיצוב די מוצלח, איכות חומרים מצויינת, כפתור פתיחה מהירה - ענק. קל מאוד להחליף THEMES ויש לא מעט חופשי להורדה מהאינטרנט. ברור שיש לו דיבורית מובנית ולה צליל ברור וחזק. למכשיר חריץ להוספת כרטיסי זיכרון והמכשיר תומך בכרטיסים מהסוג הנפוץ והזול. ממשק המשתמש פשוט ואינטויטיבי, ממש אין צורך במדריך למשתמש.
BLUE TOOTH ואינפרא-אדום כבר אמרתי?
למעשה יש לו חיסרון רציני אחד בלבד, הבטריה חלשה מדי למכשיר זה, המכשיר בולע חשממל (ככל הנראה בגלל המסך הענק) והבטריה מספיקה ללא יותר מיומיים של מצב המתנה ומאט דיבורים/משחקים/רדיו.
חסרונות שוליים הם עיצוב הצדפה שלו עדיין מאט פחות מוצלח מהסמסונגים המתקדמים (והיקרים יותר) וכפתור המצלמה החיצוני שנלחץ מעט בקלות מדי ויכול להפעיל לכם מצלמה בזמן הכנסת הטלפון לנרתיק.
לדעתי פלאפון טוב, למעט הסוללה החלשה.מי שצריך לדבר הרבה, לא כל כך מתאים.
יפה, קל, מצלמה טובה, עונה לדרישותי, רמקול טוב, רדיו טוב.
הוספתי כרטיס של 1G, איכות צליל טובה באוזניות.
סוללה חלשה מאוד, צריך מטען צמוד.
לא מצאתי משהו נוסף בינתיים.
הסוללה!!!
טלפון אמין וזול, איכות צילום לא ממש, קטן במיוחד ונכנס לכל כיס, אמנם אחרי זמן מה הטלפון נפתח ונסגר חופשי. אבל בסדר.
כל לתפעל,...נוקיה.
אחרי זמן מה הטלפון נפתח ונסגר חופשי...
מזל photo
מזל
15.04.2007
בסה"כ מכשיר חביב. משמש כליצן חצר מכיוון שגם ברגעים הכי לא צפויים .... הוא נפתח לבד תוך כדי קפיצה קלה באוויר.נהדר לשבור את הקרח... :-)
נוח ביותר לתפעול.
כפי שנכתב כאן לא מעט - לא ניתן להשתמש בו כמצלמה איכותית.
אך להזכירכם זהו טלפון, וכטלפון הוא נהדר!
נחום תקום למי שזוכר.... אך אולי זה יתרון... :-)
מדי לילה שני לילות היא מוטענת, אך בסה"כ הסוללה לא אמורה להחזיק לנצח...

אחרון
1 2 3 4