Sandisk
Sandisk Sansa e260-FM 4GB סנדיסק
נמצאו 26 חוות דעת על מוצר Sandisk Sansa e260-FM 4GB סנדיסק
נגן חמוד שעונה על צרכים של רוב הרוכשים, המסך הוא לא יותר מגימיק חמוד.שווה בתנאי שעיקר העבודה היא שמיעת מוזיקה.לא זול בכלל אך יותר זול ממה שהיה בעבר.תפעול אינטואיטיבי, עיצוב שובה לב, נכנס לכיס, מנגן טוב לא נתקע או מזייף.
שמיעה שתיהיה טובה מספיק למי שמסתפק בבינוניותולא ממש משנה מה איכות השמיעה.
חייב לרכוש אזניות טובות יותר כדי להפיק מימנו יותר.
חייב לרכוש אזניות טובות יותר כדי להפיק מימנו יותר.
Gal4Ever
28.02.2007
לפי דעתי כדאי מאוד מאוד לקנות את הנגן הזה, הוא ממש טוב!!!איכות שמיעה גבוה מאוד!!!הוא קטן יחסית לנגנים בנפח שכזהאיכות שמיעה מעולה
צפיה בוידאו סבבה
אפשרות להרחבת זיכרון
תזוזה נוחה בין התפריטים
זמן סוללה ארוך מאוד (עבד לי בערך 18~20 שעות!)
צפיה בוידאו סבבה
אפשרות להרחבת זיכרון
תזוזה נוחה בין התפריטים
זמן סוללה ארוך מאוד (עבד לי בערך 18~20 שעות!)
אין!!!
פשוט אין!
חוץ מהאוזניות שהם נחמדות, אבל כדאי גם להשקיע באוזניות, אבל לא חייב
פשוט אין!
חוץ מהאוזניות שהם נחמדות, אבל כדאי גם להשקיע באוזניות, אבל לא חייב
אוריה
14.02.2007
mp4 פשוט מעולה! אני איתו כבר חודש ואני ניהנת מכל רגע!האיכות שמע נהדרת ואת הסרטונים רואים באיכות מעולה.סה"כ הנגן עצמו נראה טוב והתפריט שלו נוח.הוא קומפקטי אבל לא יותר מידי קטן, הוא גם לא קל אבל זה לא בהכרח חיסרון.התוכן שלו ממש כמו ipod והוא נוח מאוד לשימוש.אני ממליצה להשתמש בהוראות לפני שמתחילים להתעסק איתו כי יש חלק דברים שלא תבינו אותם לבד.יש לו גלגלת מעולה שמסתובבת חלק בלי בעיות והיא נורא עוזרת, שלא כמו mp4 אחרים שזה מקשים רגילים.אני אישית ממליצה לקנות אחד כזה ולא אייפוד למשל, כי מי שרוצה משהו קטן אבל שמציג סרטונים זה הדבר המושלם, כי באייפוד למשל אם אתה רוצה לראות סרטון אתה צריך להשתמש רק באייפוד וידאו שהוא גם גדול וגם יקר. המחיר הוא סביר. אבל שווה להשקיע כסף ולקבל מוצר טוב כמוהו.יהיה נחמד אם תקנו חיבור להטענה מחוץ למחשב, הטענה רגילה, שיהיה יותר נוח. סה"כ המכשיר הוא 100 אחוז!! שווה את המחיר! שהוא אגב לא כל כך יקר.# איכות שמע טובה.
# רואים סרטונים נהדר.
#הגלגלת-יתרון גדול.
#מחיר משתלם.
# האיכות המעולה של sandisk
#המכשיר עצמו נראה נהדר ונוח לשימוש.
# רואים סרטונים נהדר.
#הגלגלת-יתרון גדול.
#מחיר משתלם.
# האיכות המעולה של sandisk
#המכשיר עצמו נראה נהדר ונוח לשימוש.
# אי אפשר לראות סרטים שלמים בנפח של 700 מגה למשל.
#המקשים קצת צמודים לגלגלת אבל לא נורא.
#אי אפשר להשתמש במכשיר בזמן הטענה או חיבור למחשב.
#המקשים קצת צמודים לגלגלת אבל לא נורא.
#אי אפשר להשתמש במכשיר בזמן הטענה או חיבור למחשב.
אלעד
01.01.2007
נוח לתפעול, עיצוב יפה, מסך איכותי.השילוב הכי טוב בשוק בין איכות ומחיר, כובש את הנאנו בפונקציונליות.יש לי רק הערות על הפונקציה של התמיכה בסרטים------------------------------------------------------------הנגן מראה ומעלה סרטים רק לאחר המרה בתוכנה המצורפת, שממירה לקובץ QuickTime בזבזני ובעל סאונד דל, פרק של סידרה בגודל 170 מגה DIVX ברזלוציה למסך מחשב תופס לי בנגן ברזלוציה נמוכה יותר כמעט 300 מגה (שגעון). אין אפשרות לקפוץ לחלק מסוים בוידיאו כך שאם אחרי 20 דקות בטעות תצאו מהסרט נדפקתם !!!!!!! מקווה ש-SanDisk ישחררו עדכון תוכנה לנגן שיפתור את כל מה שציינתי !!!!1. רדיו פנימי
2. במצב MCP יכול לשמש כזיכרון נייד
3. מחיר נוח לעומת הנאנו
4. מראה סרטים לעומת הנאנו
6. מגיע עם תוכנת עדכון לתוכנת הנגן
2. במצב MCP יכול לשמש כזיכרון נייד
3. מחיר נוח לעומת הנאנו
4. מראה סרטים לעומת הנאנו
6. מגיע עם תוכנת עדכון לתוכנת הנגן
1. פונקצית הוידיאו עדיין לא מושלמת ובזבזנית ( לחושבים על להסתובב עם כמה פרקים של סידרה אהובה בנגן אל תקנו את הדגם של ה-2G )
כדיי ליקנות יש לי אותו שנה והוא לא היתקלקל ולא נישרט כדיי לקנות. ואומרים שהוא דומה לננו אבל הוא פשוט לא ברמה שלא(הננו הרבה פחות טוב.נגן מדהים איכות מסך טובה.איכות שמע טובה מאוד עוזניות מסופקות מעולות העלעת קבצים מהירה
אין. אוליי המסך שרואים אליו תביעות עצבעות אבל אפשר לנקות בקלות אז לדעתי זה לא חיסרון ןלא יתרון.
אלינור
19.12.2006
בכללי שווה לקנות את הנגן אני חושבת שכמעט כל החסרונות שכתבתי הם בגלל שאני עדיין לא מתמצאת בנגן ובגלל שההוראות לא בעברית.. המחיר מתאים לכל כיס והנגן שווה את הכסף ואפילו יותר.. כבר אפשר לראות שהוא נגן איכותי.. !יש בו כמעט כל מה שיכול להיות בנגן וזה מאוד טוב שיש אפשרות להרחיב את הזיכרון .
אין כ"כ חוץ מזה שאין רמקול כששומעים את השיר (למרות שכמעט ואין את זה בנגנים ), אין חיבור לחשמל ואפשר להטעין רק דרך המחשב, ואולי זה בגלל שיש לי אותו כ"כ קצת זמן אני לא מצאתי אפשרות למחוק את השירים אלא רק הקלטות, סרטים ותמונות (ד"א מישהו יוכל לעזור לי בזה?) אה ועוד משהו... לא יודעת אם זה רק אצלי ככה אבל הנגן לא הגיע עם 4000 MG אלא עם 3700 MG בערך..
גב
24.11.2006
הנגן הזה פשוט מושלם!אני מכיר הרבה נגנים אחרים וזה פשוט לא משתווה לאיכות והמחיר שלהם. ואני לא אומר את זה בגלל שזה שלי.לא להתלבט תקנו זה לא משתווה לנאנו.הנגן הוא חובה בכל בית!
האיכות מסך מעולה הוא דיי גדול יחסית למסכים האחרים.
האיכות שמע מצויינת(מגיע עם אוזניות טובות.
המבנה חזק ויציב.יש גם גלגלת חמודה שמתי שמסובבים אותה היא נהיית כחולה.
אה כן והמשך עוד לא נשרט לי הוא חזק בטרוף
האיכות מסך מעולה הוא דיי גדול יחסית למסכים האחרים.
האיכות שמע מצויינת(מגיע עם אוזניות טובות.
המבנה חזק ויציב.יש גם גלגלת חמודה שמתי שמסובבים אותה היא נהיית כחולה.
אה כן והמשך עוד לא נשרט לי הוא חזק בטרוף
כלום!
אולי טיפה נמשך אליו טביעות אבל יורדות מהר ובקלות.
וחוץ מזה אין
אולי טיפה נמשך אליו טביעות אבל יורדות מהר ובקלות.
וחוץ מזה אין
עדי
26.09.2006
לאחר שחיה ממושכת בביצת הנגנים הסינים חסרי השם, החלטתי ללכת על מותג ולשלם קצת יותר. לא האמנתי איזה הבדל!! אני פשוט לא יכול להפרד ממנו...איכות סאונד, מסך גדול ואיכותי יותר מהאחרים, ממשק משתמש מצוין, בנוי באופן מסיבי, סוללה שפשוט לא נגמרת. מאפשר סינכרון עם המדיה פלייר. מבית ענק זכרונות הפלאש עם תמיכה מצוינת ושידרוגי קושחה.
אין תמיכה בעברית כך שרצוי לתת לשירים עבריים שם באנגלית.
אולי האוזניות באיכות בינונית אבל זו כבר ממש קטנוניות במיוחד לאור העובדה שכל היצרנים מספקים אוזניות בינוניות ומטה עם הנגן שלהם.
דניאל
מציג תמונות
אפשרות הקלטה בלחיצת כפתור
אפשרות הקטה מרדיו
עדיין לא מצאתי
ואני בטוח שגם לא אמצא חסרונות במכשיר שהוא פשוט מושלם.
ואני בטוח שגם לא אמצא חסרונות במכשיר שהוא פשוט מושלם.
מדובר במכשיר שמתחרה ישירות ב NANO ובכל סעיף מנצח אותו.בעיקר בסעיף המחיראז אם אתם מחפשים נגן פלאש בנפח גבוה, כדאי לבדוק.מסך נשרט
עמיד בפני שריטות
יכולות וידאו