Motorola
T305 Motorola מוטורולה
נמצאו 26 חוות דעת על מוצר T305 Motorola מוטורולה
פתרון מעולה למי שלא רוצה להתקין דיבורית. מחיר סביר. השמיעה טובה אבל היו מקרים שהצד השני התלונן שיש הד. בכל מקרה אפשר לנהל שיחה בלי בעיה. מאוד נחמד שלא צריך התקנה. אף אחד לא "מפרק" לך את האוטו וזה גם יותר בטיחותי (לא מפריע לכריות האויר).מגיע עם כבל טעינה לרכב ומתקן לשים את הטלפון (בינתיים לא השתמשתי בו).קטן, נטען USB (כבל מצורף), שומעים טוב, לא דורש התקנה.
אין צג לשיחה מזוהה. אין אפשרות לכבות את האור המהבהב.
כפיר
29.11.2007
אז ככה, נכנסתי לזאפ כהרגלי כדי לקרוא קצת חוות דעת, כולם אמרו יופי, אז קניתי.זהו פשוט מכשיר גרוע !!לא שומעים בכלל את מי שמדבר דרכו (כל הזמן קטוע) ואם כבר שומעים אז נורא קשה להבין מה הוא אומר.וזה לא שהספציפי שלי פגום, כבר הייתי איתו במעבדה לבדיקה, המכשיר תקין.לא ברור לי איך מוטורולה מוציאה כאלה מכשירים ולא ברור לי למה המגיבים הקודמים ממליצים עליו....שימו לב: פוטנציאל גבוה לריב עם מי שמשתמש במכשיר כי לא תמיד שומעים את כל מה שהוא אומר.לדוגמה: פתאום שקט, אז אתה יוצא מנקודת הנחה שאין יותר מה להגיד, לכאורה הרגע הנכון להגיד "טוב אז יאללה..." ואז אתה מבין שכשהיה שקט היא בעצם אמרה לך שהיא אוהבת אותךעכשיו לך תצא מזהיוצר אשליה של תמורה טובה לכסף
זה לא הספיק???
המוצר קטן ונוחדיבורית לרכב אשר ניתנת להעברה מרכב לרכב בקלי קלות ממש עושה את העבודהקיבלתי את המוצר במסגרת ביטוח ישירקטנה ואיכותית. איכות הצליל מצויינת ואין להשוות בינה לבין אחרות
רק התאורה הכחולה ך למען האמת מתרגלים במהירות
מכשיר פשוט שעושה את העבודה.מיועד לפלאפונים שתומכים בבלוטוס. הגדרת המכשיר בפלאפון הנה חד-פעמית ולוקחת 15 שניות. פעם הבא החיבור נעשה בצורה אוטומטית כאשר נכנסים לאוטו עם פלאפון בכיס ומדליקים את המכשיר.קטן וקל. ניתן להעביר מרכב לרכב בקלות - יתרון גדול למי שמשתמש ברכב שכור או ליסינג.
אין מסך לשיחה מזוהה.
מהבהב בכחול מול עיניים - יכול להפריע בלילה. אבל לא נורא.
מהבהב בכחול מול עיניים - יכול להפריע בלילה. אבל לא נורא.
Ofir
10.10.2007
מכשיר נחמד קטן מאד ומתחבר בקלות לטלפון שומעים איתו טוב מאד אבל מי שמאזין לך שומע גם רעשי רקע בעוצמה כזאת שכמעט לא מבינים מה אתה אומר. כאשר נכנסת שיחה חייבים לענות מהדיבורית, לפי דעתי חיסרון.קטן ושומעים טוב
מיקרופון גרוע, לא ניתן לענות על שיחה נכנסת מהטלפון.
חבל על הזמן, דיבורית 10 למי שלא רוצה להתקין משהו קבוע לדוגמה המשתמש ברכב שכור.בלוטות שלא מפספס, עובד עם מס' מכשירים, לא מפריע למכשירים אחרים, תולה על סך השמש ללא התקנות וללא כבלים.קטן וקומפקטי, ללא התקנות, בלוטות' עובד מצויין, איכות קול ומיק' מעולים ניטען, אין צורך בכבלים, ניתן להעביר בקלות מרכב לרכב.
לעפמים קצת מצרצר, נמכר בסלקום מאוד בזול וניתן לקבל זיכוי בשיחות, חבל לשלם יותר.
מיכאל
27.03.2007
ללא ספק מכשיר מעולה, בכל הקשור למחיר אל מול התמורה שמקבלים, לפי דעתי הוא יותר נוח מהאוזניה, אצלי כבר חודש ללא שום בעיות.קל מאוד לתפעול, עוצמת שמע חזקה, שמיעה ללא עיוותים, יכול להתאים גם מחוץ הרכב, כיבוי אוטומטי, אפשרות לחיוג חוזר דרך המכשיר.
צר לי אבל אין חסרונות.
עומר
20.03.2007
בסה"כ מוצר שמספק את הסחורה, היו לי דיבוריות מסוגים שונים והתאכזבתי מהם, נמצא איתי גם מחוץ לרכב, אני אישית מרוצה מהמכשיר.קל לתפעול, צליל חזק ונקי,כיבוי אוטומטי, נטען בקלות באמצעות כבל USB.
אצלי כבר שבוע ולא נתקלתי בחסרונות כל שהם.
מכשיר חמוד מאוד, בלי הרבה סיבוכים, מזהה את הפלאפון בקלות,חסך לי קידוחים מיותרים ברכב. בקיצור אח'לה של מכשיר.נוח לשימוש, שמיעה מעולה צליל נקי מרעשים, קומפקטי מאוד, נתלה על מגן השמש ברכב באמצעות קליפס שמצורף בערכה, סוללה מחזיקה בערך 12 שעות דיבור.
חסרונות בנתיים לא מצאתי מקווה שגם לא יהיו.
נועם
07.03.2007
יש לי את המכשיר כבר שבועיים ואני ממש מרוצה ממנו, פשוט גאוני!עושה לי חיים קלים גם במשרד גם ברכב, מומלץ בחום.תפעול ממש קל, עוצמת שמע חזקה ללא רעשים, גם שהחלון של הרכב פתוח, נטען עם כבל USB למחשב או ברכב.
חסרונות בנתיים לא מצאתי, חוץ מזה שהוא ממש קטן, לא יודע אם לקרוא לזה חסרון.
T305 Motorola מוטורולה