הליכוד
אספקה מהירה
נמצאו 339 חוות דעת על מוצר בנימין נתניהו - הליכוד
SIMA
06.03.2019
ראש הממשלה הכי טוב שהיה עד עכשיו והכי מוכשר בשבילנו! ! אני כל הזמן בחרתי ליכוד ובביבי. הוא ראש ממשלה הכי טוב לעם ישראל ולמדינת ישראל!ניסיון רב. איטלגנטי. אנגלית רמת ספת אם.
לא יודעת
תןוקח
06.03.2019
לך הביתה עשית מספיק הגיעה העת להתקדם בנושאים שבהם לא טיפלת ב 4 קדנציות שלךמדינאי מבריק
מנהיג גרוע חסר חזון בלי יכולות להבין בעיות חברתיות מוכן לספק לחרדים דגים בלי חשבון במקום ללמד אותם לדוג
עפר
06.03.2019
ביבי מפלג את העם!!!איך יכול להיות שאזרח ששירת בתור לוחם בלבנון ועשה 25 שנות מילואים שהוריו עלו והקימו את המדינה הזאת כשעדיין הכל היה חול ומאלריה.משלם מיסים ובלי שום רבב פלילי יקרא במדינה שלו שמאלני בוגד!!!!יחסי חוץ
הורס את מעמד הביניים והעניים
המצב במדינה לפי רוב הפרמטרים טוב.הוא חכם ומנוסה.נכון להיום אין לו מחליף ראוי ממנו.מנוסה וחכם. יודע לקבל החלטות.
נהנתן
BizBoz
06.03.2019
ראש הממשלה הכי טוב והכי מוכשר בשבילנו! בהצלחה! אני מאוד גאה בביבי ראש ממשלה הכי טוב לעם ישראל ולמדינת ישראל!מנהיג,מוכשר,חכם,מתחשב,אדיב,כריזמטי,ואפשר לסמוך עליו מעל ומעבר!
חסרונות תמיד יש אבל כרגע אני רואה אותו עם הכוח הגדול להנהיג ולהוביל אותנו לדרך נכונה וטובה.
אדם משכמו ומעלה, הטוב ביותר להנהיג את המדינה. הוא מבזבז זמנו בהנהגת המדינה, הוא יכל להצליח ביותר בשוק הפרטי, אך נודה לו שהשקיע את חייו למדינתנו. כריזמטי, חכם ביותר, נואם מצויין.
בטל בשישים
חברים יקרים , אנחנו לא חיים בשוויץ.תפקיד ראש הממשלה הינו קשה מורכב .צריך להסתכל על התמונה הכללית ולהבין שהפרשיות הן בטל בשישים לעומת היתרונות .אפשר להסיק גם שאם לא היו מנכלים לו אז 2 הפרשיות של סיקור אוהד לא היו קיימות , אבל לא הניחו לו אז כנראה שמשפחנו רצתה גם קצת נחמה .ממולך
חכם
יודע לנהל משא ומתן מול האמריקאי והרוסים
חכם
יודע לנהל משא ומתן מול האמריקאי והרוסים
קצת נהנתן אבל לא נמצא משהו ברמה שלו שאינו אוהב את החיים הטובים.
שרה נתניהו
שרה נתניהו
Israel
06.03.2019
האדם המתאים ביותר כרגע לראשות הממשלה.אדם שדורג כאחד האנשים החכמים ביותר בעולםמצליח להנהיג את הכלכלה ויחסי החוץ של המדינהברמה הגבוהה ביותר. גם אם אינה מושלמתאך לאור הלחצים המופעלים עליוולאור מצבה המורכב מאוד של מדינת ישראלאל מול ארה"ב ורוסיה למשל, זו היא הרמה האפשרית הגבוהה ביותר.לא הייתי מהמר על מישהו אחר כרגעשאני אדע שהוא חבר של טראמפ, ואחד שיש לו את האומץ לעמוד מול פוטיןולהגיד לו, לא.חכם. בעל תעצומות נפש גדולות מאוד. שקול מאוד בהחלטותיו.
צריך לעבוד גם יותר על ביטחון הפנים
הפשיעה והבריונות הגואים עם השנים
הפשיעה והבריונות הגואים עם השנים
מנהיג ללא חת! לא קם איש כמוהו מאז קום המדינה ולא יהיה!כל אשר הוא הולך מצליח!יציבות שלטונית בידיים טובות!
מתקנאים בו
תגידו מה שאתם רוצים עליו אבל היום מחליף ברמה שלו אין ! בטח לא אדם שרוצה לעשות רוטציה עם לפיד (ראו ליאור שליין על לפיד ) זה מראה כמה אכפת לו מהכסא וכמה מהמדינהנסיון בכל התחומים
לכולם יש
עידן
05.03.2019
היחידי הראוי להיות ראש ממשלת ישראל !!!אין כמו ביבי, מספר 1, מנהיג, בעל דעה פוליטית מצויינתיש המון
אין חסרונות
מנהיג דגול, עם ישראל זכה! מדינת ישראל בהנהגתו מגיעה לשיאים שלא נראו. הביא את המדינה למעמד עולמי הטוב ביותר מאז קמהדיפלומט משכנו ומעלה
רהוט
מקצועי
רהוט
מקצועי
נתון לשינויים אידיאולוגיים
אדם חכם שמנת האייקיו שלו קרוב למאתיים (הדבר שהכי משפיע על הבנת המצב והמסקנות לטיפול בו) בעל כושר רטורי נדיר במיוחד (מה שנותן לו להעביר לציבור את דרכו ועמדותיו) דובר אנגלית רהוטה (מה שנותן לו לייצג אותנו בחו''ל בצורה מכובדת) בעל דעות יציבות (בניגוד לראשי ממשלה אחרים שחתכו שמאלה ובגדו בבוחריהם) והכי חשוב תוצאות בשטח עומד איתן נגד התחמשות אויבנו (סוריה אירן וכו') תוצאות בשטח בימיו זכינו לשקט ביחס להרבה מקודמיו
כושר רטורי
אייקיו גבוה
דעות יציבות
דעות ישרות
עמידה איתנה על מה שבאמת חשוב לנו (ביטחון=פשוט לחיות)
כושר רטורי
אייקיו גבוה
דעות יציבות
דעות ישרות
עמידה איתנה על מה שבאמת חשוב לנו (ביטחון=פשוט לחיות)
מותקף תמיד בידי התקשורת (אמנם על שטויות אבל הנביחות שלהם מצליחים לתת לאנשים ללא דעה עצמית הרגשה שמדובר בפשעים היסטוריים)
חכם מנהיג כישרוני מדינאי דגול משפר את תדמית ישראל בעולם יודע לתמרן עם כלל אאכלוסיות במדינה בכבוד ראוי לתפקיד ראש הממשלה ביותר כרגעיודע לעבוד להרכיב ממשלה ולדאוג לישראל במישור המדיני עולמי ואיך ליתנהג עם ההערבים בישראל ישראלים בהגדלת השיויון ולמנוע כניסת מחבלים .
קץ צניעות לא תזיק לו בהיתפארות על מהלכיו בעולם. ובידיבור על המשטרה..
אין שני ואין שלישי ואין רביעי לבנימין נתניהו ,פוליטיקאי מס 1 בקנה מידה בן לאומי , היתרונות הרבים עולים על החסרונות המעטים , ברמה העולמית בזכותו מדורגים גבוה ה , ברמה הכלכלית מדורגים גבוהה יחסית , מס הישראלים המטיילים בחול מהגבוהים בעולם ,ברור שיש אוכלוסיות חלשות שדורשות חיזוק , כך בכל מדינה בעולם,תפסיקו להתבלבל מפוליטיקאים מתלהבים כמו יאיר לפיד שעבר הרבה סדנאות וקורסים בנאומים מול קהל ומקסימום הייתי שם אותו בתפקיד ראש ממשלת ישראל בסרט ישראלי , גנץ מקסימום סגן שר הביטחון , בקיצור תנו כוח לביבי לעשות טוב יותר את מה שעשה ועושה ,פוליטיקאי אינטליגנט שנון חכם ...
שרה ומשפחתה בתמונה יותר מידי , לדעתי התקשורת מעורבת בכך
אחד מראשי הממשלה הטובים שהיו לנו ,אם לא הטוב ביותר.חכם, כריזמטי, רואה כמה צעדים קדימה.הצעיד את ישראל קדימה כמעט בכול התחומים
כשל בנושאים הקשורים במדיניות פנים
בנימין נתניהו - הליכוד