LG
מכונת כביסה LG F8068QDP
נמצאו 28 חוות דעת על מוצר מכונת כביסה LG F8068QDP
ברשותי כארבע חודשים, עובדת 8-9 פעמים בשבועהמכונה שקטה - צריך לראות על מנת להאמיןתוכניות נוחות והפעלה פשוטהקיבלת כביסה מעולהחסכונית בחשמל במים ובשינוש בחומרי ניקוירק שתמשיך לעבוד כך עוד מספר שניםראה למעלה
המוכר בחנות, טוען שלאחר כ 4 שנים תתחיל להתקלקל בקצב - מקווה שהוא טועה.
כמעט שנה אצלינו.החלטנו לקנות כי המחיר ממש אטרקטיבי, והחוות דעת היו טובות.בשימוש יומיומי של בערך 4 כביסות ביום.אני מאווווווד מרוצה.בגדים נקיים.מכונה סופר שקטה ! לפעמים צריך ממש להתקרב כדי לבדוק שהיא אכן בפעולה !תוכנית 30 דקות מצויינת בטירוף, ובהחלט מספיקה לרוה הבגדים.המנגינה בסוף דוקא מאוד מקילה עלי : אני מיד מגיעה, מעבירה את הכל למייבש, מכניסה בגדים למכונת כביסה ומפעילה שו. היא כמעט לא נפסקת לרגע, ועובדת גם בלילה ! זה לא מפריע לאף אחד, בהיותה שקטה...התוף גדול ומכיל הרבה.הסחיטה 800 סלט מצויינת. אפילו יותר טובה מהסחיטה 1000 סלט שהיתה לי במכונה קודמת.תוכניות ותיפעול די פשוט.מחיר מצויין.
נפח גדול.
שקטה לא נורמלי!
עובדת מצויין, בלי הפסקה ובלי תקלות.
כל התוכניות טובות.
תוכנית 30 דקות : בובה!
נפח גדול.
שקטה לא נורמלי!
עובדת מצויין, בלי הפסקה ובלי תקלות.
כל התוכניות טובות.
תוכנית 30 דקות : בובה!
באמת שלא מצאתי...
המכונה נקנתה לפני כחצי שנה ומאז אין תלונות כלל.גימור יפה מאוד, שקטה, עושה את העבודה נאמנה גם כשמעמיסים עליה.נקנתה לאחר סקר שוק די מקיף ולאחר שלרבים ממכריי יש בשנים האחרונות מכונות של LG. עד כה אין תלונות.רק לא להתפתות לקנות את השטויות שהטכנאים מוכרים. ניתן להשיג הכל הרבה יותר בזול בחוץ (מה שכן מומלץ לקנות אולי בעצמכם מגן ברקים לשקע שחלילה לא ילך הכרטיס כי זה עסק שעולה בין 25 ל50% מהמכונה ואולי אף יותר).בעיה אחת - אם אני רוצה לעשות מכונה שאת חלקה אני רוצה בלי סחיטה ואת השאר לסחוט לאחר מכן אין לי אופציה כזו.שקטה, אמינה , יעילה וחסכונית.
אין תוכנית של סחיטה בלבד.
רכשתי את המכונה לפני מספר שבועות לאחר שמכונת LG קודמת שבקה אחרי 5 שנים (זה כנראה זמן החיים של מכונת כביסה היום). בסה"כ אנחנו מרוצים מהמכונה החדשה.(גם לנו המתקין ניסה למכור מסיר אבנית, מגן מתח, עגלה, וכדור כביסה ב במאתיים שקל - נו די!)שקטה מאד, מכבסת טוב , ולא יקרה.
זמן הכביסה יחסית ארוך ולא קבוע בתוכניות רגילות. חסר גם חיווי מדוייק של הזמן נותר עד הסיום..
מכונה מומלצתרק לא להתפתות לגימיקים שהטכנאי מנסה למכור בזמן ההתקנה.לא נהכרך נחוצים, ואפשר להשיג אותם יותר זול.ידודתית וקלה ללהפעלה, שקטה
היעילות של המגנט כביכול נגד אבנית לא הוכחה
המכונה עובדת אצלי כשנה, 4 מכונות בשבוע. המכונה נפלאה. עובדת בחרישיות יוצאת דופן (למעט המנגינה המטופשת עם סיום המחזור), אפשר למלא בכמות מטורפת של בגדים, והם יוצאים נקיים לחלוטין.מומלצת בחום!תוף גדול, תכניות ברורות ושקט חרישי.
10 שנות אחריות.
10 שנות אחריות.
המנגינה בסיום המחזור מטופשת, אבל זה ממש שטויות.
מכונה טובה, שקטה ואיכותית. עושה את העבודה ושווה את המחיר. נדרש קצת זמן להתרגל לבחירת תוכנית ספרתית ומוזיקה המסמנת את סיום התוכנית. מצד שני מואד רגישה לסוג אבקת הכביסה בגלל צורתו של התינור המחבר בין תיבת החומר לתוף. שקטה, טובה ואיכותית
מאוד רגישה לתנאי סביבה ואופן ההפעלה
מכונה טובה מאוד ונאה. כוללת הרבה תוכניות: קצרה בחצי שעה, כותנה רגילה, כותנה מהירה, עדינה, סינטטי, בגדי תנוקות, שמיכות. עם בחירת התוכנית ניתן לבחור עוד מאפיינים נוספים כמו מהירות סחיטה וטמפרטורה וגם אפשרות לכביסה ללא קמטים, עם/בלי סחיטה ועוד. ניתן להפעיל הפעלה מאוחרת אבל רק במרוחים של 3/6/9 שעות. יש לי אותה כחודשיים ואני מרוצה. הכביסה נקייה וריחנית ביותר וסחוטה היטב. תוף של 7 ק"ג שמרגיש כמו תוף של 10 ק"ג...ניתן להכניס המון כביסה...(הייתה לי מכונה של 5 ק"ג ובזו אני יכולה להכניס פי שניים כביסה ואפילו לא בצפיפות...), תוכנית כותנה מהירה בשעה ורבע. לא ניסיתי תוכניות אחרות. נשמעת מנגינה נעימה עם סיום הפעולה וכיבוי אוטומטי של המכונה. אין צורך בכיבוי נוסף. הפעלה פשוטה וידידותית. ניתן לבחור בכל תוכנית איזו מהירות סחיטה ואיזו טמפרטורה שרוצים (יש מכונות שהתוכניות שם קבועות...)דחיית הפעלה רק במרווחי זמן של 3/6/9 שעות כך שאם למשל השעה עכשיו 12 בצהריים, תוכל לבחור דחיית הפעלה או לשלוש אח"הצ או לשש או לתשע בערב. לי זה נראה שניתן להסתדר עם זה.נכנסת הרבה כביסה
הרבה תוכניות + תוכנית קצרה
מנגינה בסיום + כיבוי אוטומטי
בכל תוכנית ניתן לבחור טמפרטורה + סל"ד שרוצים
הרבה תוכניות + תוכנית קצרה
מנגינה בסיום + כיבוי אוטומטי
בכל תוכנית ניתן לבחור טמפרטורה + סל"ד שרוצים
בהפעלה מעט רעש בעת כניסת מים.
קצת רוקדת בסחיטה של 800 סל"ד.
דחיית הפעלה רק במרוחים קבועים של 3/6/9 שעות.
קצת רוקדת בסחיטה של 800 סל"ד.
דחיית הפעלה רק במרוחים קבועים של 3/6/9 שעות.
שלוםרכשתי את המכונה בדצמבר והיא אצלי כבר חודש. בינתיים אני מאד מרוצה, המכונה עושה את העבודה ומציעה הרבה אפשרויות לעשות את העבודה...אני אישית לא משתמש בכל התוכניות ולא בחנתי לעומק את כל האפשרויות, מה שחשוב לי להדגיש הוא שחיפשתי מכונת כביסה טובה, חסכונית ואמינה.כל עוד היא ממשיכה לתפקד מבלי להתקלקל, קיבלתי את מבוקשי.מכונה חסכונית, עם מספר תוכניות, אפשרות להפעיל עם טיימר, שקטה.
בינתיים לא מצאתי.
קניתי את המכונה לפני 10 חודשים מאד מוצלחת שקטה מאד תוצאות נקיון ברמה מאד גבהה מכונה לא יקרה ושווה את הכסףניקיון ברמה גבבה מאד שקטה מאד זולה יחסית 10 שנים אחריות
אין תוכנית קצרה
נורמן
03.11.2010
בס"דקניתי את המכונה לפני כחצי שנה לאחר סקר גדול מאוד בשוק ואני לא מתחרטת כלל. המכונה קלה להפעלה עם הוראות ברורות באנגלית, אופציות מרובות, כביסה מהירה של חצי שעה, לא מרעישה כלל, ועובדת על הנעה ישירה הכוונה התוף מסובב ישירות עלידי המנוע דבר החוסך בתקלות טכניות מרובות. קניתי את המוצר לאחר השוואה בין חברות שונות והדירוג שכל אחד קיבל לעומת ההמלצות הטובות והמרובות שהיו של החברה הזאת . כמובן עשינו גם סקר בין חנויות שהרבה המליצו על המכונה הזאת . שקטה מאוד, קלה להפעלה, שקילה אוטומטית
בינתיים אין חסרונו
המכונה נרכשה ביולי 2010, עד היום בשימוש כחודש וחצי.לאחר סקר שוק ע-נ-ק החלטתי לרכוש אותה, ההנעה הישירה שהינו פתנט ייחודי של LG גרם לי הכי מהכול לרצות אותה.הנעה ישירה זה פתנט מאוד פשוט: רוב המכונות עובדות דרך הנעה עקיפה, ז"א ציר המנוע המסתובב מחובר לרצועה והרצועה מחוברת לתוף שבוא נמצאת הכביסה.בהנעה ישרה ציר המנוע מחובר ישירות לתוף! קיצור דרך הזה חוסך בבלאי, חשמל, רעש, זמן ורעידות בסחיטה.מבחינתי זה היה נראה פשוט, איזה מכונה שלא תהיה העיקר שתהיה בהנעה ישרה, זה כמו לקנות פרארי, איזה דגם שלא תיהיה היא תהיה מעולה (לכן גם בחרתי אותה, זאת המכונה הזולה מבין המכונות בהנעה ישירה).בקבלת המכונה הזמנתי את תכנאי החברה כדי שיתקין אותה (חובה במחינת האחריות).התכנאי הסביר לי את שלל התכונות הכוללות גם תוכנית קצרה של 30 דקות.המכונה מאוד מאוד! קלה לתפעול, לוח הכפתורים ידידותי מאוד ומלווה בצלילים נעימים.המכונה שוקלת אוטומטית כמות הבגדים במהלך הוספת המים שלא יהיו כבדים מדי (לא פשוט להגיע למצב כזה).ניתן לעצור את התוכנית באמצע להוספת בגדים ובסיום הפעולה היא אפילו מנגנת.במהלך הפעולה המכונה מאוד שקטה, בקושי שומעים אותה.במהלך הסחיטה (800 סל"ד) היא בקושי זזה אם בכלל! ועדיין נשארת שקטה.התוכניות קצרות בחלקן וארוכות לדברים ספיציפיים כמו בגדים של תינוקות וכו...יש לציין שהתוכניות היום יומיות קצרות.ישנו צג המראה בדיוק באיזה שלב של הפעולה היא נמצאת.בקשר לניקיון אצלי הבגדים יוצאים מעולה, אבל רוב האפקט לא קשור למכונה אלה לאבקה / ג'ל הכביבה.בקיצור מכונת כביסה מ-ע-ו-ל-ה!DIRECT DRIVE, כשיש הנעה ישירה אפשר להיות שקטים.
ידידותית.
תמורה גבוהה ביחס למחיר