זאפ השוואת מחירים

נפח אחסון פנימי:

16GB
שנת הכרזה:

2014

נמצאו 159 חוות דעת על מוצר טלפון סלולרי Samsung Galaxy S5 SM-G900F 16GB LTE סמסונג

wisebuy photo
סקירת Wisebuy ‏
שלומי עמיצור , 23.04.2014
9.2
ציון WiseBuy
מסך בהיר ומשובח, מצלמה מעולה וזריזה, ביצועים מהירים מאוד, עמידות במים בתקן IP67, ממדים נוחים, עיצוב ממשק משופר, יישומי ספורט יעילים
חיישן ביומטרי לא אינטואיטיבי, חיי סוללה לא מרשימים, וידיאו בהילוך אטי גרוע, איכות הספיקר בינונית
בשורה התחתונה
היו כבר מי שכינו את המכשיר הזה "Galaxy S4s", פרפראזה על "iPhone 5s" – כלומר, כמעט אותו מכשיר כמו ה- Galaxy S4 וללא שינויים מהותיים. ואכן, קשה לומר שיש כאן בשורה מיוחדת, או הצדקה לשדרוג מהדגם הקודם. ואולי הציפיות שלנו מוגזמות: בסך הכל, אם נתעלם ממכשיר הדגל של סמסונג בשנה שעברה, Galaxy S5 הוא סמארטפון לתפארת שמעניק חווית שימוש זור...
איטי ביותר נתקע הרבה מכשיר חלש יקר מאוד מומלץ לחכות לפלאפון הבא שיצא שירד לו הערך
זהב
לא סוחב נתקע המון מכשיר יקר סתם וממליץ לחכות
מכשיר גרוע. העמידות למים לא שווה כלום שכן פתח USB הקריטי לשמירת עמידות המכשיר ממים הינו מאיכות נמוכה מאוד ונפל יומיים אחר הרכישה
יש מספיק פריארים שיקהו אותו יד שניה
ראה למעלה
liranlu photo
liranlu
30.11.2014
לא ממליץ על המכשיר.קניתי את המכשיר עם תו היבואן הרשמי ואחרי שבוע כבר נתקלתי בתקלה במצלמה של המכשיר, הלכתי ליבואן לצורך התיקון ואכן המכשיר חזר אלי אחרי 3 ימים.לאחר התיקון המכשיר היה מתחמם בטירוף ואחרי כמה ימים נגעתי בו בידיים רטובות והמכשיר הפסיק לעבוד למרות שהיה אטום.לטענת החברה המכשיר נחשף למים והם לא נותנים אחריות על קורוזיה למכשיר למרות שהמכשיר אמור להיות מוגן מים והוא ממש ממש לא.הם מתנערים מכל אחריות בנושא הזה, חשוב לציין שלאחר שפניתי אליהם בנושא הם זרקו אותי ולא התייחסו לפנייה שלי.מוקדי השירות שלהם לא נותנים מענה ולא עונים לטלפון הם מבקשים שתשאיר מס' טלפון ונציג יחזור אלייך אבל בפועל אף אחד לא חוזר אלייך.בקיצור המכשיר הלך לי לא ממליץ לכם בכלל על המכשיר במיוחד לשקרים של החברה שהוא עמיד בפני מים.שמרו נפשותיכם מהמכשיר הזה חבל לכם על הכסף
אין יתרונות בכלל לא ממליץ
אין עמידות בפני מים
מוקדי השירות לא עונים
המכשיר מתחמם
מצלמה טובה ,מסך מעולה התנגדות למים לא נבדקה אז לא יודע .מתחמם מאוד בוידאו וגורם לנזקים לכרטיס הרחבה ולכרטיס הפנימי איטי וקופא בגלל החום היה לי LGG2 הרבה יותר מהיר
מסך
סוללה טובה אבל לא מעולה
בציום וידאו מתחמם באופן חריג וורם לנזקים לתוכן שעל הכרטיסים
מידי פעם זקוק לריסט
איטי מאוד
לא לקנותסוללה חלשה נעילת הטעינה נשבר מהר שאני בא להטעין המכסה נשבר הטעינה איטיתכפתור ההדלקה קטן מדי
טביעת אצבע לא כמו אייפון
שביר מתחמם מהר מאוד מד דופק
מצלמה ציפיתי ליותר
ופלאש אחד
טלפון פשוט ועלוב שנשבר מהר גם מנפילה קטנה המסך שלו פשוט ולא עמיד נגד נפילות. קיצר לא ממליץ
אין
נשבר מהר מאוד והמצלמה לא טובה
המכשיר משמש את אמא שלי מזה כמעט שנה,אין סוף תקלות, אין סוף בעיות בטריה.הייתרון היחיד של הפלאפון הוא המצלמה שלו שלדעתי עושה עבודה לא פחות טובה מהG4.המכשיר נקנה חדש מיבואן רשמי, ומאז לא הפסיק לעשות תקלות.גם כשהוחלף למכשיר חדש- הבעיות לא איחרו להגיע.
מצלמה,
איכות חומרים טובה.
הרבה תקלות.
יפתח רם photo
יפתח רם
18.08.2016
אני נורא לא ממליץ מכשיר שנתקע כול הזמן המצלמה הקדמית מעותת את הפנים והמצלמה החצונית בנונית מאוד קניתי תמכשיר לפני כשנה בנוסף ההבטחות לעמידות במים לא מוכחות כאשר נהרס בגלל מים אין שום אחריות על זה
עמידות
לא עמיד במי ים
המסך הזכוכית העליון יוצא מהדבק
נתקע לאחר זמן מה
לשונית הטעינה נתלשת
מסך יקר לתיקון( יש צורך בתנור מיוחד )
שביר
אחותי קיבלה את המכשיר לפני חודשייםממש לא שווה את הכסף !לא מבין מה ההתלהבות סביב המכשיר, יש לו ממשק ממש מעצבן והוא איטי מאוד ביחס למכשירים באותה קטגורייה ואפילו זולים יותר! אם קניתם את המכשיר מומלץ להחליף רום ואז המכשיר יזוז מהר יותר! אבל! זה מבטל את האחריות! וגם לקחת סיכון, בנוסף העיצוב נראה מיושן ולא יפה (נראה בדיוק כמו הדגמים הקודמים בסדרה ) והוא דיי מגושם
עמיד בים (לא הייתי מנסה)
ממשק נוראי וכבד
עיצוב
מחיר יקר ולא שווה את הכסף
פועל עם נאנו סים
השתמשתי במכשיר במשך מספר חודשים (קיבלתי מהעבודה). הבעיה המרכזית במכשיר היא הרמקול שלו. אל תבנו על שיחות עם ברמקול ובמיוחד בזמן נסיעה.מבאס גם שאין אפשרות להוזיז הצידה את כפתור "האפליקציות" שהוא לדעתי מיותר לחלוטין. מערכת ההפעלה נתקעת אבל זה קורה פעם בלא מעט זמן. מבחנת יתרונות: המסך מעולה.
מסך מעולה
רמקול מתחת לכל ביקורת
אגם photo
אגם
09.10.2017
הטלפון דיי נחמד יש לי אותו כבר שנתיים בהתחלה אהבתי אותו יותר אבל לאט לאט הוא התחיל להידפק ולהיתקע ולא נתן לי להשתמש בו .המהירות נמוכה והרמקול מאוד חלש והמצלמה באיכות לא משהו בקיצור הטלפון נחמד אבל...
הטענה מהירה
גודל נחמד
נוח להחזיק אותו ביד
לא נשבר מהר בכלל (יש לי אותו כבר שנתיים בלי מגן מסך או מדבקת מסך וכמה שהוא נופל לי הוא לא נשבר)
רמקול חלש
מצלמה לא איכותית
מהירות נמוכה
מתחמם במהירות
סוללה יורדת מהר לאחר שימוש בטלפון במשך שנה לפחות
לא נראה טוב, על כול הטלפון יש מין נקודות לא יפות במיוחד
מצלמת הסלפי גרועה מאוד ממש לא אהבתי
בגלקסי החדש הוא מכשיר בעל פונקציות רבות אבל אף פונקציה לא עובדת מצויין למשל הקורא טבעות אצבע לא נוח ונירא שסמסונג הכניסה אותו למכשיר כי יש אותו גם לאפל אז חובה גם לסמסונג אני לא משתמש קורא כי הוא כמעט ולא עובד והוא ממש לא נוח נוסף לכם האטימות למיים לא שווה במכשיר הזה כי אם הוא נפל לאסלה או נרטב ביותר ממספר טיפות בדדות המכשיר נהרס ולכן חבל שהחברה סמסונג עושה דברים במכשיר רק כדי שיהיה חוץ מזה המכשיר רץ יחסית ולא נתקלתי יותר מדי בבעיות בתוכנה
המכשיר מהיר יחסית מצלמה נחמדה
כל הפונקציות שסמסונג הכניסה למכשיר לא עובדות משהו הם רק די שיהיה !!!
בסך הכל מכשיר טוב עם מעבד מצוין והגלישה דרכו ממש מהירה מסך עמיד מאוד לנפילות אין הבדל גדול בינו לבין הגלקסי 4.
איכות תמונה מאוד חדה
מסך עמיד לנפילות
עמיד למים ואבק
אפשרות לכרטיס sd
מתחמם מהר,
פיצ'ר טביעת אצבע ממש חובבני,
מכסה שקע טעינה נשבר מהר,
כשהמעבד מתאמץ המכשיר נהיה איטי,
נקנה בסוף 2014. המכשיר טוב בסה''כ. הפיצ'רים של סמסונג עובדים בערך, החיישן תביעות אצבע מעצבן (כי צריך להחליק את האצבע) והמד דופק בסדר שיפור לעומת הS2 שהיה לי אבל ציפיתי ליותר.
מד דופק
אטימות למים
מסך גדול
סוללה נישלפת
לאגים
רזולוציה נמוכה (למכשיר דגל 2014)
המסך נכבה באמצע השימוש
עיצוב פלסטיקי
סה"כ מכשיר בסדר גמור. עושה את העבודה, מריץ את האפליקציות באופן סביר. סוללה די חזקה. פלאפון אחלה ביחס לאס 2 ואס 3 שהיו לי קודם, אבל לא התלהבתי יותר מדי מהביצועים.
תצוגה ממש בהירה ויפה
סוללה חזקה
קצת חסר גמישות לדעתי
ההבדל בינו לבין קודמיו לא בהכרח שווה את הפרש המחירים בינהם.
זהב
לא עמיד במי ים
המסך הזכוכית העליון יוצא מהדבק
נתקע לאחר זמן מה
לשונית הטעינה נתלשת
מסך יקר לתיקון( יש צורך בתנור מיוחד )
שביר
סוללה יורדת מהר לאחר שימוש בטלפון במשך שנה לפחות
לא נראה טוב, על כול הטלפון יש מין נקודות לא יפות במיוחד
מצלמת הסלפי גרועה מאוד ממש לא אהבתי
המכשיר מהיר יחסית מצלמה נחמדה
כל הפונקציות שסמסונג הכניסה למכשיר לא עובדות משהו הם רק די שיהיה !!!
איכות תמונה מאוד חדה
אטימות למים
מסך גדול
סוללה נישלפת
לאגים
רזולוציה נמוכה (למכשיר דגל 2014)
המסך נכבה באמצע השימוש
עיצוב פלסטיקי
תצוגה ממש בהירה ויפה
סוללה חזקה
קצת חסר גמישות לדעתי
ההבדל בינו לבין קודמיו לא בהכרח שווה את הפרש המחירים בינהם.

אחרון
1 2 3 4 5