מכונת תספורת Wahl Cordless Magic Clip 8148
משלוח חינםנמצאו 32 חוות דעת על מוצר מכונת תספורת Wahl Cordless Magic Clip 8148
- מיין לפי: דירוג יורד

Beum
09.11.2018
מכשיר ברמה גבוהה תוצרת ארצות הברית קשיחה הספר שלי המליץ לי עליה ואני ממש מרוצה מהשימוש זמן טעינה נמוך לעומת זמן עבודה ממושך של 120 דקות מגיע עם המון אביזרים נוחה לשימושכתוב למעלה
אין

פשוט מוצר מושלם. אני מספר את עצמי כל שבוע וחצי. במשך 6 השנים האחרונות השתמשתי במכונה מעולה של פנסוניק, יקרה ומצויינת. בזמן האחרון היא התחילה לעשות בעיות והחלטתי להחליף אותה. מחקר מהיר ומצאתי את המג'יק קליפ של וואהל. ההבדל בין המכונות הוא ממש שמיים וארץ. הוואהל שקטה יותר, חלקה לגמרי, השיער נחתך כמו חמאה. מרגישה מוצקה ביד, פשוט תענוג לעבוד איתה.שימו לב שהיא לא מגיעה עם מסרק 5 (גובה 16 מ"מ) מאיזושהי סיבה. זה בדיוק הגודל שאני צריך - אז הזמנתי את המסרק בנפרד.ראו למעלה
ראו למעלה

רכשתי את המכונה הזו לפני כשבועיים. מכשיר פצצה !!! היו לי הרבה מכונות תספורת אבל זו עולה על כולן ! תוך שתי דקות סיימתי לספר את הבן שלי (דבר שהיה לוקח לי לפחות 10 דקות). מומלץ ביותר.קלה יחסית.
שקטה יחסית
עובדת מאוד מהר
אפשר להטעין במהירות (לפחות שעה) ולהשתמש בה ללא כבל
שקטה יחסית
עובדת מאוד מהר
אפשר להטעין במהירות (לפחות שעה) ולהשתמש בה ללא כבל
לא מצאתי.

אני לא ספר מקצועי ומספר רק את עצמי ואת הבן שלי, המכונה נוחה מאוד לשימוש עצמי ואפשרה לי להגיע לתוצאות הכי טובות שהגעתי עד כה (דירוג) חזקה, לא כבדה מידי, מאפשרת שימוש עם כבל למקרה שהסוללה מתרוקנת באמצע.
לוקח קצת זמן להתרגל לכפתור הפעלה, למנוף אין נק' עצירה אלא תנועה חלקה, רועשת ומתחממת קצת יותר מהקודמת שלי (גם וואהל)

מוצר מצוין. סיפרתי את הבן שלי בפעם הראשונה שאי פעם סיפרתי ואנחנו מאוד מרוצים מהתוצאה. מומלץ להתחיל עם האופציה הארוכה ביותר. מסרקים רבים שמשאירים אורך ארוך יחסית.
ניתן לשימוש עם כבל ובלי כבל.
ניתן לשימוש עם כבל ובלי כבל.
עד כה לא ידוע לי על חסרונות של המוצר או נותני השירות.

אין לי את המוצר הרבה זמן, יכול להגיד שבנתיים (ולאחר היסטוריה עם 2 מכונות אחרות של חברות אחרות), מדובר במכונה מקצועית וחזקה.מגיעה עם הרבה ראשים בכל מיני גדלים ופשוט עושה את העבודה....שווה להשקיע עוד 200-300 בשביל מכונה ברמה הזו.מכונה יציבה, חזקה, בטרייה מחזיקה, מגיעה עם הרבה ראשי
אולי טיפה כבדה ביד, אבל גם יתרון כי היד ככה לא זזה .
מגיע עם כמות מעטה יחסית של שמן לשימון הסכין.
מגיע עם כמות מעטה יחסית של שמן לשימון הסכין.

אחרי עשרות שנים של שימוש במכונות עם כבל ולאור החשששמכונה נטענת תעבוד פחות טוב רכשתי את המכונה הזאת היא פשוט מדהימה חזקה מאוד ונוחה מאוד לעבודה מגיע עם סט מסרקים בהמון דרגות גובה חזקה מדויקת ומאפשר עבודה לאורך זמן
מגיע עם סט רחב של כלים
מגיע עם סט רחב של כלים
מתג ההפעלה דורש זמן הסתגלות
כמובן ביחס למכונות עסר שהיו לי
כמובן ביחס למכונות עסר שהיו לי

מכונה מדהימה, מדויקת להפליא עם חיתוך חלק,יש לי אותה קרוב לשנה, מרוצה מאד!ממליץ ביותר קלה
חיתוך מדויק וחלק
ניתן לעבוד גם בחיבור ישיר לחשמל, כבל ארוך
טיפה מרעישה

Shani
27.06.2021
מכונה פצצה!! מאוד מרוצה ממנה והיא הרבה יותר טובה מהמון מכונות שמגיעות למחירים של גם 700 ו800איכות התספורת, סט האביזרים, נוחות האחיזה והשימוש, תחזוקת המכונה, משך פעולת הסוללה, עמידות לאורך זמן

המכונה מספרת אצלי קרוב ל 70 איש ביום ללא הפסקה , עובדת חלק הסכין כמה שנים ועוד לא החלפתי בקיצור מכונה סוף, ממליץ לקנות אך ורק אם סכיני פרימיום שילוב פלסטיק וברזל לא מתעקמים ולא שורטיםזמן שימוש במוצר: מעל שנה

Michael
01.02.2023
מעולה שווה את המחירזמן שימוש במוצר: מעל שנה

אחלה מכונה, הרטט עצמו מכובד ויכול קצת להעיק אם משתמשים בה יותר מידי זמן אבל זה באמת מינוריזמן שימוש במוצר: כחודש
איכות התספורת, סט האביזרים, תחזוקת המכונה, משך פעולת הסוללה, עמידות לאורך זמן
נוחות האחיזה והשימוש

המוצר מעולה, ממליץ איכות התספורת, סט האביזרים, נוחות האחיזה והשימוש, תחזוקת המכונה, משך פעולת הסוללה, עמידות לאורך זמן

מומו
31.05.2022
מכונת התספורת הכי טובה שהייתה לי ever!!!מאוד מקצועית ומדוייקת והכי חשוב אמינה והסוללה מחזיקה להרבה זמן.צריך לדאוד תמיד לשמן את המכונה אחרי כל שימוש, מומלץ להשתמש בשמן מקורי של wahl (קניתי מאמזון). בנוסף מדי פעם כדאי גם לרסס קצת ספריי חלודה wd-40 הוא פשוט ממיס את השערות היבשות בפנים (אחרי זה לשטוף עם מים וייבש ואז ושים שמן)זמן שימוש במוצר: מעל שנה

קניתי את המכונה בשביל גילוחהמכונה מאפשרת גילוח מאוד קרוב של 0.1 (סכין מתכוונת). הכי קרוב מכל המכונות שבדקתירוחב סכין רחב- 4 ס"ממיוצרת בארה"במגיע עם מספר רב של מסרקים לעיצוב תספורותגילוח קרוב (0.1 ממ)
רוחב סכין 40 ממ
אולי מעט כבדה יותר מהמכונה הקודמת שלי
אולי מעט כבדה יותר מהמכונה הקודמת שלי

Matan
22.12.2018
מכונת תספורת שווה כל שקל!!קניתי אותה למטרת גילוח תספורת מוצר מקצועי ואיכותי קל במשקלו ,טעינה אחת נותנת עבודה רבה וממושכת בעוצמה גבוהה ,שקטה יחסית ,מגיעה עם המון מסרקים ,תוצרת ארצות הברית ,לאחר שנתיים של שימוש אני ממליץ עליה בחום קלה
משך זמן עבודה ארוך במיוחד
תוצרת ארצות הברית