Karcher

‏מכונת שטיפה בלחץ Karcher FC5 קארשר

סוג המוצר:

מכונת שטיפה בלחץ

נמצאו 33 חוות דעת על מוצר ‏מכונת שטיפה בלחץ Karcher FC5 קארשר

המכשיר התקלקל לאחר שנה וחודשיים,עבד כ 6-7 פעמים בלבד במשך כל השנה,והקפדתי לא להפעיל יותר מ25 דקות רצופות ,ואמרו בשירות שהמנוע הלךהחלתטי לא לקחת סיכון ולתקן לאור חוות הדעת שקראתי למכשיר זה.
זמן שימוש במוצר: מעל שנה
נוחות התפעול, אורך הכבל
איכות הניקיון
rowoll11 photo
rowoll11
25.02.2023
עובד היטב לתקופה של כמה חודשים. לאחר שימוש מועט התקלקל שוב ושוב. דיי מהר גם המנוע החליד לגמרי והמכונה שבקה. מיותר מיותר.
זמן שימוש במוצר: מעל שנה
איכות הניקיון, נוחות התפעול, אורך הכבל
תמונת המוצר
image from rowoll11
שאיבת נוזלים נמוכה מאוד. ז"א רב הזמן הוא מורח מים על הרצפה. הסוללה חלשה מאוד. לאחר כל שימוש צריך לשטוף את החלקים של השואב.
זמן שימוש במוצר: כשנה
נוחות התפעול, אורך הכבל
איכות הניקיון
עמידות לאורך זמן
לא להתקרבאולי בהתחלה מנקה טוב.אחרי שנה מתחילים התקלות.קניתי אותו ב 1700.תקלה ראשונה אחריות.תקלה שניה כבר 350.תקלה שלישית כבר לא מתקנים
נוח
פרקטי
בזבוז כסף
היבואן לא יודע לתקן
הכמויות של מוצרים לתיקון בתחנות בלתי יאומן
coheneti12 photo
coheneti12
13.08.2020
מכשיר לא מוצלח חבל על הכסף. כל מי שאני מכירה שקנה ומכירה הרבה התאכזבו כל הזמן בתיקון שוב חבל.
אין יתרונות
חבל על כסף לא שווה אגורה
לא מוצלח, מצטער שקניתי. עדיין לא מצאתי תחליף לסמרטוט ריצפה ודלי
לא מצאתי
הכל
JG photo
JG
03.11.2020
התאכזבתי מאד מהמכשיר לא ממליץ לאף אחד לקנות אותו לאחר שימוש של שתי פעמים היה כבר צריך תיקון לאחר שחזר מתיקון תוך חודש המכשיר לא מוציא מים ולא שואב מים וכך שוב חזר לתיקון. המכשיר היה בתיקון יותר זמן מאשר בבית. יש לציין שלא השתמשנו עם המכשיר כל יום אלא רק ביום שישי
מכשיר שלא תופס מקום
לא מומלץ בכלל
זבל, לא מנקה כלל אם הרצפה לא מבריקה מורח את הכל ואז משאיר סמניםאין לי מושג איך קודמותי משבחות אותו, כנראה שאין להם מושג בנקיוןבקצרה, חבל על הכסףיש לי אותו בדיוק יום אחד, חדש ממש אני אפילו נבוך למכור אותו למשהו אחר. נקנה באמצעות berlinbuy
כלום
כתבתי לעיל
yoram photo
yoram
28.04.2018
המכשיר דווקא עושה עבודה טובה אבל כמו יבואן ישראלי מצוי כשניסיתי להזמין גלילים תליפיים אין כמובן במחסן הפנו אלי משווק שמבקש 149 ש"ח על גלילים ועוד 45 משלוח ! באתר של קרשר גרמניה זוג גלילים עם הנחה 14.5 אירו !!נמאס מיבואנים לא הגונים שמנסים לעשות בוננזה על הגב שלנו.
מכשיר סביר
יבואן לא הגון מנסה לעשות רווח סתם על חשבוננו
קניתי מחברה מ.ברוכים. אסור לקנות את fc5 karcher,לא מנקה כלום,גורם סיבוכים לנקין. גם אצלי בא עם תקלה במשולש שמושך את הרולים,נופל כל דקה.בקיצור אל תתקנו המוצר הזה
אין שום יתרונות.
לא שווה .אפילו אם המחיר היה 100 שקלים.אסור לקנות
רכשתי את המוצר לפני כשנה עם האחריות של היבואן הרשמי.לצערי לאחר כמספר חודשים ממועד הרכישה החלו בעיות עם המכשיר, תחילה הלך קלאץ, לאחר מספר חודשים הלך מנוע, ואז שוב קלאץ ושוב מנוע- בשנה!כשפניתי ליבואן הרשמי(דן שלדן) נתקלתי בשירות מתחת לכל ביקורת-אין דוח תיקון,אין מעבדות בצפון למעט אחת,התקלות חוזרות על עצמן לאחר היציאה מהמעבדה.מכשיר לא אמין, והיבואן ממשיך למכור אותו כרגיל באין מפריע.מספיק היה לי לבקר בתחנת השירות שמוסרת את המכשיר ליבואן, ולראות את כמות המכשירים שנמסרת שם לתיקון על בסיס יום יומי.ממליץ לכם להתרחק מהמכשיר ולא לרכוש אותו, ואם כבר רכשתם אז הקפידו לרכוש לא מהיבואן הרשמי.לא סתם מחירו יורד מידיי חודש בחודשו.
שוטף את הרצפה(כשמצליח לעבוד בצורה תקינה).
חוסר אמינות של המוצר לאורך זמן(4 תיקונים בשנה), שירות יבואן רשמי(דן שלדן) מתחת לכל ביקורת,מנוע וקלאץ הולך כל מספר חודשים,נקודת שירות אחת בכל איזור הצפון.
sales photo
sales
14.04.2019
קבלתי המכשיר ביום חמישי, פתחתי החבילה והתברר שרכשתי מכשיר עם שריטות שאינו חדשלאחר דקת שימוש המנוע הפסיק לעבודוכן פתח הסבון לא ביצע הזרקה תוך כדי שימושפניתי לספק נצחג קראשר הישראלי בינתיים מנפנפים אותי
עיצוב חדהים
שירות גרוע של הספק בישראל
מוצר הפסיק לעבוד מיד עם קבלתו
טכנולוגיה שכנראה טרם הבשילה
רם photo
רם
20.05.2020
רכשתי לפני כשנה וחציהיה 5 פעמים בתקלות ונשלח לתיקון לקראת סוף האחריות החזירו לי פעמיים ולא תיקנו ובפעם הרביעית והחמישית כבר רצו כסף על התיקון (תיקון שהיו צריכים לעשות באחריות)שירות גרוע ,לא אמינים בכלל.המכשיר היה בתיקון יותר זמן מאשר עבד אצלילא להתקרב הקנייה הגרועה ביותר
אין
מכשיר לא אמין
תקלות מרובות (5 תקלות ב שנה וחצי)
שירות גרוע ,יקר ולא אמין
מנקה מעולה,יכולת קירצוץ ואיסוף נוזלים מעולה,לא אוסף לכלוך,חייבים לפני הפעלה קודם לשאוב,לוקח יתר זמן מניקוי ידני, מתקלקל אחרי שנתיים בשימוש פעם בשבוע
איכות ניקוי
לא שואב, מתקלקל בקלות
שלום photo
שלום
26.02.2018
המכשיר ברשותי מספר חודשים. השתמשתי בו פעמים בודדות וסה"כ הייתי מרוצה מהשימוש, למרות נזילה קלה שקצת הפריעה. בשבוע שעבר המכשיר הפסיק לעבוד (המנוע לא עובד והמכשיר מקצר). התקשרתי לחברה ואמרו מיד שיחליפו, שמחתי. בהגיעי היום לחברה לצורך החלפת המכשיר החליפו לי במכשיר שנראה מאוד משומש. לתמיהתי בעניין טענו שזהו מכשיר חדש שאריזתו נפגמה (שקר גס). לקחתי את המכשיר ובדרך לרכב נפלה אחת הצינוריות מהמכשיר.לא אלאה בפרטים ואומר שהוציאו עוד 2 מכשירים (סה"כ 3) שהיו לא תקינים (תחת הכותרת של מוצר חדש שאריזתו נפגמה). כמובן שהתעקשתי על מוצר חדש ואכן הביאו אחד שנראה חדש, אך התעקשו לפתוח את האריזה ולהוציא מתוכה את הרכיבים כמו המעמד המברשות וכו' להשאיר ברשותי רכיבים אחרים משומשים ומלוכלכים שאינם שלי (חשתי בכעס וברצון להעניש את הנודניק). אני כמובן מאוכזב מעמידות המכשיר ואני בתחושה שגם המכשיר שהוחלף לא ישרוד זמן רב, שכן פעלתי לפי הוראות השימוש ואף מעבר לכך. אגב, בזמן שהותי בחברה הגיעה גברת עם מכשיר זהה שאמרה לי שהמכשיר ברשותה מספטמבר וזו הפעם השלישית שהוא מתקלקל, מה שחיזק את הרגשתי הלא טובה לגבי עמידות המכשיר ואיכותו. כמובן שאני מאוכזב במיוחד מהיחס המזלזל, והתחושה המאוד לא נעימה בשרות הלקוחות, זאת כתמורה על כך שקניתי מכשיר יקר שהחברה עצמה ממתגת כ"פרימיום". לסיכום מכשיר טוב כשהוא עובד, יקר, ויקר במיוחד אם שורד מספר שימושים מועט כל כך.
מנקה היטב
נח לשימוש
לא עמיד
יחס רע בשירות לקוחות
החזרה לכשירות אחרי כל שימוש דורשת התעסקות
יגאל photo
יגאל
11.08.2017
מכשיר חסר תוחלת לחלוטין! הוא אכן מקרצף רצפות וזהו. הוא אינו מצליח לשאוב שום חלק שהוא גדול יותר מפירור. הוא אינו מצליח לשאוב אפילו לא שערה אחת. במילים אחרות, הרצפה חייבת להיות נקיה לפני שמתחילים לשטוף אותה עם המכשיר אחרת הוא פשוט מפזר ומורח את הלכלוך בכל הבית. בקיצור רעיון מצוין בתיאוריה. יישום גרוע ביותר!בנוסף לכל אלה המכשיר הגיע אלי עם תקלה קטנה במתג ההפעלה שלו. לקח ליבואן 4 שבועות(!) להחזיר את המכשיר מתיקון וכאשר הוא חזר, הוא הגיע בלי אחד החלקים שכנראה הלך לאיבוד בתיקון! פשוט מביש! חוץ מזה בגלל שהמכשיר הגיע אלי מקולקל דרשתי מהיבואן לקבל מכשיר חדש ותקין כמו שהייתי אמור לקבל ולא מכשיר מתוקן. היבואן סירב!
מחליף במידה רבה את הסמרטוט ואת הדלי לא יותר מזה.
סמרטוט ודלי עולים 30 ש"ח. המכשיר עולה 2000.
לא מנקה רצפה שלא עברה טיטוא יסודי קודם לכן.
לא שואב פירורים גדולים! לא שואב שערות!
שירות מזעזע של היבואן!

אחרון