Vitamix

PRO300 Vitamix

נמצאו 23 חוות דעת על מוצר PRO300 Vitamix

אחלה מוצר. חזק בטרוף. אחרי שעובדים איתו אין אפשרות לרדת למשהו אחר. קצת יקר. אבל בחנות מבטיחים שנשמר שנים ובסופו של דבר משתלם כלכלית..להיזהר עם הילדים!!
חזק בטרוף. קל ניקוי. מכשיר מדהים
ירר
נרכש בעקבות המלצה, מיקסר איכותי, מרוצה מהרכישה, מרוצה מהשירות, בוצעה רכישה נוספת מהחנות לאחר מכן
שקט, קומפקטי
עד כה אין
רכשתי את מה שנקרא (ואכן הוא כזה), הרולס רויס של הבלנדרים. נכון, המחיר אינו זול, אבל כמו שאני נוהג לומר, אין לי כסף לקנות משהו זול. וממה שחוויתי עד כה (טפו), המוצר פשוט מעולה. מדי בוקר ולפעמים גם ערב, אני מכין שייקים חלקים שלא היו מביישים את REBAR או כל שיקייה אחרת. למען האמת, הם צריכים להתבייש...על המחיר שהם דורשים עבור כל משקה כזה. המנוע של המכשיר חזק ועוצמתי. אפשר להכין איתו גם מרקים, עוגות בחושות וגלידות. ואני רק בהתחלה.גם הניקיון של המוצר פשוט מאוד. בלי פירוק לחתיכות וסכינים.אם יש מכשיר אחד שכל אחד צריך זה הויטמיקס. מומלץ ביותר.
מנוע חזק,
טוחן הכל בקלות (קרח, אגוזים בלי השרייה, זרעים קטנים כמו צ'יה)...
לא נשארות חתיכות בתחתית הקנקן,
קל לניקיון,
מתאים למרקים, הכנת גלידות, פנקייקים מכוסמת, עוגות בחושות ושייקים כמובן.
קולני - בשל המנוע החזק.
כבד, תופס מקום על השיש.
מחיר
רכשתי את הבלנדר ויטמיקס פרו 300,מכשיר איכותי מקצועי חזק המיכל נוח רחב ונשתף בקלות,מרוצה מאוד .
עובד גם בפולסים
מכשיר מושלם,לא מצאתי
בלנדר ויטמיקס pro300 הוא ממש לא עוד בלנדר. הוא סוס עבודה שטוחן את הכל ביעילות מבלי להשאיר שאריות.עשינו אתו שייקים, חלב שקדים, מרקים והוא פשוט יוצא מן הכלל.מומלץ בחום!
נוח לשימוש ולשטיפה.
מחיר קצת גבוה - אבל שווה כל שקל.
מושלם!!! הרבה יותר מבלנדר! עושה הכל ממרקים ועד שייקים וגלידות. חבר חדש במטבח וזה פשוט מושלם!
חזק
אחריות ארוכה
עיצוב מהמם
מהיר
הטוב ביותר!
אין!
המחיר יקר אבל התמורה הולמת.
ואאו ווואאאו ווואאאוו מלך של המטבח!!! עושה מרקם קרמי לכל שייק שאני יוצרת והרבה יותר מיזה.ילדים עפים על זה. טעים להם גם ירק שאני מוסיפה כמו כוסברה פטרוזיליה תרד וכו , הקנייה אכי חכמה ושווה! וגם הרבה יותר שקט מי הדגם הקודם)
חזק שקט יותר, נוח יפה
יקר)