Xiaomi

wisebuy photo
סקירת Wisebuy ‏
שלומי עמיצור , 06.10.2017
8.3
ממשק אנדרואיד טהור, עדכונים מהירים, חיי סוללה טובים מאוד, קורא טביעת אצבע מוצלח, חיבור USB-C, שקע אוזניות, מהיר יחסית לקטגוריה, זום אופטי x2 במצלמה
מעט כבד, 165 גרם, איכות המצלמה לא מרשימה, תוכנה בסיסית ביותר, נטולת פיצ'רים, אין שבב NFC
בשורה התחתונה
הבעיה הגדולה של המכשיר הזה היא הבאזז המוגזם שנוצר סביבו. הוא נראה טוב, גוגל מסייעת בשיווק שלו, הוא מגיע מחברה פופולארית ואהובה שהוכיחה את עצמה במיוחד בסגמנט המכשירים הזולים והוא כולל תכונות נחשקות כמו אנרואיד נקי ומצלמה כפולה; כל אלה עלולים לייצר את הרושם שבמחיר של קצת יותר מאלף שקל תקבלו מציאה אדירה שמשתווה למכשירי דגל. ...
רכשתי את הסמראטפון הזה לפני כשלושה חודשים, לאחר רצון לעבור לאנדרואיד נקי, אחרי סאמסונג A5, מכשיר באמת מצויין, סוללה חזקה בשימוש יחסית מסיבי (WAZE ספוטיפיי, וואצאפ) המכשיר מרגיש מהיר וחלק, למרות שגאלקסי קצת יותר נעים בעין, הרמקול מצויין ובצליל שבא איתו ממש חזק, המצלמה לא הכי וואוו, אבל מצלמת לא רע בתנאי יום, רכשתי מגן מסך סיליקון וחיכיתי חודש למגן נורמלי מאייבי, ממליץ להזמין אפילו לפני הרכישה כבר.
רמקול חזק
אנדרואיד נקי (עידכונים שוטפים)
הטענה עם C TYEP.
מהירות וקל לתפעול
אין כיסויים בארץ
מצלמה לקוייה בחסר.
את חוות הדעת אני כותב אחרי 4 חודשי שימוש בטלפון...רציתי קצת פרספקטיבה.אז ככה, אחרי כ 10 שנים עם אייפון קפצתי לעולם האנדרואיד עם הטלפון הזה. אחרי 24 שעות שכחתי שהייתי עם אייפון והחוויה בכללי היא מצוינת.יש בהחלט כמה עניינים שנובעים כנראה ממערכת ההפעלה AndroidOne Oreo 8.0 אבל אלו הם דברים ממש קטנים ופתירים בקלות.- לפעמים הטלפון מחייג אבל לא רואים מי מחייג (במיוחד שנמצאים בתוך אפליקציות). נפתר על ידיד התקנת חייגן Drupe חיצוני.- לפעמים קשה לחזור לשיחה קיימת מתוך אפליקציה (למשל השליח שואל על מספר ההזמנה באמזון), באייפון השיחה תמיד צמודה לחלק העליון של המסך אז קל, פה צריך לגלול את מסך ההתראות ואז השיחה נמצאת... צריך קצת להתרגל.- הצילומים בתאורה בינונית הם סבירים, בתאורה רגילה הם אחלהאבל אלו דברים ממש קטנים ואחרי התרגלות קצרה הכל עובד דבש.קיצר, ממש אחלה טלפון...מרוצה מאוד
- מהיר
- זול
- מעודכן עם מערכת ההפעלה האחרונה של גוגל
- אינטגרציה מעולה עם שירותי גוגל (סייען קולי, חדשות מותאמות אישית)
- בטרי מחזיקה בקלות יום שלם
- קל ויפה
- מערכת זיהוי טביעת אצבע עובדת פיקס
- מערכת settings מאוד ברורה וקלה לשימוש

אחלה טלפון ... בקרוב Xiaomi A2 :)
- אין כפתור ווליום/השתקה כמו באייפון ... ולפעמים שוכח להחזיר למצב צילצול
- אין טעינה מהירה (יש בתיאוריה אבל שיאומי חסכו קצת כסף ולא תומכים)
- אי אפשר להעיר את המסך בנגיעה כפולה

תכלס, הכל בקטנה,טלפון מעולה
ana photo
ana
25.04.2018
אזהרה!! למי שהיה נקסוס 5 והתרגל לצלם תמונות טובות בקלות. אל תתקרבו. אכזבה גדולה מאוד.איכות צילום ירודה ביותר שלא יאמן שבכלל עוד מוציאים טלפון חדש עם מצלמה כזאת פח.לדעתי לא שווה את המחיר. כל השאר נראה סטנדרטי
מחיר
מהיר
פשוט
מצלמה.....

השירות של החנות שקניתי ממנה MDK שטענו שהמצלמה יותר טובה מנקסוס ואז כל מה שהיה להם להגיד זה שהם מצטערים

המדיניות בכלל של החזרת פלאפונים
לאחר שבועיים שימוש אני מאוד מרוצה מהטלפון. לא יכולתי למצוא תחליף טוב יותר ל Nexus 5x שהיה לי במחיר הזה
מחיר
מפרט
מערכת הפעלה נקיה של אנדרואיד
טרם נמצאו
תמונת המוצר
image from Nick
1)הרבה רושמים כאן ביקורת על המכשיר ומנסים להשוות אותו למחיר של 2000 ש"ח של גלאקסי 8 וכו'.תמורה מצוינת למחיר (בזמן הרכישה 711 ש"ח).2) באגים למינהם - זה שבנאדם לא יודע להשתמש במכשיר, הופך את היצרן לאשם.. בעיות באפליקציות? - זה תקלה של יוצרי האפליקציות שטרם תומכים במע' הפעלה החדשה אנדרויד 8 ("חדשה" - קיימת מעל חצי שנה) - הסיבה שאין באגים בגלאקסי 8 למינהם, כי הם עם מע' הפעלה ישנה יותר.מרבית הדברים נפתרו, ולכן גם כדאי לעדכן אפליקציות\עדכוני מערכת הפעלה ולא להתקע עם מה שיש3) צילום- המצלמה בתנאי תאורה טובים, טובה למדי, ובחושך לא יותר גרועה ממכשירים בטווח המחירים שלה. (עד 800 שקל), יתכן וה redmi note 5 יציע קצת יותר טוב
תמורה מעולה למחיר
הסוקרים כאן, שמשווים טלפון ב700 שקל לאחד שעולה פי 3 ומעלה.
ראובן photo
ראובן
04.04.2018
זבל לא קטן.קניתי מיבואן מכשיר חדש לפני שלושה חודשים ורק תקלות ותקלותואין אפשרות להחליף מכשיר אלא לתקן מה שיש ולמרות שזה חוזר על עצמו.
המכשיר טובה ומהירה
צעצוע סיני ולא מחזיק מעמד.
עדיף סמס ונגד על פני שיומי במחיר כמעט זהה
Tomer photo
Tomer
03.04.2018
רכשתי כתחליף לנקסוס 5x, אחרי חצי שנה של שימוש אני מאוד מרוצה מהמכשיר, בהחלט נותן הרבה עבור תג המחיר שלו.מאוד מומלץ למי שמחפש מכשירי mid-range.
- נוצר במסגרת android one, ולכן מגיע עם אנדרואיד נקי ועדכונים שוטפים.
- איכות בניה ומסך טובים מאוד לקטגוריה.
- טעינה מהירה עם חיבור usb 3.0 type-c (לא נפוץ בטווח מחירים זה)
- מצלמה סבירה עם שני עדשות צילום.
- שקע לאוזניות חוטיות
- ללא NFC.
- רמקול עם סאונד בינוני.
רכשתי לפני כשבועיים. יבואן רשמי. החליף LG ישן. מחיר סביר לביצועים אך קצת מאכזב. מסתמן ירידה בקליטה ממה שאני רגיל. גם בגלישה חווה תקלות, הפעלה מחדש של המכשיר בד"כ פותר את הבעיה. גם צריך להתרגל לכמה דברים שחלקם פתירים כגון שאין אפשרות תצוגה של אחוז הסוללה בשורת מצב (ניתן להוריד אפליקציה ייעודית לכך), לא מצאתי אפשרות לגלילה מעגלית מהמסך האחרון חזרה אל הראשון, ועוד...בינתיים לא ראיתי שביצועיו טובים יותר בהשוואה לשיומי רד נוט4 שברשותי על אף שמחירו גבוה יותר.
סה"כ הגיוני למחיר
לעייל
TheFat photo
TheFat
16.03.2018
טלפון מדהים! אצלי כבר שלוש חודשים ומרוצה מאוד!!!ביצועים טובים עיצוב מרהיבממשק נוחמבנה נוח בידמצלמה טובה באור בחושך פחות
*ביצועים מעולים ביחס למחיר הירוד
*מצלמה טובה מאוד באור!
ממשחק נוח של גוגל
*מבנה עמיד ונוח
*טעינה מהירה
*רמקול חזק מאוד (כמעט מרגיש כמו רמקול)
*סוללה חלשה יחסית
*איכות מצלמה כושלת בתנאי תאורה רעים/בינוניים
*קריסות מערכת הפעלה ואפליקציות אחרות יחסית הרבה (בעיקר אינסטגרם).
*אני יותר אוהב שיש כפתור במקום שלוש לחצני מגע אבל זה טעמי.
*אני לא יודע אם זה ככה בכל הטלפונים אבל החיישן טביעת אצבע מפשל כאשר האצבע רטובה מעט
סוללה שמחזיקה הרבה זמן היא מספיקה לי לפחות ליום וחצי ובגלל זה אני מאוד ממליץ על הטלפון הזה
זיכרון משמעותי והוא זז מהר מאוד
המצלמה דיי גרועה
בס"דפלאפון בינוני. הוא מספיק בהחלט לרוב המשתמשים אבל אל תצפו לאיכות טובה של מצלמה. מערכת ההפעלה הנקיה לכאורה ממש לא חפה מבאגים ובסופו של יום הייתי מעדיף את מערכת ההפעלה של שיאומי עצמה או כמובן סמסונג.
אורך חיי סוללה מצוין
מהיר
יפה
זול
איכות בניה טובה
המצלמה והמסך בינוניים.
יש במוצר כמה באגים מעצבנים שעדיין לא תוקנו. למשל כשמתקשרים לפעמים הוא לא מראה את זה על המסך ומאוד קשה להגיע למסך שבו מופיעה השיחה. מצב השתקה לא תמיד עובד טוב ולפעמים מסנן שיחות שהוא לא אמור (אבל אני מודה שאולי בכל זאת לא הגדרתי אותן לגמרי). והכי מעצבן: אם מכניסים כרטיס זכרון הוא חייב לפרמט אותו, הוא לא מכיר את הפירמוט הרגיל של ווינדוס או סמסונג. ואחרי שעשיתם את זה הוא יותר לא מכיר כ"כ בזכרון הפנימי אלא רק בכרטיס הזכרון וגם אם תיכנסו לתוכנת ניהול קבצים או תחברו למחשב - תראו רק את הזכרון הפנימי.
oved photo
oved
09.02.2018
מכשיר פשוט ונח. המסך מעולה בכל מצב. המחיר שווה כל אגורה, עושה את העבודה בקלות ונוחות. מאפשר לי לקבוע איזו אפליקציה אני רוצה ולא החברה קובעת. סוללה ליום שלם. טעינה מהירה. בקיצור עלות תועלת מעולה
מסך, מהירות, איכות בניה, שמע, אנדרואיד נקי.
מצלמה, סוללה, מרגיש איכותי.
לא מצאתי
טלפון מעולה ומהיר מרגיש ממש פרימיום ביד. אנדרואיד נקי שזה כיף, ומקבל עדכונים. נוח לאחיזה לא מידי ענק, יפהפה ומיוחד.
אינפרא אדום
טביעת אצבע. -במיקום נוח. ומהירה ביותר.
נוח לאחיזה -גוף מתכת
עמיד ויפה -גוף מתכת
שקע אוזניותאנדרואיד נקי ומתעדכן.
אין NFC.
רזולוציה עד Full hd.
ו..זהו.
יהלי photo
יהלי
28.01.2018
מכשיר נהדר!רכשתי לפני כחודש והמכשיר בהחלט עושה את העבודה. שווה כל שקל, ממש לא מצטער שרכשתי.
אנדרואיד 8 נקי
סוללה חזקה שנטענת מהר
מעבד יעיל
מצלמה לא רעה בכלל ביחס למחיר
רמקול חזק וברור
מסך חד ואיכותי
קורא טביעות אצבע מהיר ומדויק
עדכוני תוכנה מהירים מדי (לפעמים מגיעות גרסאות חדשות בוסריות עם באגים, אבל כמובן שלאחר לא הרבה זמן מגיע עדכון שמסדר את הבאגים)

חסר רדיו FM (לי אישית זה חסר, אבל לרוב האנשים זה לא כזה חשוב...)
מחיר זול. מפרט טכני חזק ביותר.לקחתי כנסיון מכשיר סיני לבדיקה התרשמתי לחיוב.המכשיר מהיר ובנתיים מוכיח את עצמו...
חזק מהיר זול
לא מצאתי שום חסרון...
Hezi photo
Hezi
24.01.2018
מכשיר פשוט וסביר. עושה את העבודה אבל לא מעבר לזה.כמי שהיו ברשותו וברשות בני משפחתי מכשירים של כל היצרנים המובילים אני ממליץ לאחרים להתאמץ עוד קצת ולרכוש מכשיר דגל של יצרן אחר,גם אם מדובר במכשיר שיצא לשוק שנה שנתיים קודם.
קודם כל המחיר.עולה באילת באילת כ 820 ש"ח. זה זול מאוד!.ספיקר ורמקול טובים.די מהיר ומגיב טוב גם כשמס' אפליקציות פתוחות במקביל.
כיוון שמדובר במכשיר עם שיתוף פעולה של גוגל אתה קשור לגוגל בכל צורה.אין גלריית תמונות עצמית במכשיר אלא רק דרך גלריית גוגל תמונות.אין נגן מוזיקה עצמי בטלפון. לא ניתן ליצור רינגטון באופן עצמאי ולשמור במכשיר.אין תצוגת אחוזי סוללה מובנה במכשיר.
כל החסרונות שרשמתי הם די מינוריים.אפשר לחיות עם זה.לי באופן אישי זה קצת צורם כי התרגלתי במכשירים שהיו לי שהם מובנים מאליהם.
מה שהפריע לי הכי הרבה הוא שקע הטעינה.המכשיר מגיע עם שקע טעינה ייחודי לשיאומי ולא ניתן לטעון את המכשיר עם כבל סטנדרתי שתואם לרוב מכשירי האנדרואיד. לכן מי שכמוני מחזיק מטען בבית, בעבודה וברכב צריך לרכוש עוד שני כבלים-הוצאה של עוד 100 שח בערך.
לסיכום-למי שיש דרך לרכוש באילת מדובר ברכישה טובה.בשאר האיזורים בארץ שזה כבר מנפח את המחיר הייתי מתאמץ עוד קצת ורוכש מכשיר דגל אחר.

אחרון
1 2 3 4 5