חיי סוללה פשוט ענק עד 5 ימים
8.1
סוללה טובה, מסך ענקי, תחליף טאבלט מעולה
גדול בצורה לא נוחה, ביצועים בינוניים, לא שמיש ביד אחת
בשורה התחתונה
ה-Xiaomi Mi Max 3 מרגיש לנו יותר כמו תחליף טאבלט עם יכולות סלולריות מאשר סמארטפון עם מסך ענקי. קשה לשאת אותו בכיס, אי אפשר להשתמש בו ביד אחת והביצועים שלו בינוניים למדי. לאלו שאוהבים לצפות בסרטונים ולקרוא כתבות ורוצים מכשיר שמצטיין בזה איתם בכל מקום, המי מקס 3 יכול להיות מצוין.
חוות דעת היה לי נוט 2 ומעבר אליו מבחינתי זה המעשה הכי טוב שעשיתי חיי סוללה טובים מאוד מאוד מסך מצויין מחזיק לי הפלאפון והמון זמן בכללי שיאומי השתפרו ברמה גבוה סורק פנים ממש מהיר יותר מגלקסי ולא סתם אומר ממש מהיר!! ממליץ! יתרונות מסך גדול לצפייה בסרטים יוטיובלא מתחמם אין
מכשיר מצוין,תמורה מלאה לכסף,עובד חלק ומהר,מצלמה טובה,גלישה מהירה ויציבה,מערכת הפעלה נוחה וברורה,עיצוב יפה וגוף מתכת חזקמחיר,מסך,מהירות גלישה,ידידותי
הדבר היחיד שטיפה מפריע זה כפתור הכיבוי והדלקה בצד שנילחץ הרבה פעמים בטעות שמחזיקים את המכשיר
שלו
03.12.2018
היה לי נוט 9 ומעבר אליו מבחינתי זה המעשה הכי טוב שעשיתי חיי סוללה טובים מאוד מאוד מסך מצויין מחזיק לי הפלאפון והמון זמן בכללי שיאומי השתפרו ברמה גבוה סורק פנים ממש מהיר יותר מגלקסי ולא סתם אומר ממש מהיר!! ממליץ!מסך גדול לצפייה בסרטים כמו נטפליקס
חיי סוללה פשוט ענק
חיי סוללה פשוט ענק
מצלמה טובה
לא מצאתי מאז שעברתי מהנוט 9 פשוט פלאפון ואו לא מבין פלאפון ממש זול ונותן לי תחושה של פלאפון דגל ומניסיון שהיה לי את כל הפלאפונים כולל אייפונים לא חשבתי ששיאומי יעשו מהפך כזה!
Yaron
09.11.2018
מכשיר טוב ביחס מחיר תועלת. המכשיר אצלי כברכמעט חודשיים ואני מרוצה מאוד. יש על המכשיר מעל 100 אפליקציות שהתקנתי והוא רץ וכמעט לא מתחמם. הסוללה למען האמת מיני מצבר פשוט מעולה. מטעין כל יום בלילה אחרי שימוש כבד נשאר עם חצי סוללה. הייתי עם המכשיר בחול והנקודה החמה כל היום פעלה המכשיר התחמם אך זה היה ממש זניח ולמרות שימוש של 16 שעות חזרתי למלון עם 30 אחוז שבשעה טעינה המכשיר הוטען עד סופו. קניתי את המכשיר ביום השקה ועד היום לא נתקלתי בבעיה במכשיר. הכל מפורט למעלה
טרם נתקלתי
רכשתי שיואמי מי מקס 3 אחלה מכשיר אחרי שהיה לי את המי מקס 1 וה2לא מתחרט מכשיר מצויין עושה את העבודה לא מתחמם נקי !נהנה עם עידכון של מוי 10 ולאט לאט לומד על המכשיר המצויין הזהלא יכולתי להתאפק לגרסה של ה6 ראם ,לכן קניתי את הגרסה של ה4 ראם במחיר מצויין מKSPבהחלט עוד אמשיך עם המכשיר הזה כי זה אהבה ממבט 1 !סוללה ענקית-5500
מכשיר מהיר ללא תקיעות
לא מרגישים כל כך הבדל מבחינת הגודל מהשאיומי מי מקס 2
IMUIU -10
מכשיר מהיר עובד מצויין ללא תקלות
הצורה החדשה של המוסך מהממת ביופי שלה
ללא כיסוי ,יכול להחליק מהיד ולהישבר(בנתים בגו מובייל יש רק )
לא כולם מוכרים עם מטען מקורי(מהיר) מוכרים מטען תואם
לא כולם מוכרים מגן מסך וכיסויים לכן צריך לחפש
לבנתיים יש רק צבע שחור אשמח לעוד צברים
לא יצא עדיין למכירה הגרסה של ה6 RAM.
צריך מגן זכוכית מיוחד כמו של הגלאקסי חזק שישמור עליו משברים מכות ונפילות , ולא לכל חנות יש לצערי
לא כולם מוכרים עם מטען מקורי(מהיר) מוכרים מטען תואם
לא כולם מוכרים מגן מסך וכיסויים לכן צריך לחפש
לבנתיים יש רק צבע שחור אשמח לעוד צברים
לא יצא עדיין למכירה הגרסה של ה6 RAM.
טלפון מדהים סוללה שלא נגמרת למרות גודלו העצום יושב נח מאוד בידממליץ מאוד .שווהממליץ
אין
מכשיר מדהים. שלוש ימי עבודה מלאים, מסך שמתאים רק למי שאוהב לשחק ולראות תכנים באופן אישי אני מרוצה מאוד מהטלפון אחד מהטוביםסוללה מטורפת 5500mah ביצועים ומצלמה יוצאים מן הכלל.
אין
טלפון סלולרי Xiaomi Mi Max 3 64GB שיאומי