AEG
קריס קרוס
טכנולוגיה:
חשמל
נמצאו 11 חוות דעת על מוצר מייבש כביסה AEG T65170AV
היה אצלנו בשימוש 5 שנים. סוס עבודה שהתמודד כל יום עם 2 מכונות כביסה. פשוט קל ונוח לשימוש. בלי חארטות ובלי מסכים. חסרונות: 1. לוקח לו בערך 80 דקות לייבוש מקסימלי. 2. דירוג C בחשמל - לא הכי חסכוני. 3. לא הכי שקט. יתרונות: 1. סוס עבודה אמין ועמיד לאורך זמן. 2. קל לתפעולשוקל לקנות בדיוק את אותו הדברזמן שימוש במוצר: מעל שנה
שמירה על הבגדים, עמידות לאורך זמן
מהירות הייבוש, איכות הייבוש
רעש בעת הפעולה
מרוצה מאד, מומלץמהירות הייבוש, שמירה על הבגדים, איכות הייבוש, רעש בעת הפעולה, עמידות לאורך זמן
מייבש טוב מאוד. ברשותנו כבר 3 שנים. כמו בכל מייבש מודרני - צריך לדעת להתאים את התוכניות לבגדים - ואז מקבלים ממנו את שיא התועלת. שקט מאוד
יחסית מהיר
מגוון תוכניות לפי סוגי כביסה
יחסית מהיר
מגוון תוכניות לפי סוגי כביסה
לפעמים עם כביסה לחה במיוחד או כזו שעברה סחיטה עדינה צריך להריץ יותר מפעם אחת (אבל ממילא, כביסה כזו לא אמורה להגיע למייבש בדרך כלל)
tanamiroi
07.12.2020
רכשתי לפני שנה. עובד מצויין. החיישנים זה דבר גאוני. ממליץ! מהיר בזכות החיישנים
אין לי
מבאס- אחרי חצי שנה נקרעה רצועה של התוףמייבש טוב
מתקלקל מהר
giniogal
08.11.2020
המוצר ניקנה מחברת י.שלום בעמ. לאחר שנה ויומיים בדיוק המיבש התחיל להשמיע חריקות.בשיחה עם השירות נאמר שמאחר ועברו שנה ויומיים מהקניה ( לא מהמסירה) המוצר אינו באחריות וניתן לחדש אחריות לשנה ב900 ש"ח (זו לא בדיחה)שורה תחתונה להתרחק מהמוצר בפרט והחברה ככלל!!מונע היווצרות אבק על מכונת הכביסה.
מוצר כושל ושירות עוד יותר
רכשתי את המוצר לפני 4 חודשים, עובד על בסיס יומי, מייבש היטב את הכביסהמאד מוצלחמייבש היטב
עונה על הציפיות
עונה על הציפיות
לא מצאתי עדין
נקנה 6/2020מייבש נהדר וזול של AEG קל מאד להפעלה ראשונה. ותפעול מאד פשוט בהמשך, החיישנים עובדים נהדר וחוסכים המון בחשמל.זול, שקט, עושה את העבודה, עיצוב יפיפה, חיישנים, פשוט להפעלה.
לא מצאתי.
קיבלתי לפני כשבוע, בינתיים עושה עבודה נהדרת נקווה שימשיך כך!עשיתי כבר מספר הפעלות והכל יצא ייבש רך וריחני. קל לתפעול וקל לאחזקהלא רועש
לא מצפצף בסיום
אין צג דיגטלי שמראה מצב של הייבוש וכמה זמן נותר לסיום, אבל מראה את השלב בו נמצא.
אני בחרתי בו כי ממש המליצו לי עליו והתפשרתי על החסרונות הנ"ל שהם לא מהותיים בעיני
מייבש מצוייןיש מגוון תוכניותעושה את העבודה בצורה טובה הבגדים יוצאים יבשים מומלץ מאודיחסית למייבשים מאותו קטגוריה חסכוני יותר בחשמל .
לא מוצא חסרון כרגע
תמונת המוצר
אחרי שהמייבש aeg הישן שבק חיים אחרי 20 שנה. קנינו אחד חדש ומאוד מרוצים. מאוד שקט . מחליט לבד מתי להפסיק .חיפשנו מייבש לא יקר עם גוף חימום פשוט כמו שהיה לנו במייבש הישן.בינתיים עובד מצויין ומרוצים מאודשקט
לא יקר
בגדים יוצאים יבשים .
פתח רחב להכנסת בגדים .
לנו יש חלון אז מעדיפים עם צינור. הבנתי שהחיבור לביוב ממלא את הבית באדים - לכן ויתרנו על דגמים אחרים
לא יקר
בגדים יוצאים יבשים .