Samsung

wisebuy photo
סקירת Wisebuy ‏
שלומי עמיצור , 19.05.2019
8.9
נוחות ויציבות בתוך האוזן לאורך זמן, איכות צליל טובה (בעזרת איקוולייזר), שליטה נוחה באמצעות מגע, אפשרות לשמוע את הסביבה בעת הצורך, קופסת טעינה קומפקטית ונטענת אלחוטית
מחסור בבאס, ניתן לפתרון עם אקולייזר, האוזניות לא מתמגנטות לתושבת בקופסה
בשורה התחתונה
למרות שה-Galaxy Buds זקוקות לעזרה של איקוולייזר כדי למצות את הפוטנציאל שלהן, בעיקר בגזרת הבאס, בסופו של דבר נהנינו מהן מאוד במשך תקופת הבדיקה. הצליל שלהן מלא ועשיר, הן קטנטנות וקלות ולכן לא מפריעות באוזן בשימוש ממושך, התפעול באמצעות מחוות המגע נוח מאוד וקופסת הטעינה יעילה וקטנה. האפשרות להתחבר חזרה למציאות ולשמוע את קולות הסביבה...
משתמש כבר שבועיים - טובות למוזיקה, לא מצטיינות בשיחה.כמעט כל מי שמדבר איתי בזמן שהאוזניות מחוברות לא שומע אותי מה שלא היה קורה באוזניות הקודמות שלי שהחלפתי רק בגלל הגודל.לפעמים לוקח זמן לאות להסתנכרן אז אין איזון בתזמונים בין ימין ושמאל לכמה שניות.
יפות
נורא מתסכל לנהל איתן שיחות
רגישות לתנועה ועלולות לעצור מוזיקה באמצע
במילה אחת - ואוו ! באמת צעצוע נהדר. מבחינתי אלו האוזניות האלחוטיות באמת הראשונות שלי, אז חווית השימוש היא פשוט נהדרת. אין שום חוט שמגביל אותך או גורם לרעשים וזה פשוט כיף.קראתי וצפיתי בהרבה ביקורות, הביקורות העלו כמה חששות שהתבדו:- באס: יש אחלה באס. פשוט צריך לשים את המתאם שמתאים לאוזן. אני שמתי את המתאם הגדול ביותר ושומעים נהדר.- חוסר במיגנוט במארז: זה פשוט לא נכון. האוזניות מתמגנטות למארז, מה שמחזיק אותם טוב במקום ומונע בעיות של טעינה עקב חוסר מגע. זה נכון שהמיגנוט לא מאוד חזק, שזה דווקא טוב - האוזניות לא נופלות בקלות, אבל ניעור קל של המארז מפיל את האוניות כשאני רוצה לשלוף את שתיהן.בנוסף הן ממש קטנות ונוחות, נראות טוב והמחיר סביר בהחלט. אני מרוצה.
- סאונד טוב.
- נוחות.
- נראות טוב.
- מחיר סביר.
- טעינה אלחוטית - מאוד שימושי.
- מלבד מנורת חווי על המארז, אי אפשר לדעת מה אחוז הסוללה המדויק במארז. רק במתחמים של 0-30, 30-60, 60-100.
yahavkujman72 photo
yahavkujman72
16.11.2019
בראש ובראשונה חווית הפתיחה של האוזניות מספקת מאוד בתוך הקופסה מגיעות האוזניות בקופסה אחרת מטעןומתאמים לאוזניים שבזכותם הן מתאימות לכל אוזן חווית השימוש באוזניות היא בס"כ טובה-טובה מאוד האוזניות מספקות מאוד באיכות סאונד (חוץ מזה שהבס מעפן רצח ואפשר לתקן את זה באפליקציה) המסך מגע מאוד שימושי למרות שלפעמים נלחץ סתם מתממשק טוב עם הגאלקסי בקיצור מומלצות מאוד
התממשקות טובה עם הגאלקסי
אפליקציה נוחה וטובה לשימוש
משטח מגע נוח רצח
קופסה נוחה וקומפקטית
זמני סוללה מצוינים (5 שעות בערך)
הבס מעפן
המשטח מגע נלחץ לפעמים
לא מתמגנטות לקופסה ונופלות
FC photo
FC
12.11.2019
הסאונד מצויין והנוחות עם מכשיר סמסונג באמת מושלמת, לי אישית נהרסו לאחר מעט מאוד זמן, תחילה האוזניה השמאלית הפסיקה להשמיעה סאונד טוב מה שמאוד עיצבן כי זה גרם לי לעבור לשימוש של אוזניה אחת כל פעםלאחר כחצי שנה אותו דבר קרה לאוזניה השניה, למזלי הייתה לי אחריות מלאה והכל הסתדר אב עדיין לא סבבה...
למעלה
למעלה
רפאל  photo
רפאל
20.10.2019
אוזניות סמסונג בלוטות גלקסי Buds הכולל כייס הוראות יצרן עדכונים משטח מגע אפליקציה טעינה מהירה
קומפקטי סוללה לטווח ארוך (5 שעות) משטח מגע נחמד טעינה מהירה סיליקון בלוטות 5.0. חזקות. אפליקציה מאוד נוחה ומסודרת עם עיתכונים
הסאונד מלא טרבל לא הרבה בס והצלילים מידי חזקים (וצורמים)וגורמים לא לשמוע יותר מידי זמן
סיפור אמיתי - שכחתי אותן בכיס מכנסי ההתעמלות שלי, וכיבסתי אותן במשך שעה עם אבקת כביסה.אחרי שבכיתי,גיליתי שהן עדיין עובדות סבבה!אני בשוק.
לא נופלות
אפליקציה
עובדות טוב עם טלפון סמסונג
בס לא היסטרי
אוזניות מצוינות עם סאונד איכותי. האוזניות מצויינות לאימונים, גם ריצה. הייתי איתם לבערך חמש שעות ברצף ולא נגמרה הסוללה וגם הן לא הציקו יותר מדי. האוזניות באות עם חלקי סיליקון המאפשרות לשנות את הגודל אז בניגוד לאיירפודס הן מתאימות כמעט לכולם.
סוללה מצוינת
חלקי סיליקון שבאים עם האוזניות
טובות לאימונים
באס מצויין
עובד מאוד טוב עם טלפונים של סמסונג
טעינה מהירה
אפשרות באפליקציה שאפשר למצוא אותן אם צריך(עובד רק כשהן מחוץ לקופסה)
לא עובדות כל כך טוב עם אייפון
אז בתור מישהו שהיה לו גם את האוזניות הקודמות של סמסונג icon X (שהיו לא משהו ממש) האוזניות האלה מהוות שיפור עצום מאוד מהאזניות הקודמות
נוחות מאוד
בלוטות' 5.0
חיי סוללה טובים
ניראות טוב
לא מצאתי
אוזניות מצויינות בסים עמוקים שליטה קלה מאוד פשוט מאוד להשתמש באפליקציה יש אקווליזר התאמת סאונד אישי משמיעה בלי חריקות בלי בעיות מאוד שווה כל שקל
בסים עמוקים
שליטה בעזרת האפליקציה ובחירת סוג השמע (מצויין עם ספוטיפי)
חסינות למים ברמה גבהוהה
פשוט מדהימות ונוחות
אין בעיות
איכותיות מאוד וקלות בכיס. כיף להסתובב איתם שוות בהחלט את המחיר לעומת אוזניות אחרות במחיר דומה.
איכותיות.קלות משקל.אוטמות רעשים ויש מיקרופון.
בטריה מצויינת.מתחברות מהר לאפליקציה.
אפשר להשאיר באוזן עד מקסימום שעה ואחכ כואב באוזן
Hadar photo
Hadar
02.08.2019
אז ככהלאחר שבוע של שימוש רציף בתנאי עבודה המוגדרים heavy duty ניגשתי היום לדוכן המכירה שם רכשתי את האוזניותבחרתי להחליפן בזיכוי מלא לאוזניות המדהימות של אפל וההבדל ניכר, הסיבה שניגשתי בטרונייה לדוכן המכירה היא כי שותפיי לשיחות העבודה התלוננו שאינני נשמע ברור, הגדירו זאת ככה: אתה נשמע כמו בתוך בועה ואכן המוכרת הסכימה לאחר חיטוי אלכוהולי של הפומית להכניס את האוזנייה לתנוך האוזן שלה ולהתקשר מהנייד שלי לנייד שלה. והפלא ופלא היא נשמעה כבתוך בואה, רעשיי הרקע לא סוננו ונשמעו חזק מדי, השיחה לא היתה ברורה בסביבת קניון הומה אדם. אז בשמיעה האוזניות מתפקדות מעולה, אך שמע הדיבור אצל שותף השיחה גרוע, עד כדי העדר מילים לתאר עד כמה. אוזניות דיבורית נועדו לתקשורת דו צדדית. ואפל טובות שבעתיים.
קלות, לא מורגשות באוזן.
דיבורית בשתי האוזניות וכל אחת לכוד.
טעינה טובה ומהירה.
מתחברות בקלות.
לוקות באיכות דיבור ירודה עד כדי חוסר יכולת של שותף השיחה להבין ולשמוע הייטב את הדובר מבעד לאוזניה.
מומלץ להשקיע עוד 300 ש"ח לרכוש איכות ככל הנראה לכל החיים.
איננו עשירים מספיק כדי לרכוש בזול
ב ה צ ל ח ה
ממשתמש samsong מושבע
בתור אחד שהיה לו אוזניות אלחוטיות ב800 שקל מיותר להשקיע סכום כזה על אוזניות אלחוטיות שיש לך אוזניות כמו הבאדס שעושות בדיוק אותה עבודה ואפילו יותר טוב ופחות מסורבלות, נורא קלות לתפעול, פותח את המכסה והם אוטומטית מזהות את המכשיר,קלות, שומעים חזק
שמיעה חזקה
טעינה אלחוטית
קלות לתפעול
לא מצאתי סך הכל מרוצה
תמונת המוצר
image from Gal
אוזניות מעולות, קטנות, פחדתי שלא יתאים לאוזן אבל זה מגיע עם אפשרות להתאים את האוזניה
מחיר ממש זול
אין עד כה
קניתי לפני חודש, מאוד מרוצה, אם כי יש גם מה לשפר במוצר. מבחינת יחס עלות תועלת, בהחלט שווה 475 ש''ח ששילמתי. משתמש בתדירות גבוהה מאוד, להאזנה וריצה, והן לגמרי מספקות את הסחורה.
איכות שמע ושיחה טובים
לא נופלת מהאוזן
אין ניתוקים
ממשק מגע על גבי האוזנייה מאוד רגיש ומופעל כל פעם שרוצים לסדר את האוזנייה
השימוש דורש התקנת אפליקציה ייעודית
לגמרי שווה את הכסף!! קניתי מאולסייל יבואן רשמי ב442 שקלים וזה הגיע לאחר שבעה ימי עסקים. למי שיש לו סמסונג זה *הרבה* יותר מומלץ מאירפודס. יש הרבה אפשרויות דרך האפליקציה. סאונד ממש טוב ועיצוב יפה ופרקטי. בניגוד מאירפודס יש אפשרות להגביר והלהנמיך ווליום דרך משטח המגע. נוחות מאוד באוזן.
עיצוב יפה
לא ממש נוח לapple
אין דרך לדעת מה רמת הסוללה המדוייקת של בית האוזניות
תמונת המוצר
image from Keren
אוזניות מעולות מרוצה מאוד! נוחות, סוללה טובה וחזקה, קטנות בגודלן, לא בולטות באוזן. חיבור לGalaxy פשוט מושלם! יש גם את אפליקציית samsung wearable שאיתם אפשר לשלוט על האוזניות ולראות את מצב הסוללה. ממליץ!
יפות
סוללה טובה.
קטנות
לא בולטות
החיבור עם ל-Galaxy פשוט מושלם
משתמשות בחיבור ה-TYPE -C החדש.
אין

אחרון