Samsung
כולל מצב שקיפות
קנייה ב-zap
219 ₪
199 ₪
20 ₪ למשלוח כולל משלוח (20 ₪)
עד 3 ימי עסקים
למה לקנות ב-zap?
אספקה מהירה
עד 12 תשלומים
קנייה בטוחה
נמצאו 11 חוות דעת על מוצר אוזניות Samsung Galaxy Buds FE SM-R400 True Wireless סמסונג
c.o.2762369
01.11.2024
מאוד נח באוזניים שמע מצויין מומלץזמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
רכשנו לפני מספר ימים כך שעדיין לא השתמשנו לאורך זמן. כרגע מאוד מרוצים מהאיכות והנוחות. זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
איכות הצליל, איכות הבאסים, נוחות הלחצנים, גודל וניידות
נוחות על האוזניים
w777845
11.09.2024
רכשתי את האוזניות אחרי שראיתי את הביקורות הטובות כאן בזאפ,יש לציין שלא התאכזבתי בכלל הכל מושלם - הנוחות, איכות הצליל, ביטול רעשים, שמיעה טובה למוזיקה שיחות פשוט מושלם ממליץ מאודזמן שימוש במוצר: כחודש
עוד לא השתמשתי בהם לזמן ממושך אבל לבינתיים הם אוזניות מעולותזמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
איכות הצליל, איכות הבאסים, נוחות על האוזניים, נוחות הלחצנים, גודל וניידות
אוזניות מדהימות, מעולות, איכותיות אין לי מילים לתאר איזה תענוג הן לאוזניים. אני לא מוצא באמת חסרונות במוצר הזה, הן חד משמעית מתומחרות בצורה הוגנת.בעבר היו לי אוזניות רדמי של שיאומי שגם היו נפלאות, אבל ברגע שאחת האוזניות נאבדה לא ניתן היה למצוא אותה, לעומת זאת כאן יש אפשרות לחפש את האוזניה עם קול, שזה בונוס נחמד.השליטה מאוד נוחה (יחסית לרדמי), החיסרון היחיד זה מה שאין כאן, ואין כאן טעינה אלחוטית לאוזניות, כלומר לא ניתן להטעין דרך הפלאפון את האוזניות, שזה כן חיסרון, אבל הסוללה גדולה ממילא ומספיקה לכמה ימים, זה מקרי קיצון שצריך להשתמש בפונקציה הזאת, על גבול הגימיק.אני ממליץ מאוד, אבל אל תשלמו על האוזניות האלו יותר מ250 שקל, שהשתן לא יעלה לסמסונג לראש ושלא יקפיצו מחירים, תמיד אפשר לחזור לרדמי...זמן שימוש במוצר: כחצי שנה
הפחתת רעש מעולהלי נוח באוזן, לאישתי לא..סאונד מעולהזמן שימוש במוצר: כחודש
איכות הצליל, איכות הבאסים, נוחות על האוזניים, זמן סוללה, גודל וניידות
נוחות הלחצנים
מעולותביטול רעשים מדהיםלי נוחות באוזןאיכות הצליל, איכות הבאסים, נוחות על האוזניים, זמן סוללה, גודל וניידות
נוחות הלחצנים
הריני מכוון לקיים מצוות עשה של ואהבת לרעך כמוךאוזניות מצוינות באמת, הנוחות של הנשיאה השמע הסוללה המחיר הכל מצוין שווה מאדהיצרן טוען שאין עמידות למים לי אישית לא מפריעזמן שימוש במוצר: כחצי שנה
ahronhoder
19.05.2024
מצוינות שמע מעולה ביטול רעשים טוב זמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
איכות הצליל, איכות הבאסים, נוחות על האוזניים, זמן סוללה, גודל וניידות
doron12633
06.01.2024
המוצר הוא מצויין ברמה גבוהה, באיכות של פרמיום. לדעתי האוזניות הכי טובות של סמסונג. כדי להינות מאיכות הצליל והבאסים יש לשים מתאמי סילוקון גדולות בקצה האוזניה, השיפור באיכות הצליל דרמאטית.זאת העדפה אישית , חווית השימוש מצויינתזמן שימוש במוצר: כחודש
תמונת המוצר
y423101
18.12.2023
אוזניות מצוינות מכל בחינה שהיא,איכות הסאונד שעוקפת את jabra elite 7 ואת האוזניות של אפל מניסיון גם השיחה נשמעת מעולה.המקשים מגיבים בקלילותבקיצור שיפור גדול מהדגם הקודם buds 2 pro.משך סוללה לא ממש נבדק עד הסוף ולכן לא רוצה להתייחס. אך אין לדעתי אוזניות דומות שנותנות ווליום פור מני כמו הFE. איכות הצליל, איכות הבאסים, נוחות על האוזניים, נוחות הלחצנים, זמן סוללה, גודל וניידות
אוזניות Samsung Galaxy Buds FE SM-R400 True Wireless סמסונג