Apple
אוזניות Apple AirPods 2 True Wireless אפל
448 ₪
439 ₪
9 ₪ למשלוח כולל משלוח (9 ₪)
למה בחרנו בחנות הזו?
ותק של 17 שנים
נמצאו 74 חוות דעת על מוצר אוזניות Apple AirPods 2 True Wireless אפל
סקירת Wisebuy
שלומי עמיצור , 19.06.2019
8.4
קלילות ונוחות באוזן, לא אוטמות, אין רעשי הליכה ונשימה, עוצמת שמע גבוהה, באסים עמוקים, מעולות לשיחות טלפון, קופסת טעינה זעירה ואלחוטית, צימוד פשוט במיוחד למכשירי iPhone
הסאונד לא מפורט, חד וצלול כמו המתחרים, שליטה לא נוחה בעליל עם מקשי המגע, אין אטימת רעשים חיצוניים, התאמה בסיסית למכשירי אנדרואיד, ללא אפליקציה, איקוולייזר
בשורה התחתונה
האוזניות החדשות של Apple מוסיפות מעט חידושים ביחס לדגם הקודם: תמיכה בהפעלת סירי באמצעות פקודה קולית, שיפור קל בחיי הסוללה וטעינה אלחוטית, אם תבחרו לקנות את הדגם היקר יותר. בפני עצמן מדובר באוזניות True Wireless טובות, אבל בהחלט רחוקות משלמות. בחיבור למכשירי אנדרואיד חלק מהתכונות שלהן לא זמינות, התפעול עם מקשי המגע מתסכל ולא יעיל...
נחום
23.02.2022
מוצר מדהים אני נהנה ממנו יום יוםזמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
איכות הצליל, איכות הבאסים, נוחות על האוזניים, נוחות הלחצנים, זמן סוללה, גודל וניידות
hodaya
06.02.2022
מדהימות כיף לדבר וכיף להשתמשזמן שימוש במוצר: כשנה
שומעים טוב
כשרוצים להפעיל מוזיקה ולעשות וידאו אי אפשר לשמוע קול בוידאו (את המוסיקה)
התגלגלו אלי במקרה שהבת שדרגה והעבירה לי אותם,אני עם מכשיר של סמסונג וממש נהנה מהם מהצימוד המהיר מהשמע הטוב מנוחות באוזן בהליכה רכיבה אף פעם לא נופלות והכייס עם ההטענה פשוט כייף מוצר מושלם!!!!זמן שימוש במוצר: כחצי שנה
יש לי את האוזניות כחצי שנה, מאוד נוחות לשימוש ובאוזן, הצד הפחות טוב הוא שיש לי מכשיר סמסונג ולא תמיד הן מתחברות ישר, וגם לפעמים בתנאי רעש סביבתי מסוימים לא שומעים אותי כל כך טוב כשאני מדברת בהן. אני שומעת מצוין את הצד השני. אבל סך הכל אני מרוצה מהן מאוד ונהנית מהן מאוד.איכות הצליל, נוחות על האוזניים, נוחות הלחצנים, זמן סוללה, גודל וניידות
השתמשתי עם אייפוןקשה להפעלה!אזניה אחת לא עובדת, בקיצור לא שווה גם את המחיר ששילמתי!זמן שימוש במוצר: כחודש
גודל וניידות
זמן סוללה
איכות הצליל, איכות הבאסים, נוחות על האוזניים, נוחות הלחצנים
ovalla4
11.12.2021
מוצר מעולה באיכות גבוהההתקלקל לי בפחות משנה של שימושזמן שימוש במוצר: כשנה
אוזניות אלחוטיות מעולות - עושות מה שאתה מצפה אפילו בלי שאתה יודע שאתה מצפה לזה (בעבודה עם אייפון). איכות שמע טובה. מחזיק טוב באוזן זמן סוללה וטעינה מספקים לכל מה שאני צריך. אבל... לאחר כמה חודשים של שימוש אינטנסיבי (שיחות, האזנה למוזיקה וספרים), התחלתי לחוש כאב ראש בזמן השימוש. הפסקתי לחלוטין את השימוש והכאב חלף. חזרתי להשתמש והכאב חזר באופן מיידי. זה סימן מספיק בשבילי לחזור לאוזניות החוטיות הלא-נוחות. זה לא שווה את הסיכון.בחודשים הראשונים - האוזניות לא יצאו מהאוזניים והמלצתי לכל מי שאני מכיר לקנות.בחודשים האחרונים - האוזניות לא יוצאות מהתיק ואני ממליץ לכל מי שאכפת לו מהבריאות שלו לשקול טוב אם להשתמש באוזניות BT בתוך האוזן.זמן שימוש במוצר: כחצי שנה
איכות הצליל, נוחות הלחצנים, זמן סוללה, גודל וניידות
נוחות הלחצנים
איכות הצליל, איכות הבאסים, זמן סוללה
מוצר מעולה ממש נוח זמן שימוש במוצר: כחודש
אוזניות טובות כשי שמצופה מאפלזמן שימוש במוצר: כשנה
במשך המון זמן היה לי קשה לראות את האוזניות הללו על אנשים ברחוב. ברגע שמתגלים למראה המוזר, מדובר באוזניות אכותיות ולא מעיקות על האוזן. מנסיון עם אוזניות מחברות שונות שנכנסות לתוך האוזן בלחץ, לאחר שימוש ממושך, מתחיל אצלי כאב באוזנים - זה מה שהכי אהבתי בסוג אוזניות אילו, שהן מאוד קלות על האוזן וניתן להרכיב אותם לפרקי זמן ארוכים.זמן שימוש במוצר: כחצי שנה
מתממשק במהירות עם מכשיר האפל
לא מאמצות את האוזנים
איכות שמע טובה (אני לא אודיופיל)
כייס טעינה נוח לשימוש וטעינה אל חוטית.
לא מאמצות את האוזנים
איכות שמע טובה (אני לא אודיופיל)
כייס טעינה נוח לשימוש וטעינה אל חוטית.
אני לא בטוח כמה טוב שומעים אותי מהרמקול של האוזניה
מרגישות לפעמים שהן עלולות לפול למרות שלא נפלו לי אף פעם.
נראות מגוכח באוזן
מרגישות לפעמים שהן עלולות לפול למרות שלא נפלו לי אף פעם.
נראות מגוכח באוזן
ממש נוח בדיבור
פחות טובות למוסיקה
vladitin
20.04.2021
המוצר מעולה. עד לפני מספר חודשים השתמשתי באוזניות שונות meizu ,xiaomi, buds וחשבתי שאין משהו יותר טוב באוסניות מסוג הזה. אך לאחר שניסיתי את airpods2 הבנתי שמבחינת מוכות הם מנצחים. איכות שמע בהשוואה עם Samsung buds שווה.זמן שימוש במוצר: כחודש
אוזניות טובות שלא מצריכות את הדגם היקר כדי להנות מאיכות סאונד טובה של אפלזמן שימוש במוצר: כשנה
מחיר זול יחסית לפרו עם סאונד לא פחות טוב, בטח באילת
יש אנשים שהאוזניות לא מתאימות לאוזן
מודעה
אוזניות Apple AirPods 2 True Wireless אפל אוזניות אלחוטיות תוצרת Apple דגם AirPods 2 מארז טעינה (ללא טעינה אלחוטית)
441 ₪ 441 ₪ משלוח חינם משלוח חינם מחיר סופי: 441 ₪
384 ₪ 384 ₪ משלוח חינם משלוח חינם מחיר סופי: 384 ₪