חיבור השקית מעולה לעומת זה של Wolf Garten. יש חיבור ושחרור במקום אחד ונראה מחובר חזק בינתיים. החיבור של ה WG מחייב חיבור ב-3 מקומות ובחיבור הראשי יש צורך לצבוט ולפעמים תוך כדי שאיבה, השק מתנתק אצל ה WG
אפשר לשנות את האורך של מוצר זה ואילו ה WG לא ניתן לשנות. תכונה זו טובה לאחסון וגם לשאוב עלים מכסאות ושולחנות בגינה.
יש גם יכולת להוריד/ולהגביר עוצמת השאיבה/נשיפה. ב WG לא ניתן.
משקלו פחות מה WG
שילמתי 40% מהמחיר ששילמתי עבור ה-WG
Ikra
מפוח שואב עלים Ikra IBV2800
zap choice
278 ₪
259 ₪
19 ₪ למשלוח כולל משלוח (19 ₪)
עד 5 ימי עסקים
למה בחרנו בחנות הזו?
דירוג החנות 5
אספקה מהירה
ותק של 4 שנים
נמצאה חוות דעת אחת על מוצר מפוח שואב עלים Ikra IBV2800
יש לי מה להשוות כי יש לי גם - כבר 4 שנים - מפוח מ-Wolf Garten (LBV 2600E). אז היתרונות והחסרונות יהוו סוג של השוואה. אגב, קיבלתי את המוצר הזה היום והשתמשתי בו לכמה דקות. אני חייב לציין שאני גם אוהב את ה WG שלי. וממשיך לעשות עבודה נהדרת.זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
הלוואי ויכולתי להגדיל את האורך עוד יותר. אני 1.70 מ' ואני מתכוףף קצת (אך לא הרבה ממש). ה WG קצת יותר ארוך.
אולי אני טועה ואולי בגלל הפתיחה הרחבה של מוצר זה לעומת ה WG, אך נראה לי שזה בא על חשבון עוצמת השאיבה והנשיפה אע"פ שיש 200 ואט יותר במכשיר זה. אך העוצמה הוא בכל זאת סביר למדי לניקוי בגינה.
מפוח שואב עלים Ikra IBV2800