JBL
בידורית קריוקי JBL PartyBox 100
המחיר הזול ביותר
1,210 ₪
1,200 ₪
10 ₪ למשלוח כולל משלוח (10 ₪)
עד 7 ימי עסקים
16.12.2022
אחלה של רמקול כיף לשמועזמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
איכות הסאונד, עצמת השמע, עמידות לאורך זמן
משקל ונוחות הנשיאה
רמקול סבבה בשביל שימוש ביתי באס עמוק הרמקול נגמר מהר כשעתיים וחצי במקסימום עוצמה כולל תאורה ולא כמו שכתבו שזה 12 שעות ולגבי כניסת המיקרופון אין מצב אקו שזה אומר שאתה שר קריוקי אז יש הד חוזר אפשר להסתדר עם זה אבל למי שחשוב לו קריוקי שיקח דגם אחר שאפשר לשלוט במצב אקו זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
איכות הסאונד, עצמת השמע, עמידות לאורך זמן
משקל ונוחות הנשיאה
y0583654523
02.05.2022
אחלה רמקול לבית אבל בשטח לא שומעים אותו אני הייתי ממליץ לשטח את ה1000זמן שימוש במוצר: מעל שנה
איכות הסאונד, עצמת השמע, משקל ונוחות הנשיאה, עמידות לאורך זמן
שנים מחזיק עשרות חלקים וציוד . קניתי את הרמקול , העפתי הכל . בלחיצת כפתור מתחבר לרמקול ללא כבלים מיותרים . ניתן להזיז ממקום למקום ללא כבלים מיותרים . כל יום עובד בסלון , פעם בשבוע מחברים לטעינה . רצוי לקנות סטנד שעליו מניחים אותוזמן שימוש במוצר: כחודש
איכות הצליל, עוצמת השמע, משך פעולת הסוללה, נוחות התפעול, סט החיבורים, ניידות ומשקל
עושה את העבודה בהשמעת מוסיקה, מחובר אצלי ל Roland FA 06, חדי שמיעה ומוזיקאים ישימו לב שקשה לו קצת בחיבור בsplit פסנתר בסים אולי כי הוא לא בנוי לזה-עם חיבור לחשמל משתפר קצת, אבל בJAMMING בחוץ ללא חשמל הוא נשמע טוב ומספיק ב3/4 ווליום ואחרי שעתיים נגינה ירדו 20 אחוז סוללה שזה אחלה ולא צריך יותר מזה.הטוב מסוגו בשוק
לא חיפשתי ולא שמעתי או ראיתי משהו שמשך את תשומת ליבי
בידורית קריוקי JBL PartyBox 100