Bosch
דירוג החנות 5
משלוח חינם
ותק של 8 שנים
נמצאו 9 חוות דעת על מוצר מייבש כביסה Bosch WTN85207FF 7 ק"ג בוש
אחרי 3.5 שנים התחיל להפסיק באמצע לאחר ניקוי של לכלוך ( לא רק בפילטרים) חזר לעבוד ושוב מפסיק לעבוד התיקון מאד יקרזמן שימוש במוצר: מעל שנה
שמירה על הבגדים, רעש בעת הפעולה
מהירות הייבוש, איכות הייבוש
עמידות לאורך זמן
שימו לב!!! אני רואה שמישהו העיר לפני ולא שמתי לב. י המכשיר כולל הדלת כמעט 65 ס"מ ולא כפי המצויין. אני נפלתי איתו כי הוא לא נכנס בארון!!! חוסו על עצמכם אם אתם מוגבלים בעומק אבל על פניו עושה רושם איכותי כרגע שזה חודש אצלינו...נשמע כעת בסדר גמור
יכול להיות שזה אחלה מכונה. רק בעייה בנושא העומק
מוצר באיכות מעולה!נקנה לפני כשבועיים, מייבש בצורה נהדרת בזמן קצר (הרבה יותר מהר מהמייבש הישן של בוש שהיה לי לפניו) ושקט מאוד ייחסית.הכיתוב על המכונה היה בשפה אחרת אבל המוכר שלח ביחד עם המייבש מדבקות בעברית.• מייבש בצורה נהדרת את הכביסה
• מהיר הרבה יותר מהמייבש הקודם (גם הוא של בוש רק לפני 10 שנים בערך)
ֿ• שקט
• עיצוב יפה
• מהיר הרבה יותר מהמייבש הקודם (גם הוא של בוש רק לפני 10 שנים בערך)
ֿ• שקט
• עיצוב יפה
לא מצאתי כרגע ומקווה גם שלא אמצא ☺
המוצר פועל מאופן צפוי (ברשתותי כיומיים)השפה שבה הכיתוב על המכוונים המוצר היא צרפתית, המוכר שלח מדבקות בתרגום לעבריתשפת הכיתוב על המכוונים שאינה עברית או אנגלית
לא מצאתי עדיין
בתאריך 25/2/2020, רכשתי מייבש כביסה 7 ק"ג Bosch WTN85207FF נכון לעכשיו, 3 שבועות לאחר הרכישה, אני מאוד מרוצה מהביצועים. חשוב לבצע fine tuning לדרגת הייבוש הנדרשת לסוגי הכביסה השונים כדי להשיג תוצאות אופטימליות ורכות מכסימלית. אין צורך 'לאפות' את הכביסה. גם כביסה שיוצאת מהמייבש כשהיא חמה ולחה מסתברת כיבשה לגמרי לאחר כמה דקות לאחר שכל הלחות מתאדה ממנה. מייבש בהרבה פחות זמן מן המייבש הקודם
לעת עתה אין
amircoco778
28.02.2020
שלום כולם, רכשתי מייבש זה לפני כחודשיים ואני רוצה להמליץ שאנחנו מאוד מרוצים ממנו! מייבש את הבגדים מהר ובצורה מאוד טובה. לא מחמם יותר מידי את חדר האמבטיה שלנו ועובד ממש בשקטיש כתוביות בעברית והרבה תכניות שמתאימות לכל סוגי הבגדיםאנחנו מאוד ממליציםיפה
חדשני
מייבש ממש טוב ומהר
עושה רושם בינתיים שהוא חסכוני
חדשני
מייבש ממש טוב ומהר
עושה רושם בינתיים שהוא חסכוני
בינתיים לא מצאתי
אחאי שמת לי המייבש הקודם שגם הוא היה קונדנסור של חברת בקו אמרתי שהפעם אקנה של בוש ואני לא מצטער על זה!הבגדים יוצאים יבשים ונעימים בלי התקווצויות! יש מגוון פעולות במכשיר כולל קצרות מאוד לכמות קטנה והכי טוב שהוא עובד עם חיישנים ככה שאם הבגדים לא יבשים הוא ממשיך עד שיתייבשו ולהפך.מאוד קל להבנה ותפעול כי הכל רשום בעברית וככה גם הילדים שלי לוקחים חלק בעבודה הזאתכתוביות בעברית
שקט
מייבש פשוט מצוין (רמה הרבה יותר גבוהה מהקודם שלי)
שקט
מייבש פשוט מצוין (רמה הרבה יותר גבוהה מהקודם שלי)
בחודשיים דהוא אצלי לא מצאתי
רכשתי את הנומר לפני כחודשיים, עד כה מייבש את הבגדים בצורה מצויינת גם את הבגדים העדינים, עברתי דירה לא מזמן ועד כה אמי הייתה דואגת לכל מה שקשור לכביסה, מה שנוח זה שיש פאנל מדבקה בעברית שהוא מאוד נוח ועזר לי לשימוש המוצר בעברית, מייבש מצויין
כרגע תודה אין לי
Ariel
06.01.2020
המוצר עצמו עובד טוב, קיבלתי אותו בשפה זרה לדעתי גרמנית לכן קצת קשה להבין למה כל מוד מיועדהמייבש עצמו לא במידות שכתובות, העומק שלו יותר ממש שכתוב והוא לא נכנס בצורה מדוייקת בחלל אצלי בביתעושה את העבודה
שפה שהיא לא אנגלית ולא עברית
יותר עמוק ממה שכתוב