Jabra

wisebuy photo
סקירת Wisebuy ‏
תום רוזנשטרום , 06.01.2020
9.1
מארז הטענה מוצלח, עוצמה ואיכות שמע גבוהה, עמידות למים בתקן IP55, חיבור Type-C, מיקרופונים מצוינים
שדרוג קל מהדגם הקודם, אטימה חזקה מדי, כפתורי שליטה מזעריים, ללא טעינה אלחוטית
בשורה התחתונה
ככל הנראה, השינוי הדרמטי ב-Jabra Elite 75t החדשות הן דווקא מארז הטעינה שלהן, שכן בהשוואה לדגם הקודם, ה-Jabra Elite 65t, לא הצלחנו למצוא הבדלים דרמטיים באיכות ובעוצמת השמע. האוזניות של ג'ברה היו מהדגמים המבוקשים והאיכותיים בקטגורית ה-TWS, וכעת עם שדרוג מארז הטעינה, הדגם החדש רק השתפר. מנגד, מבחינת עלות מול תועלת, הדגם הקודם שמחיר...
Yonatan photo
Yonatan
24.05.2020
אוזניות בעלות שמע מצוין,קייס קטן, סוללה שמחזיקה המון זמן.אך סובלות מניתוקים קצרים בזמן ריצה. בנוסף, אוזן שמאל התנתקה לי מספק פעמים אך לאחר איפוס והחזרה לקייס התקלה מסדרת. יש לציין שאני משתמש בהם לספורט בלבד ולבישת האוזניות הרבה שעות בזמן עבודה וכו' יגרמו לאי נוחות באוזניים.
שמע ובאסים מצוינים
לעיתים התנתקות של אוזנייה שמאל שמסתדרת רק מכיבוי והדלקה שלהם
Or photo
Or
21.05.2020
אוזניות הIn-Ear הכי טובות כרגע בשוק!מותג אמין, איכותי אשר לחלוטין מצדיק את המחיר - Value for Money הוגן מאד.
- סאונד איכותי מאד (אני מוסיקאי ואיש סאונד)
- קומפקטי ויפה (הנדסת חומרה מדהימה)
- תפעול קל ונח לסנכרון עם כל מכשיר סלולר ועם כל מחשב (גם Apple)
- נוחות מאד (פיזית)
- בידוד רעשים מדהים! ובמקביל גם הגברת הסביבה - טכנולוגיה אדירה!
ממליץ מאד!
- לוקח קצת זמן להתרגל לGestures (מאשר כפתורים או טאצ' פשוט)
- גם לי קרה והאוזניה השמאלית פתאום התנתקה (פעמים בודדות)
- חסרונות כלליים של In-Ear..
אוזנייה שמאל הפסיקה לעבוד לאחר חודשיים. לאחר בירור באינטרנט נראה שהתקלה חוזרת בדגם זה להרבה רוכשים. אין פתרון מחברת האם.
שיפור קל על פני הדגם הקודם
תקלה במוצר להרבה אנשים, אוזניה שמאל מפסיקה לתפקד אחרי כמה שבועות.
אוזניות ספורט מצויינות, יושבות בדיוק באוזן, סאונד נפלא, סוללות שמחזיקות באמת למלא זמן (7 שעות) ופשוטות לתפעול.
חווית שימוש מצויינת
פעם אחת, בזמן ריצה הפסיקה לעבוד אוזניה שמאל וכאשר חזרתי הביתה והכנסתי את האוזניה לכייס שלה, מתקן ההטענה, היא חזרה לעבוד וזה קרה לפני מספר חודשים ומאז זה לא חזר.
פשוט עובד, מה שלא ניתן לומר על אוזניות זולות דוגמת שיאומי אייר 2 וכו' (לצערי, כי שיאומי עושים מוצרים טובים). לא מתנתקות, שומעים אותי טוב, אני שומע טוב, ואיכות הסאונד למוזיקה לא רעה בכלל. מוצלחות במיוחד למי שרוצה לנהל שיחות טלפון איתן.
איכות שיחה מצויינת במיוחד לצד השני - 4 מיקרופונים מבטלים רעשי רוח בצורה מאוד מוצלחת.
לחצם פיזי ולא השטות עם המגע (רק נגעת באוזניה כי רצית להכניס קצת יותר טוב לאוזן? פוף - ניתקת את השיחה).
אני לא מת את האוזניות שנתקעות באוזן. הדיבור איתן קצת בעייתי כי אתה שומע את עצמך עמום ובאופן כללי זה דופק את חווית השמיעה הסביבתית. having said that - רוב האוזניות בשוק הן כאלה אז זה מה יש. מצד שני, היתרונות עולים על החסרונות.
מקצועיות ברמה גבוה, נוחות, אפליקציה נחמדה. קניתי לספורט. לשימוש תוך כדי ריצה. הבסים גבוהים מידי
נוחות, לא מרגיש עם בכלל שהן באוזניים
בסים גבוהים מידי. גם אחרי שמשנים את האקולייזר דרך האפליקציה
fima photo
fima
28.03.2020
תמורה טובה למחיר איכות השמע ממש טובה במיוחד למי שאוהב באס איכות שמע בשיחה גם ממש טובה (לשתי הצדדים ) סוללה טובה אני מטעין אותם פעם בשבוע בשימוש ממוצע של 4 שעות ביום
באס עוצמתי
סוללה
איכות בניה לא האוזניות
איכות שמע בשיחה טובה
מיקרופון טוב
לא תמיד נוח להיות איתם הרבה זמן באוזן
אין אוזניות כאל חיי סוללה ארוכים באסים גבוהים ומודגשים אין משהו בקטגוריה של ה tw יותר מומלץ
הכל קיס קטן אוזניות נתפסות באוזן ולא נופלות באסים לשיחות ממש טוב ממליץ על חנות שקניתי MKD תוך יומים ללא תוספת תשלום עד לבית עם שליח.
אין לא יצא לי להיתקל עם חסרון.
סאונד מטורףחיי סוללה ארוכיםחיסרון אחד ויחיד כואב באוזנייםרכשתי בצבע שחור חבל שלא נוחות
Bluetooth 5 ללא ניתוקים בשיחה נשמע מצויין
לאחר מספר שעות כואב באוזניים
אזניות נהדרות.אמנם אין לי נסיון קודם עם אזניות wireless אחרות, אז אולי אני קצת משוחד, אבל בכנות - life changers עבורי.איכות שמע נהדרת (כולל באסים מצויינים), אקוולייזר חמוד, פיצ'ר רעשי רקע מושלם לעבודה/למידה בסביבה רועשת, נוחות להפליא מבחינה פיזית (יש לי אזניות די רגישות והרבה אזניות מתחילות להכאיב לי תוך פחות מחצי שעה. איתן אני יכול לסחוב גם 4 שעות בפנאן), שליטה פשוטה ונוחה בלחיצה על הכפתורים המובנים בכל אוזניה. (לוקח יום יומיים להסגר על כל הקיצורים, אבל מאותו רגע ואילך - תענוג), חיי סוללה מפנקים (טעינה אחת של שעתיים של הקייס עם האוזניות מספיקה לי לשימוש דיי אינטנסיבי ליומיים עד שלושה).הבאסה היחידה איתן היא שכשיש רעשי רקע מסוג של תחבורה כבדה (הליכה לצד כביש סואן למשל) - איכות הבידוד והאמפליפיקציה של הקול שלי בזמן שיחה טלפונית/הקלטה קולית ירודה יחסית ואני צריך ממש לצעוק כדי שישמעו אותי בינוני. (בכל סביבה אחרת, כולל רוח/רעש של דיבורים אני נשמע מצויין).
נוחות פיזית
עיצוב יפה (אוזניות מנשא)
נוחות התממשקות
נוחות הפעלת קיצורים דרך האזניות
חיי סוללה
איכות שמע
פיצ'רים נחמדים באפליקציה
בסביבה של כביש סואן - רמת בידוד והגברה של הקול בזמן שיחה/הקלטה נמוכה ומאכזבת.
אוזניות מצויינות(8), עם קייס קטן ונוח(10), זמן סוללה גדול(9), זמן טעינה מהיר(9), באסים טובים(8), יציבות באוזן ולא נופלות(8), יש להם את המצב של שמיעת הסביבה (9)שזה מאוד טוב כי הם אוטמות את האוזניים, הרבה אפשרויות לתפעול דרך האוזנייה(10), אפליקציה מעולה(10), שמע טוב בשיחות(9)... מבחינת הסאונד הם טובות יחסית לאוזניות אלחוטיות (8) tws , אבל לא כמו אוזניות קשת, והווליום גבוהה אבל הייתי שמח אם היה קצת יותר(7) אבל זו הדעה שלי.*המספרים בסוגריים זה הציון שנתתי לכל קטגוריה*.
1. קייס קטן מאוד.
2. האוזנייות מאוד קטנות ויציבות באוזן
3. זמן סוללה ארוך.
4זמן טעינה מהיר.
5. באסים טובים.
6. מצב שמיעת הסביבה עובד טוב מאוד.
7. הרבה אפשרויות לתפעול דרך האוזנייה (להגביר ולהנמיך ווליום, לעצור ולהמשיך שיר, הפעלת מצב שמיעת הסביבה...).
8. אפליקציה מעולה.
9. סאונד טוב, אבל יחסית לאוזניות tws.
1. לדעתי הווליום לא מספיק גבוהה.
2. סאונד פחות טוב מאוזניות קשת(אבל טוב יחסית לאוזניות tws).
תמונת המוצר
image from noamhdd25
barack15y photo
barack15y
04.02.2020
אוזניות מדהימות! באס מדהים, סאונד מעולה, קטנות ונוחות שכמעט לא מרגישים, ונוייס אייסוליישן מעולה, קייס נח וקטן, בטריה מצויינת. קונטרולס שאפשר להעביר שירים ואפילו להגביר ולהמניך, שאיירופד פרו לא מאפשרות זאת אפילו. אפליקציה נהדרת עם הרבה פיצ׳רים כגון: אמביאנט סאונד, איקווליזר פינד מיי באדס ועוד הרבה.בנוסף אפשר להתחבר לשני מכשירים בו זמנית, הן תומכות גם באנדרואיד וגם בios כמובן.לגבי חסרונות:הקייס לא תומך בטעינה אלחוטית, ואי אפשר להשתמש רק באוזניה השמלית לבד (כן אפשר רק אוזנייה ימנית לכן זה לא ביג דיל). חוץ מזה נהדרות ושווה 700 שקלים / 180 דולר.
כל מה שכבר כתבתי... מדהימות!!!
1) קייס אינו תומך בטעינה אלחוטית. (לי אישית לא מרגיש חסר אבל יש אולי כאלו שחשוב להם מאוד).
2) אי אפשר להשתמש רק באוזנייה השמאלית (שוב לא ביג דיל בשבילי בעיקר כי אפשר עם הימנית).
מעולות למוזיקה באס מצויין.מתחברות במהירות לטלפון.סוללה מצויינת.חיסרון בזמן שיחה שהצד השני מדבר יש רשרושים בצד שמאל
סאונד מעולה.סוללה.קייס נוח.
אין חסרונות