Samurai
ותק של 2 שנים
נמצאו 7 חוות דעת על מוצר בלנדר Samurai CRB60
inbar.el.7
29.07.2024
קיבלתי כמתנה, הכנתי כמה עשרות פעמים לכל היותר. לא יותר מ30-40 פעם להערכתי ופתאום ריח שריפה. נפער ממש חור קטן בתחתית גוף המוצר החשמלי, אליה מחברת את השייקר. די מפחיד, ממש לא שווה 1000 שקלים, לא הייתי קונה בעצמי. גם בפעמים שכן הכנתי, מנוע חלש, נתקע.. לאחר קריאת התגובות האחרות פה, עצוב לדעת שאצלי נחשב שעוד שרד "הרבה" (ביחס לשאר האנשים). במחיר כזה הייתי מצפה למנוע חזק שיחזיק למעלה משנה לפחות!זמן שימוש במוצר: כחצי שנה
איכות טחינת המזון, ריסוק קרח, יציבות בעבודה, עוצמת הרעש, מהירות הפעולה
עמידות לאורך זמן
המרשיר SAMOURAI קצוץ מצוין , אני כול כך מרוצה איכות טחינת המזון, ריסוק קרח, יציבות בעבודה, עוצמת הרעש, מהירות הפעולה, עמידות לאורך זמן
fencymimos
30.08.2021
שבק חיים אחרי חודשזמן שימוש במוצר: כחודש
ריסוק קרח, יציבות בעבודה
איכות טחינת המזון, מהירות הפעולה
עוצמת הרעש, עמידות לאורך זמן
Matan
01.06.2021
בשבועיים הראשונים אחלה מוצר, אבל פה נגמרו היתרונות שלו.אחרי שבועיים, המוצר מעלה עשן וכבר לא פעיל.זמן שימוש במוצר: כחודש
חזק
קטן
קומפקטי
קטן
קומפקטי
פעיל לשבועיים
מוציא ריחות לא נעימים
מוציא ריחות לא נעימים
מוצר מצויין כשהוא פועל. הביצועים לדעתי יותר טובים מנינג'ה IQ. אבל אחרי שנה הולך.. ואין מה לעשות איתו. מתקשרים לאחריות (שעברה) ולא חוזרים אליך בכללביצועים טובים.
תוך שניות מרסק.
כוסות גדולות.
תוך שניות מרסק.
כוסות גדולות.
נהרס בצ'יק. פחות משנה של שימוש רציף.
הרדור
08.10.2020
חבל על הכסף, הופעל כ 20 פעמים לערך ונשרף המנוע, ממש לא ממליץ,מעוצב יפה , שני גדלים של בקבוקים
מנוע לא מחזיק מעמד, חבל על הכסף
קיבלתי את הבלנדר כמתנה מחבר.המנוע מאוד חלש ואסור להפעיל יותר מדקה אחרת נשרף.לא מרוצה מהמוצר ולא הייתי קונה.מיכל נוח לשימוש
מנוע חלש ולא אמין
בלנדר Samurai CRB60