Logitech
דירוג החנות 5
משלוח חינם
ותק של 10 שנים
נמצאו 12 חוות דעת על מוצר מקלדת Logitech MX Keys לוגיטק
המקלדת הכי נוחה שעבדתי איתה.יקרה, אבל כיוון שהמקלדת נועדה לעבודה, הנוחות חשובה לי.זמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
פריסת המקלדת, איכות ההקלדה, חיי הסוללה, נוחות האחיזה בעכבר, דיוק העכבר, עמידות לאורך זמן
מוצר מצויין בדיק כפי המתוארזמן שימוש במוצר: מעל שנה
dabushsh
22.10.2023
המקלדת עצמה נוחה אבל יום אחד אחרי חצי שנה בלבד פשוט הפסיקה לתקשר עם המחשב כל נסיונותיי עלו בתוהו. לא מתאים למקלדת יקרה כזוזמן שימוש במוצר: כחצי שנה
פריסת המקלדת, איכות ההקלדה
חיי הסוללה
עמידות לאורך זמן
איתן אור
29.11.2022
מאוד ממלי. המקלדת הכי טובה שהשתמשתי בה. מקשים נמוכים שקטים. מקשים מוארים. מנורה דולקת ב Caps lock. אפשרות להקלדה על שלושה מכשירים שונים. הטענה עם כבר usb-c שמחזיקה אצלי עם שימוש די מסיבי הרבה מאוד זמן. בקיצור אני מאוד מרוצה. זמן שימוש במוצר: מעל שנה
ab3263266
08.07.2022
מעולה חוץ מהמחיר היקרזמן שימוש במוצר: מעל שנה
ממליץ בחום ! לא בא לי לפרט אבל מקלדת ואוווזמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
Menachem
23.03.2022
מוצר מעולה. נוח מאוד לשימושזמן שימוש במוצר: כחודש
פריסת המקלדת, איכות ההקלדה, חיי הסוללה, עמידות לאורך זמן
מקלדת אלחוטית מעולה, מקשים נוחים להקשה מהירה, טווח מקשים נוח, רעש מקשים נעים (כמו של מקלדת מחשב נייד)תגובה מהירה גם למשחקים, אין איבוד תקשורת ואיטיות בתגובה.סוללה נטענת עם כבל type-c נטען במהירות מספיק לשבוע ימים של עבודה רצופה.זמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
צריך להתרגל למיקום האנטר והשיפט שממוקמים קצת שונה מהמקלדת הקודמת שהיה לנו (מיקרוסופט)איכות ההקלדה
פריסת המקלדת
תמונת המוצר
רציתי מקלדת אלחוטית עם מקשים נוחים ותחושה אסטטית נעימה.בפועל קיבלתי יותר, נקודה אחת שהתקשתי בה היה החיבור לטלפון הנייד. לדעתי המדריך לא הסביר באופן ברור כיצד מסנכרנים את המקלדת עם מכשיר חדש באמצעות bluetooth. בעזרת תמיכה מבנדא מגנטיק הצלחתי בזריזות לחבר את המקלדת גם למחשב נוסף וגם לנייד.אני עובד במקביל עם המחשב האישי והנייד מהעבודה, המקלדת יודעת לעבור ממחשב למחשב בלחיצת כפתור. הפונקיונליות הזו הפכה את העבודה מהבית לנעימה הרבה יותר.התקנה קלה
תחושה נעימה בהקלדה
ניתן להטעין מהusb של המחשב ללא צורך בהפסקת עבודה על מנת להטעין
נעימה מבחינה אסטטית, התאורת רקע מעניינת ומאפשרת לעבוד בחדר בתאורה רגועה
יודעת לעבור בין שלושה מכשירים שונים בלחיצת כפתור
די כבדה
יש משהו במקלדת הזאת שמשקף את כל היחס של החברות הגדולות אלינו:כל עוד המוצר משווק טוב ונראה טוב, נשלם עליו תג מחיר פרימיום, גם אם הפונקצונליות שלו רגילה,לעתים יציעו לנו גם תכונות מתקדמות כ׳פיצוי׳ שאנו לא באמת זקוקים להם...לגבי המקלדת עצמה:המקלדת יפיפיה ואסתטיתלגבי נוחות ההקלדה, המקשים מרגישים די קשים לעומת מקלדות אחרות שניסיתי (רובן גם מתוצרת לוג׳יטק), ואני מקליד הרבה. הייתי שמח אם היו יותר רכים ושטוחים כמו במקלדות אפל (היקרות להחריד)בנוסף, המקלדת איננה שקטה כפי שציפיתיתכונת התאורה האחורית נחמדה, אבל לא יותר מכך (אינני עובד בחושך)יש לציין כי נרכשה כאלטרנטיבה זולה יותר למקלדת המלאה של אפל...המקלדת כבדה מאוד (אינני בטוח מדוע) ולכן מבחינתי פחות ניידתיפיפיה ברורה ונקיה
מקנה תחושת פרימיום (מתכתית)
ניתן להתחבר למספר מכשירים תוך כדי עבודה
בעלת תאורה אחורית (למי שזה חשוב לו)
מקלדת מלאה
מקנה תחושת פרימיום (מתכתית)
ניתן להתחבר למספר מכשירים תוך כדי עבודה
בעלת תאורה אחורית (למי שזה חשוב לו)
מקלדת מלאה
מקשים מעט קשים
ההקלדה איננה שקטה
המחיר הגבוה מדי לתמורה
ההקלדה איננה שקטה
המחיר הגבוה מדי לתמורה
מקלדת מאוד מומלצת. נוחה בטירוף וכייף לעבוד איתה.מה שכן יקרה אז שווה לחכות למבצעים ולקנות אותה.נוחה מאוד, שקטה, כייף להקליד בה.
יקרה.
מקלדת Logitech MX Keys לוגיטק